Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

üşüyorum cnm sıcak sıcak iyi geliyor çorba hem aldğm +500'ü vermişim ben :) öğlen farkettim tartıda :)

Seylanin Gunlugu nerelerde acep ...Uğramıyor ne zamandır..

Ayy beni merak etmissiniz cok mutlu oldum.

Dun esimin dogum gunu idi onunla ilgilendim birde hasta kendisi soguk almis. nasil oluyosa bu sicakta birinden gecti heralde.
o yuzden dun giremedim. ama diyetimi bozmadim kekten bir lokma bile yemedim. zaten buranin yas pastalarini kurabiyelerini hic sevmiyorum kokulari bir tuhaf. Alisamadim bir turlu.
bu sabah adet oldum ama cok sis degilim sadece biraz belim agriyor hafif hafif. bugun yine klasik kahvaltimi yaptim. ihlamurlu yesil cayimi iciyorum, simdi elma yiyip spora gidicem. spor salonunun ofisin tam yaninda olmasi benim icin buyuk sans.

oglen firinda tavuk ve pilav var minik porsiyonlar. aksam ne yapacagima karar vermedim daha.

akşam yemeği

2 kepçe domates çorbası
içine 3 tane kurutulmuş kırmızı acı top biber ile 2 tatlı kaşığı pul biberi ekledim :) acıdan ölüyordum
1 yemek kaşığı yoğurt
3 kaşık patlıcanlı karışık mevsim salatası
1 sıkım çiğ köfte 3-4 yaprak marulla

ben günü kapattım daha sonra dizi izlerken kahve yda çay vs içerim şekersiz oda

tabii şekerim ekibiz biz..
Eşine hem geçmiş olsun hem de sizinle beraber uzuuun mutlu sağlıklı yıllar dilerim..
Valla bravosun..İraden müthiş
2 tatlı kaşığı ha

Beni de merak eden oldu mu

Son günler de hiç u grayamamistim internetin yoktu diye dundendir siteye girdim nasıl oldu bilmiyorum ama başka bir konuya msj yazmışım bide konunun başlığını degistirmişsiniz dedim oradaki arkadaşlarla biz hep burdayız konu başlığı aynı dedilerçok güldüm ya

sersum canm valla kahvaltuyi saglam yaoinca tek ogun yetiormus cok mutlu oldum suanda if diyeti die bisey var sadece 2 ogun beslen istedgin ye ben onun bi ogununu yaptim sabah iyandgimda benm de karnim toktu ama benim sebebim su bence gece ac yattigim icin sabaha kadar mide kuculuormus baya hem az ye hem ski kajvalti hem tok uyan suan cok mutlu oldum

Seylanin Gunlugu canm esinegecmis olsun ve dgum gunu kutlu olsun sende cok iyi gdiosun diyet olarak tebrik ederim bnde bugun esime un helvasi kavurdum bayikirim ama yemedim

merak edilen edilene..Ama sen de çok alemsin insan yanlış konuya gider mi
sersum bu arada ask ask nasi guzel bi duygu bu ara grupta herkes bunu yasio ne guzel:)
Aynen canımm herkese nasip olsun
Seylanin Gunlugu canm esinegecmis olsun ve dgum gunu kutlu olsun sende cok iyi gdiosun diyet olarak tebrik ederim bnde bugun esime un helvasi kavurdum bayikirim ama yemedim
vayyy tutttum diyorsun kendinigeçen hafta ben de yaptım ama yedim valla..Akşam yemedim,ama sabahları yedim..kilo da almadım..işi çözdüm ben yeter ki akşam hafif olsun

Greyfurt Kilo Vermeyi Kolaylaştırır: Greyfurtun içerdiği bol miktarda su sağlıklı bir şekilde kilo vermeyi kolaylaştırır. Bazı sağlık uzmanları düzenli olarak greyfurt tüketiminin kiloya neden olduğunu savunmalarına rağmen bunun bilimsel bir kanıtı yoktur. Bir çok sağlık uzmanı greyfurtun şeker depolamak yerine kilo kaybını sağladığını belirtmektedir.

elimde 1 kg var ama ilacım pazartesi sabah bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…