- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Bende çayı çok içerim. Benimki biraz alışkanlık oldu sanırım. Bugün elinden şekeri alınmış çocuk gibiyimgerçekten mi. hani 2 lt . normal olan . hadi yazın belki daha çok içilir de . kışın ben 2 bardak içiyorum ancak. o bile çok bazen. çayı kahveyi çok tüketiyorum . sanırım ondan eksiklik duymuyor vucut
şimdiden içmeye başla özlem . olmaz mı.Bende çayı çok içerim. Benimki biraz alışkanlık oldu sanırım. Bugün elinden şekeri alınmış çocuk gibiyim
DüzelirsinnEvetdünde aslında az icmistim 5 bardak ama bugün hiç icemedim su tek umudum yarın düzelirim inşallah.
Yok ben almiyyim canımsen de yap ikinciyi bari sersum
Sağol canım..silikonluçok güzelmiş ama bu polar çıraplar çok kayıyor dikkat edin. altında silikon yoksa tabi.
sağol canım..Çok şirin ler. Güle güle kullanın
Canım boyun duzlesmesi var onun için kullanıyordum son iki adetim normalden 10 ve 8 gün erken geldi normalde bugün yarin olmam lazım bakalım ondan diye dusunuyorumemin misin. şüphelenirdim ben olsam. ne ilacı kullandın ki.
Amin canım bugün herkes bana hamile muamelesiAmanın 4. çok olur heraldeBenim tek olunca..Yani bana çok fena çok geliyor da. .Allah isteyene gönlündekini versin canım..
sen çok içerdin hakketten
Geçmiş olsun canım.Canım boyun duzlesmesi var onun için kullanıyordum son iki adetim normalden 10 ve 8 gün erken geldi normalde bugün yarin olmam lazım bakalım ondan diye dusunuyorum
Şaka yaptık canım yanlış anlamaAmin canım bugün herkes bana hamile muamelesiyapıyor ama ben hislerime güveniyorum gene de büyük konusmayim
Yanlış anlamadım canım olur mu eşim bile takiliyirdu bugün ben fizik tedavi dr gittim boyun kaslarin kemikleşmiş dedi ağrısı çok zor kolum şişiyor bazenGeçmiş olsun canım.Bende de var o boyun düzleşmesi.Çağın hastalıklarından.Çok fena 2 aydır kramp giriyor fizyoterapist arkadaşım akupunktur yaptı..Azaldı ama kramplar gitmedi..ilaç alıyorum ben de ..Ama fiziğe gidicem yine
Şaka yaptık canım yanlış anlama..Aman olmasın
Off benim de ağrısı çok fena napıcaz bakalımYanlış anlamadım canım olur mu eşim bile takiliyirdu bugün ben fizik tedavi dr gittim boyun kaslarin kemikleşmiş dedi ağrısı çok zor kolum şişiyor bazen
Benim de canım kısır istedi ..ama hafta sonuna kadar sabredicemÖğlen kısır yedim dört kaşık kadar salata turşu falan akşam yemeyeceğim sonra biraz hosaf ve meyve yerim bu hafta insallah bende eksiyi görürüm
Afiyet olsun cicim..İyi akşamlar kızlar,2 gündür yoğundum gelemedim.yediklerimi yazayım
Sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 dilim pastırma,5 zeytin,domates,salatalık
Ara:ananas,1 avuç leblebi
Öğle:4 kaşık karnabahar yemeği,salata
Ara:3 gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker
Akşam:4 kaşık karnabahar yemeği,2 küçük parça tavuk
Ara:2 mandalina,2 tane light mısır patlağı
40 dk yürüş....
menü süper...afiyet olsunakşam üstü
1 kupa bergamot aromalı çay içtim şekersiz
daha sonra 1 fincan sade nescafe
akşam yemeği
domatesli bol ekşili yarım kase karnıbahar salatası
3 tane kymalı 2 tane zeytinyağlı sarma
üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm
sağol cnmmenü süper...afiyet olsun
Bende akşam yemek yemedim çayın yanına bir tane kayisi çikolatalı 4 tane de sudanlı yuvarlak bisküvi yedimOff benim de ağrısı çok fena napıcaz bakalım
Benim de canım kısır istedi ..ama hafta sonuna kadar sabredicem..Şişerim..zaten regl den şiştim
Naneli ayranin faydası ne yoksa damak tadi miKizlar bende 5 km yuruyus cepte oldum bittim geberdim smdi naneli ayranimi da ictim cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?