Masallah canim. Nasil yapiyorsun el kuvvetiyle mi ?
Bizde kis geldi geleli ihlamur iciyoruz aksamlari, zaten aramiz yok pek turk cayiyla.
Canim kis cayi cok.guzel oluyor, icindeki malzemeler belli, sen alip evde karisimini yap istersen.
Çok geçmiş olsun geçmesi zaman aldı bayaÇok hastayım çook.
Sabah yumurtalı peynir yedim bir dilim ekmekle. İlaç içtim ama hiç faydası olmadı. Sonrada kupa kupa kış çayına devam. Bugün yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum hiç gücüm yok. Zorlamıycam kendimi. Sonuçta sağlığım daha önemli.
Öğlen bol yoğurtlu zeytinyağlı lahana sarması akşama da dünden kalan enfes balık çorbası. Balık çorbasını çocuklar tavuk çorbası sandılar hiç balık kokmuyordu, tadı da balık gibi değildi. Belkide balığın cinsindendir. Sarı Jack diye beyaz etli bir balıktan yaptım.
Eşim dışarda evi süslüyor. Malum onların en önemli bayramları geliyor. Aslında kendisi hiç önemsemez hatta üşenir ama annesi rahat bırakmaz vırvır başının etini yer mecbur yapacak eli mahkum. Yoksa kadın gelir kendi yapar. Geçen sene öyle olmuştu. Bide ben çocuklara Noel baba gerçek değil demiştim annesi 3 ay küstü bana. Napiim çocuklar sordu bende söyledim. Yalan mı söyleseydim.
Birde ben bu bayrama sinir oluyorum bütün düzenim alt üst oluyor evin içi dışı değişiyor bir sürü angarya iş çıkıyor. Herşey kırmızı yeşil bende evde kırmızıyı hiç sevmem. Bütün eşyalarım beyaz ve gri offf Bir an önce bitse de evim eski düzenine kavuşsa.
çık gel canım :)Bak bna izmiri ozlettiriosun cikip gelicem yani:) annemler gelemio ben gelcem sanirim
Geçmiş olsun canım. Insan hasta olunca hiç birşeyi kafası kaldırmıyor. Kendine dikkat et.Çok hastayım çook.
Sabah yumurtalı peynir yedim bir dilim ekmekle. İlaç içtim ama hiç faydası olmadı. Sonrada kupa kupa kış çayına devam. Bugün yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum hiç gücüm yok. Zorlamıycam kendimi. Sonuçta sağlığım daha önemli.
Öğlen bol yoğurtlu zeytinyağlı lahana sarması akşama da dünden kalan enfes balık çorbası. Balık çorbasını çocuklar tavuk çorbası sandılar hiç balık kokmuyordu, tadı da balık gibi değildi. Belkide balığın cinsindendir. Sarı Jack diye beyaz etli bir balıktan yaptım.
Eşim dışarda evi süslüyor. Malum onların en önemli bayramları geliyor. Aslında kendisi hiç önemsemez hatta üşenir ama annesi rahat bırakmaz vırvır başının etini yer mecbur yapacak eli mahkum. Yoksa kadın gelir kendi yapar. Geçen sene öyle olmuştu. Bide ben çocuklara Noel baba gerçek değil demiştim annesi 3 ay küstü bana. Napiim çocuklar sordu bende söyledim. Yalan mı söyleseydim.
Birde ben bu bayrama sinir oluyorum bütün düzenim alt üst oluyor evin içi dışı değişiyor bir sürü angarya iş çıkıyor. Herşey kırmızı yeşil bende evde kırmızıyı hiç sevmem. Bütün eşyalarım beyaz ve gri offf Bir an önce bitse de evim eski düzenine kavuşsa.
İzmir özlenmez miBak bna izmiri ozlettiriosun cikip gelicem yani:) annemler gelemio ben gelcem sanirim
Sağol canımAfiyet olsun cnm
Fırın her şeyin lezzetini arttırır..Ellerine sağlık..Afiyet olsunDun evde kalan karnibaharlari kiymayi kabagi sarimsagi koydum guvece verdim firina suyunu da iyice cekmis karnibaharlar erimisti bayildim bu haline karnibaharin bndan snra hep boyle yapcam :)
Geçmiş olsun canım..Halin yoksa birkaç gün yürüme bence..Çok hastayım çook.
Olsun canım az da olsa yapmışsın..Hepimiz hemen aynı zamanda regl olduk..sersum benm de gelmek uzere regl bi halsizlik var yuruyusumu yaptm ama 35 dk yapabldim sadece normalde 50 yapiodum
ben Diyetteyken misafirliğe gitmeyi hiiç sevmiyorum işte bu nedenleSabah
Patatesli yumurta 5 zeytin, peynir 2 dilim ekmek
Oglen
3 kucuk koftr, izgara sogan, 2 dilim ekmek
Ara
Kucuk 2 browni
Aksam
Bamya yemegi bir tabak, 2 kasik.pilav, 1 dilim ekmek, 2 kucuk koftr
Komsuya caya indim bir buyuk dilim kek yedim, keske yemeseydim ama cok guzeldi dayanamadim
Seylanin Gunlugu cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin yurume bir sure iyilesince acisini cikarisin
Ben yilbasinin o renk cumbusunu cok seviorum nedense benm evmde de kocaman bi cam agaci var ama ben renkleri seviorum icimi aydinlatio o yuzden
Neden acaba cnmBugün tam 8 gün oldu reglim geçiyor ve ben kendimi davul gibi hissediyorum
canım geçmiş olsun.Yemek. Com dan balık çorbası tarifiyle çorba yaptım şahane oldu. Ben sarımsağını ve acısını bol koydum hastayım diye. Herşeye mırın kırın eden Çocuklar bile çok severek yediler. Balık seviyorsanız mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
Yaninda salata 2 kaşık pilav ve minik bir parça ızgara balık (normalde diyetteyim diye pilav yemiyorum ama eşim yaptığı için mecburen yedim üzülür yemeyince)
Şimdi İstanbuldayken Mısır çarşısından aldığım kış çayını içiyorum müthiş lezzetli. Ama sadece 300 gramlık 1 paket almışım. Keşke 5-10 paket alsaydım
tereyağı denedim . yapımı kolay . ama fazlaca kaymak lazım. ya da ayran. yorulduğuna değmiyor.Bende oyle dusundum sabah elim gitmedi sarimsakli yogurt hazirlamaya
Bir gun igle yemegi olarak tuketirim mutlaka
Masallah becerikli hatunsun.
Bende yigurdu kendim yapiyorum evlendim evleneli, tum konserve kurutmaliklarimi, tarhanami da yapiyorum. Ama tereyag hic denemedim henuz.
h
Cok gecmis olsun. Bugun iyidir insallah
ne kadar uzun suruyor mesmeser cim.Bugün tam 8 gün oldu reglim geçiyor ve ben kendimi davul gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?