Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kafe de oturdum kahvaltımı beklerken gelen geçeni seyrediyorum . Çok severim kışın milletin çarşıda kosusturmacasini izleyip sıcakta çay kahve içmeyi
aaaaa. orada olmayı isterdim bak şimdi
Bnde kimyon koyuyorum haslayio soganla kavuruorum super oluo hatta hashasli borek yaparsam icine bu harci koyuyorum
güzel oluyor demi kimyonla. piştikten sonra altını kapatırken koyuyorum kimyonu ben. sen nasıl yapıyorsun.

biz baharatı çok severiz canım. sever çocuklar da .
O zaman kesin beğenirsiniz canım. 1 tane de patates doğra küp küp en fes oluyor..suyunu da cektiriyorum ben iyice
aaaaa. orada olmayı isterdim bak şimdi

güzel oluyor demi kimyonla. piştikten sonra altını kapatırken koyuyorum kimyonu ben. sen nasıl yapıyorsun.
ah keşke beraberce ne keyifli olurdu . . ficans la birgun buluşacağız inşallah .

aaaaaaaaaaa. 4. mü geliyor ki. ay çok şey . ne desem bilemedim. benim de 3 tane var . çok şükür ama 4. yü kaldıramaz benim bünye. Allah yardımcın olsun . bi test al bari yap
Benim geçen ay kullandığım ilaçlardan oluyor galiba canım

Öğlen:

1 mandalina
2 ceviz

Akşam:

3 kaşık pirasa yemeği
1 kase yoğurt

Sonra da 1 elma yerim

Hergün 15 bardak su içen ben bugün hiç icemedim bir yudum alınca midem bulandı neden böyle oldu anlamadim

15 bardak su çok değil mi hayatım ya.
Eskiden beri çok icerdim normalde de 12 bardak falan içtiğim olurdu diyet yapınca 15 bardağa kadar çıktı. Ama bugün sabahtan beri 1 bardak icemedim inşallah yarın düzelir. Su içmeden ve yürüyüş yapmadan asla kilo veremiyorum ben.

3 tane var canim
Amanın 4. çok olur heraldeBenim tek olunca..Yani bana çok fena çok geliyor da..Allah isteyene gönlündekini versin canım..
sen çok içerdin hakketten

tünaydın kızlar

kafamı kaldıramadm yataktan sabah yarım salatalıkla ilaç aldım

3.30 gibi de

3 tane kıymalı yaprak sarması
1 zeytinyağlı dolma
üzerlerine sarımsaklı yoğurt döktüm

gerçekten mi. hani 2 lt . normal olan . hadi yazın belki daha çok içilir de . kışın ben 2 bardak içiyorum ancak. o bile çok bazen. çayı kahveyi çok tüketiyorum . sanırım ondan eksiklik duymuyor vucut

Amanın 4. çok olur heraldeBenim tek olunca..Yani bana çok fena çok geliyor da..Allah isteyene gönlündekini versin canım..
sen çok içerdin hakketten
Evet dünde aslında az icmistim 5 bardak ama bugün hiç icemedim su tek umudum yarın düzelirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…