Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ay sizin işler de yoğun bu ara. yani daha yeni yoğun bi bayram geçti. şimdi de ev süsleme vs . o olmazsa olmaz mı . yani ağaç süslese evde yetmez mi ki.

eşinin annesine de çok güldüm. 3 ay küsmüs saana noel baba yok deyince. nasıl barıştınız .
kaç yaşında kayınvaliden . geçen yıl o süslemiş bak .
oh biz rahat . süsleme vs yok.
çocuklar aslında istiyor . evde ufak tefek süsleme yaparım ben.
köpükten kardan adam vs . pasta . mamalar . eğlenceli bi şeyler . o kadar .

sersum eşin neredeydi. hakkari den dönmedi miydiniz ankara ya. tayin olmadı mı eşin yoksa.

Peynirli kombe yaptım bir buçuk dilim yedim 4 5 bardak da cay ictim akşam iki saat önce de bir kase hosaf yarin da kuru fasulye yapacam
peynirli kombe ne , afiyet olsun.

4 dilim peynir 3 dilim ekmek 5 bardak cay iki zeytin akşama kadar yemek yemem artık arada meyve yerim

@Seylanin Gunlugu cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin yurume bir sure iyilesince acisini cikarisin
Ben yilbasinin o renk cumbusunu cok seviorum nedense benm evmde de kocaman bi cam agaci var ama ben renkleri seviorum icimi aydinlatio o yuzden
Ay ben de severim yeni yıl renklerini ..Kızımı bahane ederiz ama çam ağacını süslemeyi onun evde ışıl ışıl olmasını da severim..
Gençken bende seviyodum yaşlandım artık galiba
Evin komple süslenmesi ağır gelir canım ben de sıkılırdım heralde..Çam ağacı biz eyetiyor da artıyor..

Bugün tam 8 gün oldu reglim geçiyor ve ben kendimi davul gibi hissediyorum
Çok geçmiş canım kıss hamiş falan olma
Mercimek yemeğine kekik de çok yakışıyor canım ben küp küp 1 patates ve kekik ekliyorum bizimkiler bayılıyor..
İyi bari sen denemişsin lavaştan lahmacun kötü olmuş ben de duymuştum denesem diyordum yapmam artık..
Ohhh hatun götürmüşün gene mamaları

sersum eşin neredeydi. hakkari den dönmedi miydiniz ankara ya. tayin olmadı mı eşin yoksa.

peynirli kombe ne , afiyet olsun.
Canım 2 yıl oldu evet Hakkariden döndük ama bu sefer eşim 6 aydır geçici görevde gene..İnşallah az kaldı gelecek

Kızım resim için alınacakları almamış bana kalabilir okuldan çıkmalarına izin yok..Öyleyse ben götürücem kahvaltımı da orada yaparım artık..Hatun bekletiyor hala cevap yazmadı

Selam! Kaç gündür misafirim vardı hep okudum ama yazamadim.

Kahvaltı:

1 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
Yeşillik
1 dilim tb ekmeği
1 domates
1 bardak şekersiz çay
2 tane kuru kayısı

Öğlen gorumcem gelecekmiş bişey yemeyecektim ama mecburen kalkıp kısır falan hazirlayayim bari

Allah kavuştursun.
kekik yeşil mercimeğe mi koyuyorsun sersum

Büyük konusmayim canım daha önce de böyle konuşup çift çizgiyi görmüştüm insallah öyle bir sürpriz olmaz
amanin

Öğlen gorumcem gelecekmiş bişey yemeyecektim ama mecburen kalkıp kısır falan hazirlayayim bari
kısır iyi gider

Ayy insallah yoktur bişey canim
Aman canım istemiyorsan yoktur inşallah
Allah kavuştursun.
kekik yeşil mercimeğe mi koyuyorsun sersum
evet canım çok yakışır . .tabii kekigi seviyorsanız Amin canım sağol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…