Gecmis olsun cnmAllah sifa versinHerkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
cnm ben 3 sene önce spor yapmadan ameliyatlı yatarak 2.5 ayda 13 kg verdimIste kirilma noktasindasindir aslinda bide spor yaomadan nasi kilo verilio kizzz yag yaksan daha cok gitmez mi
Çok geçmiş olsunHerkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
6 yaşında ergenlik mi. kilolu mu canım kızı. çok erken yahu.
yasak listesinde başka ne var ki.
Canım artık nelerle karşılaşıyoruz ben uzun zaman oldu eve tavuk almam tiksindim artık misafirim istegine göre almisimdir
Peki kızda ne gibi değişiklik olmuş tamamen erkekliğe mi girmiş yoksa bazı değişiklikler mi varmis
Herkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
Kahvaltiyi cok gece birakma istersen cnm benim diyetisyen meto calissin diye erken yememe onerio gerci zaten sabah okula uyandgim icin erken yapiorum
Merhabalar kizlar
Pazar gunu gunum.vardi ne yedigimi paylasmadim, sohbet sirasinda bende ne yedim bilmiyorum.
Sabah
Patatesli omlet az peynir bir dilim ekmek yedim.
Ara
Cig findik kahve
Oglen
Kozlenmis patlican salata 2 dilim.ekmek
Aksam
Tavuklu mantar sote, 3 kasik pilav
Kizlar arkadasimin kizinda erken ergenlik basladi daha 6 yasinda. Doktorlarin yemesi yasak listesinde tavuk ve jelibon tarzi urunler var. Tavuk ozellikle organik bulup almaliymisiz ama ben yasadigim.yerde bulamadim daha. Bu yuzden birkac aydor tavuk yemiyorduk, dun aldim artik, arada yemekle birsey olmaz insallah.
ooo süpersin leylak cım. harika gidiyorsun . diyetisyene ne zaan gitçen
hadi geçmiş olsun.Bitmiş gün neyseki...
Arada olur benim canım..Şimdi de eşim gelecek diye heyecan yaptım sanırım
Abowww çok yemişin kısss
Daha yılbaşına var canım olacak bence
ooo süper yediklerin olmasa daha da gidecek demek
Heyecandan sanırsam canım
Sağol tatlım..almıştım kıss elbise ama daha tam istediğim gibi durmuyor üstümde en az 3 kilo daha giderse güzel duracak sanırım..ama yeni kot almıştım siyah kazak aldım onları giyicem artık..
Aman dikkat et canım..Buz çok tehlikeli..
en azından abur cuburu azalttın
Süpersin canım
Ahh yazık yaa..Çocuklarımızı korumamız lazım..ben de artık azalttım tavuğu ..Hiç almıyorum desem yalan olur ..Kızım çok seviyor özellikle..Cips tarzı şeyler de yedirmeyin canım ufaklıklara..
leylak84 canim sen kac kilosun bu arada
gece gece hortladım gene..
birazdan kitap okuyup uyuyabilmeyi umuyorum..
Gunaydinnn aabah sabah buz pistinde dans gbi okula gelmek kahvaltim
Muz ve yogurt
Günaydın kızlar...bugün mutluyum,sabah ölçtüm kendimi ve 3 er cm incelmişim 3 gün öncesine görebakalım diyetisyende kaç çıkıcam...
Hala kahvaltı yapmadım canım istemedi,birazdan yaparım artık...
Herkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
hımm. tavuk zaten lezzetsiz ki.Canim kilolu degil kiz. Gorseniz sapsari saclari, masmavi gozleri cok guzel masallah 6 yasinda
Annesi genital bolgesinde ve koltuk altinda tuylenme fark edince goturdu. 2 farkli profosore goturdu teshis tam komulsun diye erken ergenlik cikti. Annesi de hemsire.
4.5 yasinda bir kiz kardesi daha var, ikiz gibi buyuduler, ayni seyi yyiyip iciyorlar ama bunda cikti, digerinde birsey yok sukur. Tabi %100 yiyeceklerden degil ama tetiklemesinde onemli.bir etken.
Hazir gidalar ozellikle yasak, cips, jelibon, tavugu ozellikle belirtmis 2 doktor. Tavuk malum hemen.yetissin diye hormonlu gidalarla besleniyor ciftliklerde hep. Bir tum tavuk fiyati marketlerde 5 lira dusunun artik, ne kadar kolay yetisiyorsa. Organik koy tavugu bulup almak gerek.
Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyidir insallah
hımm. tavuk zaten lezzetsiz ki.
biz de almıyoruz
bi kaç kez bu ara pişirdim .
onun dışında 2 ay geçsin pişmedi evde.
3 ay bazen
unuttuk gitti
ama son 1 aydır aldım 2 kez falan .
ben de almayayım .
bunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu
çok da güzel olmuş . eline sağlık.bunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu
bunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu
kendime etek diktim .
ben de dikişe sardım 3-4 yıldır
boyama , sabuna peçete dekupaj vs de var ama dikiş en vazgeçemediğim.
çok etek diktim . çok pantolon . çok sayıda da çocukların tshortlerine kumaş kesip aplik yaptım
heyecandandır kıs oooogece gece hortladım gene..
birazdan kitap okuyup uyuyabilmeyi umuyorum..
sağol canım sende yaparsın nasılolsafiliztoprak oh masallh tertemiz olmustur evleriniz benim de yapmam lazim esim sagolsun yapti ama benim yapmam lazim menunu de begendim
aferin kısabur cubur yemiyorum .
dün sadece nescayfe 3 ü bi arada içtim şekerli
bu sabah da poğaça yedim . yemesem de olurdu ama aç geldim.
abur cubur almadım.
alsam da paketin tamamını yemiyorum. evde falan bulursam 1 ısırık kadar yiyorum.
kolay gelsin canım becerikli hatunsun senden kaçmazSelam kısslarr..7 ye doğru uyuyakalmışım 1.5 saat kitap okudum sonrasında film açtım sızmışım artık
10.30 da kalktım..Evde un kalmamış ee börek yapılacak kahvaltı öncesi alışverişe gittim...geldim kahvaltımı yaptım az sonra yemek olayına giricem..
kahvaltım
ince sokak simiti
peynir zeytin
çayy
geçmiş olsun kuzuyaHerkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
çok da güzel olmuş . eline sağlık.
ben de çocuklara kırlent diktim dur atayım buraya
sen daha marifetlisin hatun çok güzel olmuş
kendime etek diktim .
çok etek diktim . çok pantolon . çok sayıda da çocukların tshortlerine kumaş kesip aplik yaptım
Cok guzel olmus ellerine saglik canim
kendime etek diktim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?