Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dun evde kalan karnibaharlari kiymayi kabagi sarimsagi koydum guvece verdim firina suyunu da iyice cekmis karnibaharlar erimisti bayildim bu haline karnibaharin bndan snra hep boyle yapcam :)

Çok hastayım çook.
Sabah yumurtalı peynir yedim bir dilim ekmekle. İlaç içtim ama hiç faydası olmadı. Sonrada kupa kupa kış çayına devam. Bugün yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum hiç gücüm yok. Zorlamıycam kendimi. Sonuçta sağlığım daha önemli.
Öğlen bol yoğurtlu zeytinyağlı lahana sarması akşama da dünden kalan enfes balık çorbası. Balık çorbasını çocuklar tavuk çorbası sandılar hiç balık kokmuyordu, tadı da balık gibi değildi. Belkide balığın cinsindendir. Sarı Jack diye beyaz etli bir balıktan yaptım.
Eşim dışarda evi süslüyor. Malum onların en önemli bayramları geliyor. Aslında kendisi hiç önemsemez hatta üşenir ama annesi rahat bırakmaz vırvır başının etini yer mecbur yapacak eli mahkum. Yoksa kadın gelir kendi yapar. Geçen sene öyle olmuştu. Bide ben çocuklara Noel baba gerçek değil demiştim annesi 3 ay küstü bana. Napiim çocuklar sordu bende söyledim. Yalan mı söyleseydim.
Birde ben bu bayrama sinir oluyorum bütün düzenim alt üst oluyor evin içi dışı değişiyor bir sürü angarya iş çıkıyor. Herşey kırmızı yeşil bende evde kırmızıyı hiç sevmem. Bütün eşyalarım beyaz ve gri offf Bir an önce bitse de evim eski düzenine kavuşsa.

Masallah canim. Nasil yapiyorsun el kuvvetiyle mi ?

Bizde kis geldi geleli ihlamur iciyoruz aksamlari, zaten aramiz yok pek turk cayiyla.

Canim kis cayi cok.guzel oluyor, icindeki malzemeler belli, sen alip evde karisimini yap istersen.

Malzemelerin listesi var zaten ama çoğunu bulamam burda
Önümüzdeki yaz Türkiye'ye gittiğimde daha çok alırım artık.

Çok geçmiş olsun geçmesi zaman aldı baya

Geçmiş olsun canım. Insan hasta olunca hiç birşeyi kafası kaldırmıyor. Kendine dikkat et.

Bak bna izmiri ozlettiriosun cikip gelicem yani:) annemler gelemio ben gelcem sanirim
İzmir özlenmez mi
Afiyet olsun cnm
Sağol canım
Dun evde kalan karnibaharlari kiymayi kabagi sarimsagi koydum guvece verdim firina suyunu da iyice cekmis karnibaharlar erimisti bayildim bu haline karnibaharin bndan snra hep boyle yapcam :)
Fırın her şeyin lezzetini arttırır..Ellerine sağlık..Afiyet olsun
Geçmiş olsun canım..Halin yoksa birkaç gün yürüme bence..
Balık kokmaması çok güzel ben de bizimkilere kakalayabilirim..
Ayy onlar da mı kaynanalık yapıyor..Kaynana işte..Allah yardımcın olsun..Ben çok kızarım evimin düzenine karışılınca..

Sabah
Patatesli yumurta 5 zeytin, peynir 2 dilim ekmek

Oglen
3 kucuk koftr, izgara sogan, 2 dilim ekmek

Ara
Kucuk 2 browni

Aksam
Bamya yemegi bir tabak, 2 kasik.pilav, 1 dilim ekmek, 2 kucuk koftr

Komsuya caya indim bir buyuk dilim kek yedim, keske yemeseydim ama cok guzeldi dayanamadim

sersum benm de gelmek uzere regl bi halsizlik var yuruyusumu yaptm ama 35 dk yapabldim sadece normalde 50 yapiodum
Olsun canım az da olsa yapmışsın..Hepimiz hemen aynı zamanda regl olduk..
ben Diyetteyken misafirliğe gitmeyi hiiç sevmiyorum işte bu nedenleOlsun yarın telefi edersin canım

canım geçmiş olsun.
çalışanınız için ne yaptınız . yeni okudum. kadınla konuşacak mı eşin. her işi başına buyruk yapması çok garip .

bu çorbayı denemiştim .ama eşim sevmemişti biliyor musun .ben balık çorbasını severim. eşimin dediği balık balık gibi yensin. çorba da neymiş. ama yine yapmayı düşünüyorum . hiç olmazse kendim için .
bi ara hamsili pilav da yapmıştım. o da midye dolma gibi olmuştu lezzet olarak.

tereyağı denedim . yapımı kolay . ama fazlaca kaymak lazım. ya da ayran. yorulduğuna değmiyor.
yoğurdumu ne z amandır yapamıyorum . süt bulamıyorum. onun da bi takibine girip bulmam lazım . iyi oluyor . çocuklar için hiç değilse.

labne masccrphone peyniri de denemiştim. oldu . hatta çok da güzel oldu.kolay bak onların da yapılışı.

kahvaltı yapamadan evden çıktım. malesef yine ancak çocuklara kahvaltı yaptırdım. öğlene yemek pişirdim onlara . bol kimyonlu yeşil mercimek yemeği.
dün lavaş ekmeğinden lahmacun yapayım dedim . ama çok kötü oldu. sevmedi kimse ben de dahil .
bi sitede görmüştüm.
pasta yaptım dun . zeytinli dereotlu kurabiye. misafir geldi akşam. ama yedim yani herşeyden . onlar da getirdi mama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…