Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ahhh bebeeem güle güle kullanın kıss..Rica ederim..Sizin alacağınız varmış da ben sebep olmuşum şekerimValla söz veremem ben de her türlü mıtfak eşyası bulunur..
yarın için hazırlığım devam ediyor onlarla uğraşıyorum bu aralar
kızlar beni mazur görün ama gelmeye çalıllşıyorum günlerde kısaldıı hemen akkşam oluyo
Kolay gelsin canım..Ağır misafirler tabii..

normalde deniz olmayan şehirler daha soğuk oluyor cnm kar yağıp tutuyor ama en azından oralarda.
yaz da kışta çorbaya bayılan biriyim hem tok tutuyor hemde kaynar kaynar iyi oluyor :) bu bitsin ezogelin yapacğm.
Burada ayaz oluyor canım evet ama deniz olan yerde de nem üşütüp donduruyor insanı

Aaaa ficans mi burda nerdesin cnm gel ya
Geliyor adını görüyorum ama yazmıyor hatun ..elbet gelir gene

Kızlar yoldaydım yeni geldim..Annemlerdeyim cumartesiye kadar..Babamın kontrolleri var onu halledip dönücem..hayırlısı...
Kaçamağım yok..Tabii kahvaltımı sağlam yaptım yetti..Şimdi sadece ayran içtim

Kızlar yoldaydım yeni geldim..Annemlerdeyim cumartesiye kadar..Babamın kontrolleri var onu halledip dönücem..hayırlısı...
Kaçamağım yok..Tabii kahvaltımı sağlam yaptım yetti..Şimdi sadece ayran içtim
Hadi ins hayirli hanerlerle donersin cnm ya bu arafmda bisey sorcam sersumcum sabah kahvaltiyi saglam yaoinca bidaha yeme ihtiyaci hissetmio musin bnde o tarz bisey mi yapsam die dusnuorum snra ne yiyoruz oglen aksam corba salata falan mi

Kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz guzeller okuldayim bugun nobrtciyim ins eritirim guzel guzel yediklerimi sabsh
2 3 dilim ekmek
Omlet
Peynir
10 xeytin
3 kayisi
7 findik:)

Hadi ins hayirli hanerlerle donersin cnm ya bu arafmda bisey sorcam sersumcum sabah kahvaltiyi saglam yaoinca bidaha yeme ihtiyaci hissetmio musin bnde o tarz bisey mi yapsam die dusnuorum snra ne yiyoruz oglen aksam corba salata falan mi
Sağol canım amin...
Valla ilginçtir 2 gündür ben nerdeyse tek öğün besleniyorum ve acıkmıyorum..Kendim de şaşırdım doğrusu..Dün annem yoldan geldin kızım ye bişeyler diye ısrar etti durdu ama canım hiç bir şey istemedi..Düşün çorba bile yemedim sadece ayran içtim...Ve daha da ilginci sabah da aç değildim...Benim metoya neler oluyor ama dün ki kahvaltım sağlamdı simit bile yedim..ama aslında hemen hergün aynı kahvaltıyı yapıyorum..ilginç
Kizlar gunaydinnnnn nasilsiniz guzeller okuldayim bugun nobrtciyim ins eritirim guzel guzel yediklerimi sabsh
2 3 dilim ekmek
Omlet
Peynir
10 xeytin
3 kayisi
7 findik:)
Kolay gelsin cicim...Ben 2-3 dilim ekmek yiyeyim desem yiyemem..Hem omlet hem 2-3 dilim ekmek baya sağlam olmuş çok acıkmaman lazım artık..fındık ta tok tutar..Akşamı çorba yoğurt gibi geçiştirirsen olur bu iş

Günaydın güzeller...saat 4 e kadar evdeyiz sonra dr.randevumuza gidicez..Buralar da buz gibi..Gar gış gıyamet geldi gari
A aaadddaaa buldum ben neden acıkmadığımı, iştahsız olduğumu..AşktannnnnnEşimin gelmesi yaklaştıkça bir heyecandır gidiyor..günleri say say bitmiyor...Resmen çıkarkenki kadar heyecanlanıyorum geleceği günü düşündükçe...Ayy, heyy hattt gençlik..Özlemişim bu duyguları Özlem zayıflamama yardımcı oluyor ister inan ister inanma..daha ne olsun

kahvaltım

pastırmalı omlet
peynir zeytin
çeyrek simit
1 mandalina
çay

sersum siz cuma günü mu başladınız? Cuma günleri kilo bildirimi yapıyorsunuz da ben pazartesi başladım. En büyük talihsizligimde tam başladığım hafta regl olcam bi şişlik varki bahtsız özlemimmm

Günaydın herkese
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 domates
6 zeytin
Şekersiz 2 bardak çay
1 ceviz
kahvaltı güzel canım afiyet olsun
Evet canım biz cumaları tartılıyoruz ve liste yapıyoruz..Mini kilo verme yarışması aslında..Sen de katılmak istersen cuma ları kilo bildirimi yapacaksın ve liste yapma sıran gelince listeyi yapacaksın..Ben perşembe günleri liste sırasını yayınlıyorum hatırlatma amaçlı..Katılmak istersen yarın ilk olarak başlangıç kilonu girersin (yarın tartıldığın kilon)haftaya da listeye girersin..Ama girmek istemezsen sadece menü paylaşıp bize bu şekilde de eşlik edebilirsin zorlama yok..bana istediğini bildir ki listeye ekleyip eklemeyeceğimi bileyim...

liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı

yazarhanim35 :18 Kasım 2016

filiztoprak:25 Kasım 2016

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016

aaadddaaa:9 Aralık 2016

sersum:16 Aralık 2016

sabahvesen:23 Aralık 2016

yarın listemizi yapacak olan arkadaşımıza şimdiden kolay gelsin diyorum..Veee umarım herkesler çok güzel kilocuklar verir diyorum

sersum canım ben bir kac hafta sadece menü paylaşayım bu aralar yoğunum misafirlerim var hep. Ben sana yazarım liste için. Ama bende kilo verip vermediğimi menümu paylasirim. Sohbetlerinizede katilirim.

Öğlen sadece 1 tane mandalin ve 1 ceviz yedim.
Akşam
Tavuk ızgara
Salata

Bu arada ben cok fazla su içerim. Gunde 13 bardak içerim. Çünkü bi yandan da emziriyorum.

tamamdır yarın liste bende o zaman sersum :)
Tamamdır cicim
sersum canım ben bir kac hafta sadece menü paylaşayım bu aralar yoğunum misafirlerim var hep. Ben sana yazarım liste için. Ama bende kilo verip vermediğimi menümu paylasirim. Sohbetlerinizede katilirim.
Sen nasıl istersen canım..Biz her türlüsüne varız..
Hani salatalık kıss
Ohhh miss domates çorbası ...Ben bir de acı sos aldım şu minik şişede olanlardan çorbama katıyorum enfes oluyor
Şişir bakalım milleti

Öğlen sadece 1 tane mandalin ve 1 ceviz yedim.
Akşam
Tavuk ızgara
Salata

Bu arada ben cok fazla su içerim. Gunde 13 bardak içerim. Çünkü bi yandan da emziriyorum.
Süper..Hele su içmek harika ben de çok içerim..Emzirmen sana ayrıca avantaj canım bunu kullan..Metabolizman çok hızlı şimdi senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…