Tamamdır cicim
Sen nasıl istersen canım..Biz her türlüsüne varız..
Hani salatalık kıss
Ohhh miss domates çorbası ...Ben bir de acı sos aldım şu minik şişede olanlardan çorbama katıyorum enfes oluyor
Şişir bakalım milleti
İyi gelir tabii sıcacık.üşüyorum cnm sıcak sıcak iyi geliyor çorba hem aldğm +500'ü vermişim ben :) öğlen farkettim tartıda :)
haftaya kadr da 1 kg verirsem 71 i göreceğim zaten ondan sonra kalack 6'lara -2İyi gelir tabii sıcacık.. eferim sana verirsin demiştim
tabii şekerim ekibiz biz..Ayy beni merak etmissiniz cok mutlu oldum.
Dun esimin dogum gunu idi onunla ilgilendim birde hasta kendisi soguk almis. nasil oluyosa bu sicakta birinden gecti heralde.
o yuzden dun giremedim. ama diyetimi bozmadim kekten bir lokma bile yemedim. zaten buranin yas pastalarini kurabiyelerini hic sevmiyorum kokulari bir tuhaf. Alisamadim bir turlu.
bu sabah adet oldum ama cok sis degilim sadece biraz belim agriyor hafif hafif. bugun yine klasik kahvaltimi yaptim. ihlamurlu yesil cayimi iciyorum, simdi elma yiyip spora gidicem. spor salonunun ofisin tam yaninda olmasi benim icin buyuk sans.
oglen firinda tavuk ve pilav var minik porsiyonlar. aksam ne yapacagima karar vermedim daha.
2 tatlı kaşığı haakşam yemeği
2 kepçe domates çorbası
içine 3 tane kurutulmuş kırmızı acı top biber ile 2 tatlı kaşığı pul biberi ekledim :) acıdan ölüyordum
1 yemek kaşığı yoğurt
3 kaşık patlıcanlı karışık mevsim salatası
1 sıkım çiğ köfte 3-4 yaprak marulla
ben günü kapattım daha sonra dizi izlerken kahve yda çay vs içerim şekersiz oda
Beni de merak eden oldu muAyy beni merak etmissiniz cok mutlu oldum.
Dun esimin dogum gunu idi onunla ilgilendim birde hasta kendisi soguk almis. nasil oluyosa bu sicakta birinden gecti heralde.
o yuzden dun giremedim. ama diyetimi bozmadim kekten bir lokma bile yemedim. zaten buranin yas pastalarini kurabiyelerini hic sevmiyorum kokulari bir tuhaf. Alisamadim bir turlu.
bu sabah adet oldum ama cok sis degilim sadece biraz belim agriyor hafif hafif. bugun yine klasik kahvaltimi yaptim. ihlamurlu yesil cayimi iciyorum, simdi elma yiyip spora gidicem. spor salonunun ofisin tam yaninda olmasi benim icin buyuk sans.
oglen firinda tavuk ve pilav var minik porsiyonlar. aksam ne yapacagima karar vermedim daha.
merak edilen edileneSon günler de hiç u grayamamistim internetin yoktu diye dundendir siteye girdim nasıl oldu bilmiyorum ama başka bir konuya msj yazmışım bide konunun başlığını degistirmişsiniz dedim oradaki arkadaşlarla biz hep burdayız konu başlığı aynı dedilerçok güldüm ya
Aynen canımm herkese nasip olsunsersum bu arada ask ask nasi guzel bi duygu bu ara grupta herkes bunu yasio ne guzel:)
vayyy tutttum diyorsun kendiniSeylanin Gunlugu canm esinegecmis olsun ve dgum gunu kutlu olsun sende cok iyi gdiosun diyet olarak tebrik ederim bnde bugun esime un helvasi kavurdum bayikirim ama yemedim
Bir bardak ayran veya sut ic istersenAçımmm açımmmmm ama yemiycemmmm
tuvaleti düşünemiyorumtabii şekerim ekibiz biz..
Eşine hem geçmiş olsun hem de sizinle beraber uzuuun mutlu sağlıklı yıllar dilerim..
Valla bravosun..İraden müthiş
2 tatlı kaşığı ha
Aynennnnn canm aynen acim ama yemcem bnde cozdum aksamlari yememek lazimmis megerAçımmm açımmmmm ama yemiycemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?