Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım bol limonlu mercimek çorbası içtim,suya da devam...daha iyiyim şimdi

Görüntüsü de çok güzel

Evde ne varsa kırmızı yeşil biberleri doğrayıp zeytinyağında soteliyorum sonra da peynir ekleyip beraber bi çevirip kapatıyorum tulum çok yakışıyor ya da sen hangi peynir seviyorsan seylacım

çorba ekşili sulu köfte olabilir bol acılı tabii ki

ficans canm cok gecmis olsun dinlen guzelce bu havalarda al eline bisey icecek sarin battaniyeye miss gbi gec tvnin karsina daha ne olsun

Sağol adacım hasta değilim ama sersumla benim bademcikler inmeye hazır hemen, sarınıp yürüyüşe çıkıyorum ankara ayazında canım

tavsiyen de çok güzel fırsat bulursam yaparım, 2 çocuk ve ev hepsi bana bakıyor içeri dışarı işleri okulları neyse sağlık olsun

Sende haklisin cnm baya bi yogunluk

Haftasonu mutlaka deniycem. Bende tulum peyniri seviyorum onla denerim.
Aksama hinde fumeli bol yesillikli sandvicler yapmaya karar verdim. yanindada corba yaparim. Eksili sulu kofteye bayilirim ustelik cocuklarda cok seviyor eve erken gidebilirsem yapayim. Sen bulgurla mi yapiyorsun pirincle mi?

Dene hem lezzetli hem de diyetlik tabi yanında ekmek olmadan

Biz de çok severiz ailecek ekşili köfte bazen atılmasın diye az kalan pilavla da yapıyorum yoksa da bulgurla

Salatalik diyeti degil ama.ayran diyetinyaptim canim, salatalik sadece cok aciktiriyor da, ayran diyetini tabsiye ederim metabolizma hizlabmasi icin.

Canim zahmet olmazsa onceki ve sonraki hallerinin resmini gonderir misin ?
şimdiki resmini bi ara atarım öncesi varmı bi bakayım canım

vaavvvv sersumcum çok sevindim demekki baya bi değişiklik var görünüşünde tam gaz devam arkadaşım

bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
öğlen= 4 ad layt bisküi kepek gibi olanlardan
akşam=sebzeli körili tavuk+mercimek çorbası
ara=çayın yanında patlamış mısır yağsız
bu hafta veremem zaten bu karnımla
seylancım liste sendeymiş acele etme canım senin durumun farklı biz bekleriz

Gecmiş olsun canım.

Filizcim çok geçmiş olsun iyi ol da verirsin nasılsa canım sağlık olsun:)

Gecmis olsun canim insallah bir an once iyiles sonra verirsin kilolari kafana takma,

Turkce konusabildigim tek yer burasi o yuzden tanimasamda sizlerle sohbet etmeyi cok seviyorum.
Saat 15:30 birazdan oglusumu kresten alip eve gidicem. Normalde kres 5 e kadar bizim ofiste 5 de kapaniyor ama islerimi erken bitirdim oglusumuda cok ozledim bir an once kavusmam lazim Allah'in izniyle.
Aksama sadece corba yapmaya karar verdim bogazim cok agriyor muhtemelen hasta olcam. bol sarimsakli acili eksili bir corba yapip ekmeksiz bol bol yiyeyim baska seyde yemiycem zaten. esim ve cocuklar icin borek var hala yanindada corba ve salata yeter zaten.

Herkese iyi aksamlar nasipse yarin sohbete devam ederiz.

Bugün fire vermeden sadece salatalık su ve çay tükettim darisi yarının başına ve cuma tartı da ekşi inşallah
Dışarısı çok soğuk sokak kapisinindan kafasını uzattı an usuyor insan. Evde sıcacık uyuya kalmışm akşam :) uyku hakkımı bu akşam kullandığım iyi oldu yarın akşam dizim var.
İyi geceler kızlar hepinize

vaavvvv sersumcum çok sevindim demekki baya bi değişiklik var görünüşünde tam gaz devam arkadaşım
Sağol canım benim..Tabii altıma giydiğim siyah kotun da etkisi olmalı..Azcık da hile yaptım ama olsun..bir kişi değil herkes dediğine göre fark ediliyor..

Ahh arkadaşım kıyamam yaa..kanaman çok tabii ..kansızlık oluşuyor,üstüne halsizllik üşüme..Allah yardım etsin canım..Kansızlık için çekirdekli siyah kuru üzüm yemeyi de ihmal etme..Sen iyi ol da haftaya halledersin ,o şişlik anca gider..benimki de yolda5-6 güne gelir..nöbetler berbat geçiyor regl olunca..

Canım biz de seni ve diğer arkadaşları dinlemeyi paylaşmayı seviyoruz..Bizim ficans leylak84 filiztoprak arkadaşlarımla 6 yıllık bir dostluğumuz var bu topikte..Artık dediğim gibi arkadaştan çok dost olduk..Ailemizle bile paylaşamadığımız(onlar üzülmesin diye)dertlerimizi,üzüntülerimizi ve çoğunlukla da sevinçlerimizi paylaştık bu 6 yılda..Sonra yeni gelen arkadaşlar, sizler de eklendiniz tam bir aile,abla kardeş olduk İnsan burada muhabbet ettikçe rahatlıyor ,sevinçlerle sevinip üzüntülerle üzülüyor..İyi ki sizleri tanımışım

Oooo bravosss..Burası da buzzz buzzz

Günaydın canlarım..Bu sabah sahura kalktım lakin yatarken yemiştim ama kalkıp ceviz ve muz ekledim menüme
gece

2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
peynir(biraz fazlacana)
ve saçma sapan ama gece gece sucuk(canım çekti ama şimdi midem fena hap aldım)
ayran

şimdi de 1 küçük muz 2 ceviz ve haplarım

az sonra kızım kalkar onun ekmeğini hazırladım,kızartma makinesinin önüne koydum yanii (önüne koymadan dolaptan almıyor ne bulursa onu yiyor)
kendisi kızartıp yer artık..

ben de şimdi yeniden yatıp uyuyucam..kalkınca görüşürüz

canım geçmiş olsun . doktor ne diyor . baaya bi şişsin o zaman . ne yapacaksınız miyom ile. tedavi olarak

akşam gidince bi şöyle tırtıkladım yemeklerden . ayaküstü.
çünkü işten çıkmadan önce çikolata yedim 2 tane.
1 tabak da kısır getirdiler onu yedim.
akşam yemedim o yüzden

Allah kabul etsin sersumcum. benim de borçlar var . hamilelik emzirme dönemi derken kız 15 aylık oldu ama benim borçlar duruyor .
kahvaltım 2 yumurtalı omlet. yarım dilim ekmek .
işe geldim . çay içiyorum.
öğlen ıspanak getirdim. 1 pogacam var. yemem inşallah. 2 gofret var çantamda. çocuklara diye almıştım .akşam götürmüştüm . geri gelmiş çantamda . çıkarmamışım . inşallah yemem onları da .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…