Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhabalar ben sayfanızı uzun bi süredir takip ediyorum iki yılı geçti sanırım Muhabbetiniz hoşuma gidiyor resmen sizi tanıyor gibiyim Varlığımı hissettirmek istedim bide birkaç kilo da verirsem fena olmaz beni de aranıza alırsanız sevinirim
Hoşgeldiniz insallah hep beraber veririz kiloları insallah

Merhabalar ben sayfanızı uzun bi süredir takip ediyorum iki yılı geçti sanırım Muhabbetiniz hoşuma gidiyor resmen sizi tanıyor gibiyim Varlığımı hissettirmek istedim bide birkaç kilo da verirsem fena olmaz beni de aranıza alırsanız sevinirim
Hosgeldi cnm gel takil bize:)

hoşgeldin aramıza:KK36:başarılar:KK39:
Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu ins bugun daha da iyisindir cnm bnde abur cubur almiorum eve esim alio sadece ama o da gunluk alip yiyo dolaba doldurmuo pasta borek de yapmiorum artik benm diyetimde ne varsa o
:KK70::KK70::KK70:ben ne yersem o diyosun okaaa:KK53::KK53:

Hoşgeldin canım aramıza! Insan kendini burda daha iyi motive ediyor.

Canim sabah kahvaltiya tum bir salatalik yiyerek basla cabuk doyuruyor. ben diyete ilk basladigim ay sabahlari surekli salatalikla basladim bir internet sitesinde okumustum gercekten ise yariyor.
oglen ve aksam yemeginden once bol yesillikli salata ye sonra yemegini ye. ben sadece yag marulunu sirkeye batirip yedim ve yiyorum. ilk baslarda sevmedim ama simdi cok seviyorum. goreceksin yediklerinin miktari zamanla kuculecek.
birde evde abur cubur ve sekerli icecek bulundurmamak gerekiyor. ben hic almiyorum eve dolayisiyla agzima bile surmuyorum. sekerin yerine bal kullan sekeri hayatindan cikarmaya calis. balin kalorisi var ama seker kadar zararlidegil ve seker kadar kilo yapmiyor. bizzat tecrubemle sabittir. birde unlu mamulleri azaltirsan ve gunluk yuruyus falan yaparsan zamanla verirsin merak etme yasin cok genc. senin kilo verme sansin benim gibi 44 yasindaki birine gore cok daha yuksek. yeterki kararli ol.:KK39:

Cok teşekkür ederim acıklamalarınız için sabah güzel bir kahvaltı yapsam öğlen iş yerinde yulaflı süt yesem akşamda aynı şekilde böyle olurmu birde bügün spora yazıldım eşimle birlikte akşamları gidicem. 15 kılo fazlam var hadi hayırlısı bakalım birde soğuklarda biraz olsun yürümek gerek ama pek mumkun değil

Yumurta peynir zeytin domates kepek yada tam buğday ekmeği yada yanina alabileceğin öğün dersen iki dilim kepek ekmek arasına tost yapabilirsin

Sağol canım kahvaltı güzel bir öğün aşırıya kaçmamak şartıyla kahvaltımı yapayım diyorum iş yerinde cok halsiz olurum yoksa yoğun çünkü beyin olarak beden hareket siz birde öğlen ve akşam yulaflı sütlü yiyeyim olurmu

Sabah 6 km yürüyüş yağmur altında

Kahvaltım tereyağında 2 yumurta peynir gün kurusu kayısı

Saat 4:30 da ikinci ve son öğünüm kaşarlı domates çorbası kısır patates salatası ve kek:KK43:

Menu kek haric harikaaa afiyet olsun.

Hosgeldin canim. hem sohbet ediyor egleniyoruz hemde birbirimizi motive edip kilo veriyoruz. eminim sende cok faydalanirsin.

Seylanin Gunlugu Seylanin Gunlugu ins bugun daha da iyisindir cnm bnde abur cubur almiorum eve esim alio sadece ama o da gunluk alip yiyo dolaba doldurmuo pasta borek de yapmiorum artik benm diyetimde ne varsa o

Daha iyiyim canim tesekkurler sordugun icin. benim esim de abur cubur sevmeyen biri. saglikli beslenmeye odakli sekerli iceceklere dusman. dolayisiyla benim isimi kolaylastiriyor. sansliyim cok sukur.

Cok teşekkür ederim acıklamalarınız için sabah güzel bir kahvaltı yapsam öğlen iş yerinde yulaflı süt yesem akşamda aynı şekilde böyle olurmu birde bügün spora yazıldım eşimle birlikte akşamları gidicem. 15 kılo fazlam var hadi hayırlısı bakalım birde soğuklarda biraz olsun yürümek gerek ama pek mumkun değil

Sağol canım kahvaltı güzel bir öğün aşırıya kaçmamak şartıyla kahvaltımı yapayım diyorum iş yerinde cok halsiz olurum yoksa yoğun çünkü beyin olarak beden hareket siz birde öğlen ve akşam yulaflı sütlü yiyeyim olurmu

kalorisi dusuk olan seylerden bol miktarda yiyip mideni doldurursan aclik ve halsizlik hissetmezsin. ilk diyete basladigimda bende senin gibiydim ara ogunler yiyordum ama firinda pismis sekersiz bal kabagi yedim mesela arada bir kase. hem enerji veriyor hemde kilo aldirmiyor. ilk basta biraz tatsiz geldi sonradan alistim hatta severek yedim. artik ara ogun yemiyorum cunku vucudum az yemeye alisti.

Kendimi tanıtmayı unuttum iki çocuk annesiyim oğlum 5.ayına girdi 59 kiloyum İlk hedefim 57 olmak sonra 55 olursa çok güzel olur hipotiroid hastasıyım o yüzden zor kilo veriyorum

Back
X