Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

geçmiş olsun . dikkat et kendine.
erken çıkmak gibisi var mı acaba işten .
biz de seni tanımıyoruz ama seviyoruz. tüm arkadaşlarımı sevdiğim gibi. iyi ki varlar .

Sağol canım aminSen de sonra yavaş yavaş ödersin canım..
tut kendini de yeme canım..unut o gofretleri
sersum masallah bin kere 6 yil demek allah nazardan saklasin benimde sizle 1 yilim doldu sanirsam:)
Amin canım sağol...Aynen 1 yıla yaklaştı ya da oldu seninle de ..

bu sabah kızım saati 4 kere çaldı erteletti(hep öyle yapar zaten 4. de kalkar.).ben de tam yatıyordum seslendim ekmek kızartıp yersin ekmek orada diye tamam dedi.ben yattım kapım kapalı dinliyorum ses yok dedim nekadar sessiz hazırlanıyor uyumasın falan diye düşünürken dalmışım..kızım geldi anne saat 7.46 uyuya kalmışım
gerçi istesem arabayla yetiştirirdim ama sınavları bitti gitmek de istemiyor..hadi dedim yat barii
şimdi de evde mayışıyoruz

Çok geçmiş olsun canım...

Aynen canım ya,6 yıl oldu.neler neler paylaştık burda.iyiki varsınız kızlar

Afiyet olsun canım,allah kabul etsin

doktor anneminde doktoru aynı zamanda tedavisi yok ağrı için hap veriliyo yada ameliyeyat kötü huylu deyil o yüzden menepoz bekleniyo o zaman eriyormuş annemdede aynen öyle oldu onun benden daha çok kanaması oluyordu uzun sürüyordu birkaç ay yaşı gençdi o zaman çok çekti şimdi daha iyi anlıyorum onu benim 6 gün sürüyordu şimdi 9 gün kadar sürüyor giderek artıcak sanırım ilaç tedavisi olsaydı çok iyi olurdu ona üzülüyorum allah daha kötü dert vermesin napalım bunada şükür canım

filiztoprak canm ya cok gecmis olsun bnde de miyom var ama o belirtileri yasamiorum bi doktora gittin mi buyumus olabilorler
kontrole gidemedim canım zaten bi tedavisi yok bakıyor büyümüşmü aynımı diye büyüse bile bişey yapmıyoki çekiyosun böyle
ah canım ne kadar geç yaşasan o kadar iyi belirtileri

amannnn iyi yapmışınız kıs
bende kıza yüz kere sesleniyom kalkmak bilmiyo bide hava karanlık oluyo ya oda etkiliyo cocukları
orucun kabul olsun canım
bizde seni çok seviyoruz 6 yıl o kadar oldumu kıss maşallah dostluğumuz daim olsun inşallah
kızlar hepinize teşekkür ediyorum sağlığım için ilginize
sersumcum= bu kuruüzüm meselesini bende düşündüm ne kadar yemek lazım kilo yaparmı regl zamanındamı yemek lazım ne dersin

Slm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
çok kararlısın leylakçım böyle gidersen yaza çok daha ince gireceksin ben eminim

geçmiş olsun canım çorba candır çok iyi gelir iyi yapmışın

tünaydın kızlar.

sbah 1 salatalık ile ilacımı aldım

şimdi ıhlamur içtim 1fincan şekersiz ve limonlu.

boğazım gıcıklanıyor sanırım grip olacağım en ufacık tiksintiden grip oluyorum. pazar günü otobüste adamın biri hapşu diye koltuklara doğru hapşurdu tiksindim şimdi nane molla olmaya başladım

Cok gecmis olaun canim
Annemde de senelerdir miyom var, 52 yasinda artik patates tarlasina donmustu miyomlar ve adeti 15 gunu buluyirdu cok kanamasi oluyordu. 1 qy once ameliyat oldu rahmi yumurtaliklari aldi kurtuldu.

Rabbim sana da sifa versin.

Aynen canım ya,6 yıl oldu.neler neler paylaştık burda.iyiki varsınız kızlar

Afiyet olsun canım,allah kabul etsin
Aynen canım 6 yıl dilek olay
Amin canım sağol

Slm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
süper gidiyorsun canım
Ah canım menepoza kadar çekicen demek..Allah yardım etsin..
kesinlikle karanlık etkiliyor..çok fena oldu bu durum..
Amin canım inşallah
Nice 6 yıllara inşallah
canım kilo aldıracağını düşünmüyorum açıkçası kaysı hurma yerine yenilebilir..sabahları yersin özellikle erir gider..Ama çekirdeğini de yiyeceksin..Şifa olsun inşallah..regl zamanı mutlaka ye diğer zamanlarda da azaltarak ye bence

çok kararlısın leylakçım böyle gidersen yaza çok daha ince gireceksin ben eminim

Sağol canım inşallah

kahvaltım=1 yumurta+2 dilim tb.ek+ labne peynir ekmek üstü+zeytin 3 ad.+ 2 ceviz
öğlen=yoğurt
akşam=2 tabak mercimek çorbası
ara=1 meyve

Afiyet olsun canım

Aynen sersumum ben çok gıcık oluyorum o tiplere

Sağol bebeğem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…