Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

gerçekten mi. hani 2 lt . normal olan . hadi yazın belki daha çok içilir de . kışın ben 2 bardak içiyorum ancak. o bile çok bazen. çayı kahveyi çok tüketiyorum . sanırım ondan eksiklik duymuyor vucut
Bende çayı çok içerim. Benimki biraz alışkanlık oldu sanırım. Bugün elinden şekeri alınmış çocuk gibiyim

Evet dünde aslında az icmistim 5 bardak ama bugün hiç icemedim su tek umudum yarın düzelirim inşallah.
Düzelirsinn
sen de yap ikinciyi bari sersum
Yok ben almiyyim canım Allah isteyene versin
çok güzelmiş ama bu polar çıraplar çok kayıyor dikkat edin. altında silikon yoksa tabi.
Sağol canım..silikonlu
Çok şirin ler. Güle güle kullanın
sağol canım..

Amanın 4. çok olur heraldeBenim tek olunca..Yani bana çok fena çok geliyor da..Allah isteyene gönlündekini versin canım..
sen çok içerdin hakketten
Amin canım bugün herkes bana hamile muamelesi yapıyor ama ben hislerime güveniyorum gene de büyük konusmayim

Canım boyun duzlesmesi var onun için kullanıyordum son iki adetim normalden 10 ve 8 gün erken geldi normalde bugün yarin olmam lazım bakalım ondan diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canım.Bende de var o boyun düzleşmesi.Çağın hastalıklarından.Çok fena 2 aydır kramp giriyor fizyoterapist arkadaşım akupunktur yaptı..Azaldı ama kramplar gitmedi..ilaç alıyorum ben de ..Ama fiziğe gidicem yine
Amin canım bugün herkes bana hamile muamelesi yapıyor ama ben hislerime güveniyorum gene de büyük konusmayim
Şaka yaptık canım yanlış anlama..Aman olmasın

Yanlış anlamadım canım olur mu eşim bile takiliyirdu bugün ben fizik tedavi dr gittim boyun kaslarin kemikleşmiş dedi ağrısı çok zor kolum şişiyor bazen

Öğlen kısır yedim dört kaşık kadar salata turşu falan akşam yemeyeceğim sonra biraz hosaf ve meyve yerim bu hafta insallah bende eksiyi görürüm

İyi akşamlar kızlar,2 gündür yoğundum gelemedim.yediklerimi yazayım

Sabah:2 dilim ekmek,2 dilim peynir,1 dilim pastırma,5 zeytin,domates,salatalık

Ara:ananas,1 avuç leblebi

Öğle:4 kaşık karnabahar yemeği,salata

Ara:3 gün kurusu kayısı,yarım paket çubuk kraker

Akşam:4 kaşık karnabahar yemeği,2 küçük parça tavuk

Ara:2 mandalina,2 tane light mısır patlağı

40 dk yürüş....

Yanlış anlamadım canım olur mu eşim bile takiliyirdu bugün ben fizik tedavi dr gittim boyun kaslarin kemikleşmiş dedi ağrısı çok zor kolum şişiyor bazen
Off benim de ağrısı çok fena napıcaz bakalım
Öğlen kısır yedim dört kaşık kadar salata turşu falan akşam yemeyeceğim sonra biraz hosaf ve meyve yerim bu hafta insallah bende eksiyi görürüm
Benim de canım kısır istedi ..ama hafta sonuna kadar sabredicem..Şişerim..zaten regl den şiştim

Afiyet olsun cicim..

Off benim de ağrısı çok fena napıcaz bakalım
Benim de canım kısır istedi ..ama hafta sonuna kadar sabredicem..Şişerim..zaten regl den şiştim
Bende akşam yemek yemedim çayın yanına bir tane kayisi çikolatalı 4 tane de sudanlı yuvarlak bisküvi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…