Anne oldugumuz icin olsa gerek nerede bir cocugun cani yansa benim icim sizliyor. burda adamin biri bir ana okulunu taramis ve 3-5 yas arasi onlarca cocugu katletmisti gunlerce aglamistim. Suriye'de, Turkiye'de Halepte olsun kisacasi dunyanin neresinde olursa olsun cocuklara bisey olmasina katlanamiyorum. Allah herkesin evlatlarini korusun bu yavrularin ailelerine sabir versin.Cok aci bir durum tarifi yok
Insallah basarirsin canim. ben bu kadar acliga dayanamam malesef hem is hayati hem evde 3 kucuk cocuk surekli bir kosusturma icindeyim o yuzden de biseyler yemek zorundayim.
Bu biberli peynir kavurmasi kulaga cok lezzetli geliyor. daha once hic duymamistim. mumkunse nasil yaptigini yazabilir misin?
Gecmis olsun canim bol bol sivi tuketmen yeterli. birde et suyuna limonlu acili corba cok iyi geliyor.
Simdiden Allah kabul etsin. Gunler cok kisa cok kolay oluyor oruc tutmak.
Anne oldugumuz icin olsa gerek nerede bir cocugun cani yansa benim icim sizliyor. burda adamin biri bir ana okulunu taramis ve 3-5 yas arasi onlarca cocugu katletmisti gunlerce aglamistim. Suriye'de, Turkiye'de Halepte olsun kisacasi dunyanin neresinde olursa olsun cocuklara bisey olmasina katlanamiyorum. Allah herkesin evlatlarini korusun bu yavrularin ailelerine sabir versin.Cok aci bir durum tarifi yok
Insallah basarirsin canim. ben bu kadar acliga dayanamam malesef hem is hayati hem evde 3 kucuk cocuk surekli bir kosusturma icindeyim o yuzden de biseyler yemek zorundayim.
Bu biberli peynir kavurmasi kulaga cok lezzetli geliyor. daha once hic duymamistim. mumkunse nasil yaptigini yazabilir misin?
Gecmis olsun canim bol bol sivi tuketmen yeterli. birde et suyuna limonlu acili corba cok iyi geliyor.
Simdiden Allah kabul etsin. Gunler cok kisa cok kolay oluyor oruc tutmak.
ficans canm cok gecmis olsun dinlen guzelce bu havalarda al eline bisey icecek sarin battaniyeye miss gbi gec tvnin karsina daha ne olsun
Sende haklisin cnm baya bi yogunlukSağol adacım hasta değilim ama sersumla benim bademcikler inmeye hazır hemen, sarınıp yürüyüşe çıkıyorum ankara ayazında canım
tavsiyen de çok güzel fırsat bulursam yaparım, 2 çocuk ve ev hepsi bana bakıyor içeri dışarı işleri okulları neyse sağlık olsun
Görüntüsü de çok güzel
Evde ne varsa kırmızı yeşil biberleri doğrayıp zeytinyağında soteliyorum sonra da peynir ekleyip beraber bi çevirip kapatıyorum tulum çok yakışıyor ya da sen hangi peynir seviyorsan seylacım
çorba ekşili sulu köfte olabilir bol acılı tabii ki
Haftasonu mutlaka deniycem. Bende tulum peyniri seviyorum onla denerim.
Aksama hinde fumeli bol yesillikli sandvicler yapmaya karar verdim. yanindada corba yaparim. Eksili sulu kofteye bayilirim ustelik cocuklarda cok seviyor eve erken gidebilirsem yapayim. Sen bulgurla mi yapiyorsun pirincle mi?
şimdiki resmini bi ara atarım öncesi varmı bi bakayım canımSalatalik diyeti degil ama.ayran diyetinyaptim canim, salatalik sadece cok aciktiriyor da, ayran diyetini tabsiye ederim metabolizma hizlabmasi icin.
Canim zahmet olmazsa onceki ve sonraki hallerinin resmini gonderir misin ?
vaavvvv sersumcum çok sevindim demekki baya bi değişiklik var görünüşünde tam gaz devam arkadaşımSelam kızlar ilk iş günüm . Bugün gunduzcuyum yarın evdeyim cuma nöbetler başlar . .İşe geldim tüm bayan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dedi..Halbuki izin başlangıcından beri 3-3.5 kilo verdim ama o bile farkettiriyor demek..Çok mutlu oldum..Bu gazla devam
Sabah
Omlet
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Peynir zeytin
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli nohut
Aksam acikirsam çorbayla idare ederim
Gecmiş olsun canım.bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
öğlen= 4 ad layt bisküi kepek gibi olanlardan
akşam=sebzeli körili tavuk+mercimek çorbası
ara=çayın yanında patlamış mısır yağsız
bu hafta veremem zaten bu karnımla
seylancım liste sendeymiş acele etme canım senin durumun farklı biz bekleriz
bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
Sağol canım benim..Tabii altıma giydiğim siyah kotun da etkisi olmalı..Azcık da hile yaptım ama olsun.vaavvvv sersumcum çok sevindim demekki baya bi değişiklik var görünüşünde tam gaz devam arkadaşım
Ahh arkadaşım kıyamam yaa..kanaman çok tabii ..kansızlık oluşuyor,üstüne halsizllik üşüme..Allah yardım etsin canım..Kansızlık için çekirdekli siyah kuru üzüm yemeyi de ihmal etme..bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
Canım biz de seni ve diğer arkadaşları dinlemeyi paylaşmayı seviyoruz.Turkce konusabildigim tek yer burasi o yuzden tanimasamda sizlerle sohbet etmeyi cok seviyorum.
Saat 15:30 birazdan oglusumu kresten alip eve gidicem. Normalde kres 5 e kadar bizim ofiste 5 de kapaniyor ama islerimi erken bitirdim oglusumuda cok ozledim bir an once kavusmam lazim Allah'in izniyle.
Aksama sadece corba yapmaya karar verdim bogazim cok agriyor muhtemelen hasta olcam. bol sarimsakli acili eksili bir corba yapip ekmeksiz bol bol yiyeyim baska seyde yemiycem zaten. esim ve cocuklar icin borek var hala yanindada corba ve salata yeter zaten.
Herkese iyi aksamlar nasipse yarin sohbete devam ederiz.
Oooo bravosss..Bugün fire vermeden sadece salatalık su ve çay tükettim darisi yarının başına ve cuma tartı da ekşi inşallah
Dışarısı çok soğuk sokak kapisinindan kafasını uzattı an usuyor insan. Evde sıcacık uyuya kalmışm akşam :) uyku hakkımı bu akşam kullandığım iyi oldu yarın akşam dizim var.
İyi geceler kızlar hepinize
canım geçmiş olsun . doktor ne diyor . baaya bi şişsin o zaman . ne yapacaksınız miyom ile. tedavi olarakbu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
Allah kabul etsin sersumcum. benim de borçlar var . hamilelik emzirme dönemi derken kız 15 aylık oldu ama benim borçlar duruyor .Günaydın canlarım..Bu sabah sahura kalktım lakin yatarken yemiştim ama kalkıp ceviz ve muz ekledim menüme
gece
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
peynir(biraz fazlacana)
ve saçma sapan ama gece gece sucuk(canım çekti ama şimdi midem fena hap aldım)
ayran
şimdi de 1 küçük muz 2 ceviz ve haplarım
az sonra kızım kalkar onun ekmeğini hazırladım,kızartma makinesinin önüne koydum yanii (önüne koymadan dolaptan almıyor ne bulursa onu yiyor)
kendisi kızartıp yer artık..
ben de şimdi yeniden yatıp uyuyucam..kalkınca görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?