ay sizin işler de yoğun bu ara. yani daha yeni yoğun bi bayram geçti. şimdi de ev süsleme vs . o olmazsa olmaz mı . yani ağaç süslese evde yetmez mi ki.Çok hastayım çook.
Sabah yumurtalı peynir yedim bir dilim ekmekle. İlaç içtim ama hiç faydası olmadı. Sonrada kupa kupa kış çayına devam. Bugün yürüyüş yapabilir miyim bilmiyorum hiç gücüm yok. Zorlamıycam kendimi. Sonuçta sağlığım daha önemli.
Öğlen bol yoğurtlu zeytinyağlı lahana sarması akşama da dünden kalan enfes balık çorbası. Balık çorbasını çocuklar tavuk çorbası sandılar hiç balık kokmuyordu, tadı da balık gibi değildi. Belkide balığın cinsindendir. Sarı Jack diye beyaz etli bir balıktan yaptım.
Eşim dışarda evi süslüyor. Malum onların en önemli bayramları geliyor. Aslında kendisi hiç önemsemez hatta üşenir ama annesi rahat bırakmaz vırvır başının etini yer mecbur yapacak eli mahkum. Yoksa kadın gelir kendi yapar. Geçen sene öyle olmuştu. Bide ben çocuklara Noel baba gerçek değil demiştim annesi 3 ay küstü bana. Napiim çocuklar sordu bende söyledim. Yalan mı söyleseydim.
Birde ben bu bayrama sinir oluyorum bütün düzenim alt üst oluyor evin içi dışı değişiyor bir sürü angarya iş çıkıyor. Herşey kırmızı yeşil bende evde kırmızıyı hiç sevmem. Bütün eşyalarım beyaz ve gri offf Bir an önce bitse de evim eski düzenine kavuşsa.
sersum eşin neredeydi. hakkari den dönmedi miydiniz ankara ya. tayin olmadı mı eşin yoksa.Aynen canımcım..Ne zor geldi ama napalım sabır..3-4 yıl daha sabredicez
Eşimin normalde 8 aralıkta gelmesi lazımdı ertelendi canım..Bir aksilik olmazsa 21-22 Aralıkta inşallah burada olacak
Benim kız da yemiyor ev yoğurdu..Gerçi normalde de çok yemiyor ama..sadece süt içiyor süt ürünlerinden
geçmiş olsun canım..Mide bulantısı çok fenadır
peynirli kombe ne , afiyet olsun.Peynirli kombe yaptım bir buçuk dilim yedim 4 5 bardak da cay ictim akşam iki saat önce de bir kase hosaf yarin da kuru fasulye yapacam
Bilmiyorum canım ya ama çok huzursuzum böylesi zamanlarda sinirlerim de bozuk oluyor aklıma hemen kötü şeyler geliyorNeden acaba cnm
Mayali iki kat hamur arasına iç koyup firinda nar gibi pişirip hazırlanan bir yemeksersum eşin neredeydi. hakkari den dönmedi miydiniz ankara ya. tayin olmadı mı eşin yoksa.
peynirli kombe ne , afiyet olsun.
Olmadığım geçiyor canımne kadar uzun suruyor mesmeser cim.
benim 4 güne biter . hadi 5. güne de sarkti diyelim. ki sarkmaz bile.
ilk gün yoğun geçer . sonraki günler yok kadar az .
8 gün çok değil mi.
Ay ben de severim yeni yıl renklerini ..Kızımı bahane ederiz ama@Seylanin Gunlugu cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin yurume bir sure iyilesince acisini cikarisin
Ben yilbasinin o renk cumbusunu cok seviorum nedense benm evmde de kocaman bi cam agaci var ama ben renkleri seviorum icimi aydinlatio o yuzden
Evin komple süslenmesi ağır gelir canım ben de sıkılırdım heralde..Çam ağacı biz eyetiyor da artıyor..Gençken bende seviyodum yaşlandım artık galiba
Çok geçmiş canım kıss hamiş falan olmaBugün tam 8 gün oldu reglim geçiyor ve ben kendimi davul gibi hissediyorum
Mercimek yemeğine kekik de çok yakışıyor canım ben küp küp 1 patates ve kekik ekliyorum bizimkiler bayılıyor..tereyağı denedim . yapımı kolay . ama fazlaca kaymak lazım. ya da ayran. yorulduğuna değmiyor.
yoğurdumu ne z amandır yapamıyorum . süt bulamıyorum. onun da bi takibine girip bulmam lazım . iyi oluyor . çocuklar için hiç değilse.
labne masccrphone peyniri de denemiştim. oldu . hatta çok da güzel oldu.kolay bak onların da yapılışı.
kahvaltı yapamadan evden çıktım. malesef yine ancak çocuklara kahvaltı yaptırdım. öğlene yemek pişirdim onlara . bol kimyonlu yeşil mercimek yemeği.
dün lavaş ekmeğinden lahmacun yapayım dedim . ama çok kötü oldu. sevmedi kimse ben de dahil .
bi sitede görmüştüm.
pasta yaptım dun . zeytinli dereotlu kurabiye. misafir geldi akşam. ama yedim yani herşeyden . onlar da getirdi mama .
Canım 2 yıl oldu evet Hakkariden döndük ama bu sefer eşim 6 aydır geçici görevde gene..İnşallah az kaldı geleceksersum eşin neredeydi. hakkari den dönmedi miydiniz ankara ya. tayin olmadı mı eşin yoksa.
peynirli kombe ne , afiyet olsun.
Büyük konusmayim canım daha önce de böyle konuşup çift çizgiyi görmüştüm insallah öyle bir sürpriz olmazÇok geçmiş canım kıss hamiş falan olma
Ayy insallah yoktur bişey canimÇok geçmiş canım kıss hamiş falan olma
aaaaaaaaaa. ya varsa. kaç çocuk var sende şekerimAyy insallah yoktur bişey canim
hiç yemedim canım@demirleke kombeyi bnde ilk kez bulundgum sehirde yedim nasil da guzel bsey ama bayildm tadina
Allah kavuştursun.Ay ben de severim yeni yıl renklerini ..Kızımı bahane ederiz amaçam ağacını süslemeyi onun evde ışıl ışıl olmasını da severim..
Evin komple süslenmesi ağır gelir canım ben de sıkılırdım heralde..Çam ağacı biz eyetiyor da artıyor..
Çok geçmiş canım kıss hamiş falan olma
Mercimek yemeğine kekik de çok yakışıyor canım ben küp küp 1 patates ve kekik ekliyorum bizimkiler bayılıyor..
İyi bari sen denemişsin lavaştan lahmacun kötü olmuş ben de duymuştum denesem diyordum yapmam artık..
Ohhh hatun götürmüşün gene mamaları
Canım 2 yıl oldu evet Hakkariden döndük ama bu sefer eşim 6 aydır geçici görevde gene..İnşallah az kaldı gelecek
amaninBüyük konusmayim canım daha önce de böyle konuşup çift çizgiyi görmüştüm insallah öyle bir sürpriz olmaz
kısır iyi giderÖğlen gorumcem gelecekmiş bişey yemeyecektim ama mecburen kalkıp kısır falan hazirlayayim bari
Aman canım istemiyorsan yoktur inşallahAyy insallah yoktur bişey canim
evet canım çok yakışır . .tabii kekigi seviyorsanız Amin canım sağolAllah kavuştursun.
kekik yeşil mercimeğe mi koyuyorsun sersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?