Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

6 yaşında ergenlik mi. kilolu mu canım kızı. çok erken yahu.
yasak listesinde başka ne var ki.

Canim kilolu degil kiz. Gorseniz sapsari saclari, masmavi gozleri cok guzel masallah 6 yasinda

Annesi genital bolgesinde ve koltuk altinda tuylenme fark edince goturdu. 2 farkli profosore goturdu teshis tam komulsun diye erken ergenlik cikti. Annesi de hemsire.

4.5 yasinda bir kiz kardesi daha var, ikiz gibi buyuduler, ayni seyi yyiyip iciyorlar ama bunda cikti, digerinde birsey yok sukur. Tabi %100 yiyeceklerden degil ama tetiklemesinde onemli.bir etken.

Hazir gidalar ozellikle yasak, cips, jelibon, tavugu ozellikle belirtmis 2 doktor. Tavuk malum hemen.yetissin diye hormonlu gidalarla besleniyor ciftliklerde hep. Bir tum tavuk fiyati marketlerde 5 lira dusunun artik, ne kadar kolay yetisiyorsa. Organik koy tavugu bulup almak gerek.

Herkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf

Cok gecmis olsun canim, simdi daha iyidir insallah

Kahvaltiyi cok gece birakma istersen cnm benim diyetisyen meto calissin diye erken yememe onerio gerci zaten sabah okula uyandgim icin erken yapiorum

Haklısın canım ama normalde erken yiyiyorum da bugün gecikti biraz

Ay evet ya ben de sık almıyorum artık tavuk,eşimin sevmesine rağmen.dün köy tavuğu bulduk.gerçekten de saatlerce pişmedi.diğer tavuklar gerçeten yenmemeli hiç

ooo süpersin leylak cım. harika gidiyorsun . diyetisyene ne zaan gitçen

Sağol canım,perşembe gidicem tatlım...

Sağol bebeğem

leylak84 canim sen kac kilosun bu arada

Ben en son diyetisyene gittiğimde 83 tüm canım...

gece gece hortladım gene..
birazdan kitap okuyup uyuyabilmeyi umuyorum..

Ben de gece uyanınca tablet alıyorum elime istemeyerek de olsa

Gunaydinnn aabah sabah buz pistinde dans gbi okula gelmek kahvaltim
Muz ve yogurt

Aman dikkat et canım buza ,menü güzel sen de gayet iyi gidiyorsun:)

Süpersin leylakım

Herkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf

Geçmiş olsun canım

hımm. tavuk zaten lezzetsiz ki.
biz de almıyoruz
bi kaç kez bu ara pişirdim .
onun dışında 2 ay geçsin pişmedi evde.
3 ay bazen
unuttuk gitti
ama son 1 aydır aldım 2 kez falan .
ben de almayayım .

bunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu

Ellerinize sağlık hepsi de çok güzel olmuş

gece gece hortladım gene..
birazdan kitap okuyup uyuyabilmeyi umuyorum..
heyecandandır kıs oooo

filiztoprak oh masallh tertemiz olmustur evleriniz benim de yapmam lazim esim sagolsun yapti ama benim yapmam lazim menunu de begendim
sağol canım sende yaparsın nasılolsa

aferin kıs

kolay gelsin canım becerikli hatunsun senden kaçmaz

geçmiş olsun kuzuya

çok da güzel olmuş . eline sağlık.
ben de çocuklara kırlent diktim dur atayım buraya

sen daha marifetlisin hatun çok güzel olmuş

Cok guzel olmus ellerine saglik canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…