geçmiş olsun . dikkat et kendine.Turkce konusabildigim tek yer burasi o yuzden tanimasamda sizlerle sohbet etmeyi cok seviyorum.
Saat 15:30 birazdan oglusumu kresten alip eve gidicem. Normalde kres 5 e kadar bizim ofiste 5 de kapaniyor ama islerimi erken bitirdim oglusumuda cok ozledim bir an once kavusmam lazim Allah'in izniyle.
Aksama sadece corba yapmaya karar verdim bogazim cok agriyor muhtemelen hasta olcam. bol sarimsakli acili eksili bir corba yapip ekmeksiz bol bol yiyeyim baska seyde yemiycem zaten. esim ve cocuklar icin borek var hala yanindada corba ve salata yeter zaten.
Herkese iyi aksamlar nasipse yarin sohbete devam ederiz.
Sağol canım aminAllah kabul etsin sersumcum. benim de borçlar var . hamilelik emzirme dönemi derken kız 15 aylık oldu ama benim borçlar duruyor .
kahvaltım 2 yumurtalı omlet. yarım dilim ekmek .
işe geldim . çay içiyorum.
öğlen ıspanak getirdim. 1 pogacam var. yemem inşallah. 2 gofret var çantamda. çocuklara diye almıştım .akşam götürmüştüm . geri gelmiş çantamda . çıkarmamışım . inşallah yemem onları da .
Amin canım sağol...Aynen 1 yıla yaklaştı ya da oldu seninle de ..sersum masallah bin kere 6 yil demek allah nazardan saklasin benimde sizle 1 yilim doldu sanirsam:)
bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
öğlen= 4 ad layt bisküi kepek gibi olanlardan
akşam=sebzeli körili tavuk+mercimek çorbası
ara=çayın yanında patlamış mısır yağsız
bu hafta veremem zaten bu karnımla
seylancım liste sendeymiş acele etme canım senin durumun farklı biz bekleriz
Sağol canım benim..Tabii altıma giydiğim siyah kotun da etkisi olmalı..Azcık da hile yaptım ama olsun..bir kişi değil herkes dediğine göre fark ediliyor..
Ahh arkadaşım kıyamam yaa..kanaman çok tabii ..kansızlık oluşuyor,üstüne halsizllik üşüme..Allah yardım etsin canım..Kansızlık için çekirdekli siyah kuru üzüm yemeyi de ihmal etme..Sen iyi ol da haftaya halledersin ,o şişlik anca gider..benimki de yolda5-6 güne gelir..nöbetler berbat geçiyor regl olunca..
Canım biz de seni ve diğer arkadaşları dinlemeyi paylaşmayı seviyoruz..Bizim @ficans leylak84 filiztoprak arkadaşlarımla 6 yıllık bir dostluğumuz var bu topikte..Artık dediğim gibi arkadaştan çok dost olduk..Ailemizle bile paylaşamadığımız(onlar üzülmesin diye)dertlerimizi,üzüntülerimizi ve çoğunlukla da sevinçlerimizi paylaştık bu 6 yılda..Sonra yeni gelen arkadaşlar, sizler de eklendiniz tam bir aile,abla kardeş olduk İnsan burada muhabbet ettikçe rahatlıyor ,sevinçlerle sevinip üzüntülerle üzülüyor..İyi ki sizleri tanımışım
Oooo bravosss..Burası da buzzz buzzz
Günaydın canlarım..Bu sabah sahura kalktım lakin yatarken yemiştim ama kalkıp ceviz ve muz ekledim menüme
gece
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
peynir(biraz fazlacana)
ve saçma sapan ama gece gece sucuk(canım çekti ama şimdi midem fena hap aldım)
ayran
şimdi de 1 küçük muz 2 ceviz ve haplarım
az sonra kızım kalkar onun ekmeğini hazırladım,kızartma makinesinin önüne koydum yanii (önüne koymadan dolaptan almıyor ne bulursa onu yiyor)
kendisi kızartıp yer artık..
ben de şimdi yeniden yatıp uyuyucam..kalkınca görüşürüz
doktor anneminde doktoru aynı zamanda tedavisi yok ağrı için hap veriliyo yada ameliyeyat kötü huylu deyil o yüzden menepoz bekleniyo o zaman eriyormuş annemdede aynen öyle oldu onun benden daha çok kanaması oluyordu uzun sürüyordu birkaç ay yaşı gençdi o zaman çok çekti şimdi daha iyi anlıyorum onu benim 6 gün sürüyordu şimdi 9 gün kadar sürüyor giderek artıcak sanırımcanım geçmiş olsun . doktor ne diyor . baaya bi şişsin o zaman . ne yapacaksınız miyom ile. tedavi olarak
akşam gidince bi şöyle tırtıkladım yemeklerden . ayaküstü.
çünkü işten çıkmadan önce çikolata yedim 2 tane.
1 tabak da kısır getirdiler onu yedim.
akşam yemedim o yüzden
kontrole gidemedim canım zaten bi tedavisi yok bakıyor büyümüşmü aynımı diye büyüse bile bişey yapmıyoki çekiyosun böylefiliztoprak canm ya cok gecmis olsun bnde de miyom var ama o belirtileri yasamiorum bi doktora gittin mi buyumus olabilorler
amannnn iyi yapmışınız kısbu sabah kızım saati 4 kere çaldı erteletti(hep öyle yapar zaten 4. de kalkar.).ben de tam yatıyordum seslendim ekmek kızartıp yersin ekmek orada diye tamam dedi.ben yattım kapım kapalı dinliyorum ses yok dedim nekadar sessiz hazırlanıyor uyumasın falan diye düşünürken dalmışım..kızım geldi anne saat 7.46 uyuya kalmışım
gerçi istesem arabayla yetiştirirdim ama sınavları bitti gitmek de istemiyor..hadi dedim yat barii
şimdi de evde mayışıyoruz
çok kararlısın leylakçım böyle gidersen yaza çok daha ince gireceksin ben eminimSlm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
geçmiş olsun canım çorba candır çok iyi gelir iyi yapmışınTurkce konusabildigim tek yer burasi o yuzden tanimasamda sizlerle sohbet etmeyi cok seviyorum.
Saat 15:30 birazdan oglusumu kresten alip eve gidicem. Normalde kres 5 e kadar bizim ofiste 5 de kapaniyor ama islerimi erken bitirdim oglusumuda cok ozledim bir an once kavusmam lazim Allah'in izniyle.
Aksama sadece corba yapmaya karar verdim bogazim cok agriyor muhtemelen hasta olcam. bol sarimsakli acili eksili bir corba yapip ekmeksiz bol bol yiyeyim baska seyde yemiycem zaten. esim ve cocuklar icin borek var hala yanindada corba ve salata yeter zaten.
Herkese iyi aksamlar nasipse yarin sohbete devam ederiz.
bu aralar rahatsızım kızlar 6 aylık hamile gibiyim miyom çok şişiriyo karnımı battaniyeye sarıldım ilaçla duruyom ya tuvaletteyim yada battaniyenin içinde çok zor alla kimseye yaşatmasın biri gelcek diye ödüm kopuya rezillik benimkisi
yediklerime gelince
kahvaltı= aynı zaten
öğlen= 4 ad layt bisküi kepek gibi olanlardan
akşam=sebzeli körili tavuk+mercimek çorbası
ara=çayın yanında patlamış mısır yağsız
bu hafta veremem zaten bu karnımla
seylancım liste sendeymiş acele etme canım senin durumun farklı biz bekleriz
doktor anneminde doktoru aynı zamanda tedavisi yok ağrı için hap veriliyo yada ameliyeyat kötü huylu deyil o yüzden menepoz bekleniyo o zaman eriyormuş annemdede aynen öyle oldu onun benden daha çok kanaması oluyordu uzun sürüyordu birkaç ay yaşı gençdi o zaman çok çekti şimdi daha iyi anlıyorum onu benim 6 gün sürüyordu şimdi 9 gün kadar sürüyor giderek artıcak sanırımilaç tedavisi olsaydı çok iyi olurdu ona üzülüyorum allah daha kötü dert vermesin napalım bunada şükür canım
kontrole gidemedim canım zaten bi tedavisi yok bakıyor büyümüşmü aynımı diye büyüse bile bişey yapmıyoki çekiyosun böyle
ah canım ne kadar geç yaşasan o kadar iyi belirtileri
amannnn iyi yapmışınız kıs
bende kıza yüz kere sesleniyom kalkmak bilmiyo bide hava karanlık oluyo ya oda etkiliyo cocukları
orucun kabul olsun canım
bizde seni çok seviyoruz 6 yıl o kadar oldumu kıss maşallahdostluğumuz daim olsun inşallah
kızlar hepinize teşekkür ediyorum sağlığım için ilginize
sersumcum= bu kuruüzüm meselesini bende düşündüm ne kadar yemek lazım kilo yaparmı regl zamanındamı yemek lazım ne dersin
Aynen canım 6 yıl dilek olayAynen canım ya,6 yıl oldu.neler neler paylaştık burda.iyiki varsınız kızlar
Afiyet olsun canım,allah kabul etsin
Slm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Ah canım menepoza kadar çekicen demek..Allah yardım etsin..doktor anneminde doktoru aynı zamanda tedavisi yok ağrı için hap veriliyo yada ameliyeyat kötü huylu deyil o yüzden menepoz bekleniyo o zaman eriyormuş annemdede aynen öyle oldu onun benden daha çok kanaması oluyordu uzun sürüyordu birkaç ay yaşı gençdi o zaman çok çekti şimdi daha iyi anlıyorum onu benim 6 gün sürüyordu şimdi 9 gün kadar sürüyor giderek artıcak sanırımilaç tedavisi olsaydı çok iyi olurdu ona üzülüyorum allah daha kötü dert vermesin napalım bunada şükür canım
kontrole gidemedim canım zaten bi tedavisi yok bakıyor büyümüşmü aynımı diye büyüse bile bişey yapmıyoki çekiyosun böyle
ah canım ne kadar geç yaşasan o kadar iyi belirtileri
amannnn iyi yapmışınız kıs
bende kıza yüz kere sesleniyom kalkmak bilmiyo bide hava karanlık oluyo ya oda etkiliyo cocukları
orucun kabul olsun canım
bizde seni çok seviyoruz 6 yıl o kadar oldumu kıss maşallahdostluğumuz daim olsun inşallah
kızlar hepinize teşekkür ediyorum sağlığım için ilginize
sersumcum= bu kuruüzüm meselesini bende düşündüm ne kadar yemek lazım kilo yaparmı regl zamanındamı yemek lazım ne dersin
kolay gelsin misafir menüsü harika ..Sabah
Yumrta penir zeytin 2 dilim ekmek
Oglrn ceyrek ekmek, peynir
Ara
Kahve leblebi
Aksam
Grcen alamadigim misafiri alacagim, balik ve mercimek corbasi bol salata menum.
çok kararlısın leylakçım böyle gidersen yaza çok daha ince gireceksin ben eminim
kahvaltım=1 yumurta+2 dilim tb.ek+ labne peynir ekmek üstü+zeytin 3 ad.+ 2 ceviz
öğlen=yoğurt
akşam=2 tabak mercimek çorbası
ara=1 meyve
Seylanin Gunlugu yazarhanim35 geçmiş olsun kızlar..tam hastalık mevsimi..Şu ağzını kapamadan hapşıranlara,öksürenlere,insanın yüzüne yüzüne nefes verenlere gıcık oluyorum..iki tane çarpacaksın ağzına ağzına
hemde fırıncı küreğiyle canım. sağolSeylanin Gunlugu yazarhanim35 geçmiş olsun kızlar..tam hastalık mevsimi..Şu ağzını kapamadan hapşıranlara,öksürenlere,insanın yüzüne yüzüne nefes verenlere gıcık oluyorum..iki tane çarpacaksın ağzına ağzına
Aynen canım 6 yıl dilek olay
Amin canım sağol
süper gidiyorsun canım
Ah canım menepoza kadar çekicen demek..Allah yardım etsin..
kesinlikle karanlık etkiliyor..çok fena oldu bu durum..
Amin canım inşallah
Nice 6 yıllara inşallah
canım kilo aldıracağını düşünmüyorum açıkçası kaysı hurma yerine yenilebilir..sabahları yersin özellikle erir gider..Ama çekirdeğini de yiyeceksin..Şifa olsun inşallah..regl zamanı mutlaka ye diğer zamanlarda da azaltarak ye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?