- 30 Ocak 2013
- 29.476
- 43.957
- 798
ufaklık falan demişimdir. oda kardeşim cnm :) aşık olmak imkansızsa kötü cnmYa ben sanki cocuklar falan diosun sandim ole hatrliorum cnm valla asik olmak cok guzel sey
Evet ya iste o da zayiflamaya yario ama bnceufaklık falan demişimdir. oda kardeşim cnm :) aşık olmak imkansızsa kötü cnm
bende tam tersi oluyorEvet ya iste o da zayiflamaya yario ama bnce
Ahhh bebeeem güle güle kullanın kıss..Rica ederimslm kızlar
nasılsınız bakalım
arkadaşlar az yemişsin demişsinizya inanın köy ekmeği çok tok tutuyo akşama kadar acıkmıyom bugün ara öğün bile yapmadım akşamda patates yemeğivardı tavuklu çok az pataes yedim tavuklarından yedim
sersumcum sana nasıl teşekkür etsem bilmem ekmek makinasını aldım hatta birde ekmek yaptık eşimle o da benden meraklı 7 tahıllı olanlardan o dahada doyurucuymuş harika bi duygu en sevdiğim mutfak eşyası oldu vesile oldun canım sağol
nette göörüyoduum hep ama içimizden birirninn kullanması daha bi güven verdi
resimleri eklerim daha sonra cuma günüde kek yapıcam oda yapılıyomuş ohhhh misssss
kıssssssssssss batırcan bizi bi makine daha çıkarma sersumcummmmmmmmm ne bulursak aldık töbe töbeeee
Kolay gelsin canım..Ağır misafirler tabii..yarın için hazırlığım devam ediyor onlarla uğraşıyorum bu aralar
kızlar beni mazur görün ama gelmeye çalıllşıyorum günlerde kısaldıı hemen akkşam oluyo
Burada ayaz oluyor canım evet ama deniz olan yerde de nem üşütüp donduruyor insanınormalde deniz olmayan şehirler daha soğuk oluyor cnm kar yağıp tutuyor ama en azından oralarda.
yaz da kışta çorbaya bayılan biriyim hem tok tutuyor hemde kaynar kaynar iyi oluyor :) bu bitsin ezogelin yapacğm.
Geliyor adını görüyorum ama yazmıyor hatun ..elbet gelir geneAaaa ficans mi burda nerdesin cnm gel ya
Hadi ins hayirli hanerlerle donersin cnm ya bu arafmda bisey sorcam sersumcum sabah kahvaltiyi saglam yaoinca bidaha yeme ihtiyaci hissetmio musin bnde o tarz bisey mi yapsam die dusnuorum snra ne yiyoruz oglen aksam corba salata falan miKızlar yoldaydım yeni geldim..Annemlerdeyim cumartesiye kadar..Babamın kontrolleri var onu halledip dönücem..hayırlısı...
Kaçamağım yok..Tabii kahvaltımı sağlam yaptım yetti..Şimdi sadece ayran içtim
Sağol canım amin...Hadi ins hayirli hanerlerle donersin cnm ya bu arafmda bisey sorcam sersumcum sabah kahvaltiyi saglam yaoinca bidaha yeme ihtiyaci hissetmio musin bnde o tarz bisey mi yapsam die dusnuorum snra ne yiyoruz oglen aksam corba salata falan mi
Kolay gelsin cicim...Ben 2-3 dilim ekmek yiyeyim desem yiyememKizlar gunaydinnnnn nasilsiniz guzeller okuldayim bugun nobrtciyim ins eritirim guzel guzel yediklerimi sabsh
2 3 dilim ekmek
Omlet
Peynir
10 xeytin
3 kayisi
7 findik:)
kahvaltı güzel canım afiyet olsunGünaydın herkese
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 domates
6 zeytin
Şekersiz 2 bardak çay
1 ceviz
Evet canım biz cumaları tartılıyoruz ve liste yapıyoruz..Mini kilo verme yarışması aslında..Sen de katılmak istersen cuma ları kilo bildirimi yapacaksın ve liste yapma sıran gelince listeyi yapacaksın..Ben perşembe günleri liste sırasını yayınlıyorum hatırlatma amaçlı..Katılmak istersen yarın ilk olarak başlangıç kilonu girersin (yarın tartıldığın kilon)haftaya da listeye girersin..Ama girmek istemezsen sadece menü paylaşıp bize bu şekilde de eşlik edebilirsin zorlama yok.sersum siz cuma günü mu başladınız? Cuma günleri kilo bildirimi yapıyorsunuz da ben pazartesi başladım. En büyük talihsizligimde tam başladığım hafta regl olcam bi şişlik varki bahtsız özlemimmm
Tamamdır cicimtamamdır yarın liste bende o zamansersum :)
Sen nasıl istersen canım..Biz her türlüsüne varız..sersum canım ben bir kac hafta sadece menü paylaşayım bu aralar yoğunum misafirlerim var hep. Ben sana yazarım liste için. Ama bende kilo verip vermediğimi menümu paylasirim. Sohbetlerinizede katilirim.
Hani salatalık kısssabah
2 dilim yeşil elma
daha sonra öğlene yakın bir fincan şekersiz çay
öğlen
bol limonlu pul biberli domates çorbası 2 kepçe
biraz önce
sade türk kahvesi
bu arada ıslak kek yaptımben madem diyetteyim zayıflayacğm evdekiler şişsin
Süper..Hele su içmek harika ben de çok içerim..Emzirmen sana ayrıca avantaj canım bunu kullan..Metabolizman çok hızlı şimdi senin..Öğlen sadece 1 tane mandalin ve 1 ceviz yedim.
Akşam
Tavuk ızgara
Salata
Bu arada ben cok fazla su içerim. Gunde 13 bardak içerim. Çünkü bi yandan da emziriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?