Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oh oh masallah sabah sabah alisverisler bile yapilmis.

spor duraklatıyor beni cnm o yüzden durdu kg vermem

Bende de tam tersi oluyor spor yapmayinca kilo vermem duruyor hatta almaya basliyorum.

Herkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf

Gecmis olsun canim dunde benim kizlardan biri ateslendi bugun yanimda ofise getirdim okula gidemedi.

Benim esimde bu konuda cok dikkatlidir. ozellikle tavuk, et, yumurta ve sut mutlaka organik olmali yada yedirmez. Allahtan arkadasinin ciftliginden aliyoruz hem organik hem de sadece cimenle beslenmis hazir gida yememis hayvanlar. yumurtalar haric tadlarida fena degil. sebzeleride mumkun mertebe kendimiz yetistiriyoruz yada organik almaya calisiyoruz. zaten hazir gida abur cuburda yenmiyo bizim evde malum yasak.

hımm. tavuk zaten lezzetsiz ki.
biz de almıyoruz
bi kaç kez bu ara pişirdim .
onun dışında 2 ay geçsin pişmedi evde.
3 ay bazen
unuttuk gitti
ama son 1 aydır aldım 2 kez falan .
ben de almayayım .

Demekki cok sevmiyosunuz Bizim evde en cok tavuk ve balik yeniyor. cocuklar tavugu cok seviyolar.

bunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu

Masallah sana ellerine saglik ozellikle saksiya bayildim.

Bunlar cok cok seker olmuslar ellerine saglik.

Bugunde kizim hasta diye spora gidemiycem. muhtemelen evde bisiklette mumkun gorunmuyor cunku aksam diger kizimin karate kursunda sinavi var gecerse mor kusak olacak.
oglen muhtemelen kofte ekmek gorunuyor menude. biraz fazla kalorili ama aksam sadece corba ve salata yicem icin sorun olmaz insallah.

bu elbiseyi de elimde dikmiştim. oğlumun okuma bayramında giymiştim .
sonra makina aldım şükür. anladık ki dikişsiz duramıyorum.

bunlar da benim yağlıboya resimlerim.

Yaaa masallah sana cok beceriklisin, harika olmus hepsi

İzellikle.elde dikilmis elbise sok oldum

Cocuklar biraz buyusun nefes al, resim yeteneginin kesinlikle.uzerine gitmelisin.

Canim sen hangi ulkedesin, aramizda saat farki baya var sanki ?

Bende aksam tavuk sote pilav yapacaktim ama esim aradi aksam lahmacum yemege gidelim diye.

2 tane lahmacun 2 ayran ictim. 3 tane de kucuk cig kofte ikramlik yedim.

Eve gelince de ihlamur yaninda kucuk bir dilim portakalli revani. Bunu yemesem kacamaksiz bir gun gevirmis olacaktim ama reglimin ilk gunu durduramadim kendimi

sersum haftaya cumartesi yılbaşı :) kaldı şurada 11 gün
Bu detokslar la gider gider..
Herkese merhaba yazdıklarınızı okudum ama pek yazamadım kızım yine ateşlendi dünden beri aslında 1 hafta önce başlamıştı ilaç kullanıyordu tam geçti derken yine başladı of offf
geçmiş olsun canım

Ben de ayda 1-2 alıyorum ne pişireceğimizi de şaşırıyoruz
Aynen yaaa
bunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu
Çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Oooooo bebeeeemmm pro olmuşsun canım hayırlı olsun yakışır kankime
Valla ellerine sağlık hep si çok güzel
heyecandandır kıs oooo

sağol canım sende yaparsın nasılolsa

aferin kıs

kolay gelsin canım becerikli hatunsun senden kaçmaz

geçmiş olsun kuzuya

sen daha marifetlisin hatun çok güzel olmuş
He kıss helecandan
sağol bebeeemm

Benim kan grubuma da tavuk zararli smdi yilbasi gelsin hindi alip atcam dolaba gecen yil ole yapmistim en azindan alip kestiriyoruz rahat oluo
benim kociş ağzına sürmez hindiyi de keşke yese

bunları da yaptım.

bu elbiseyi de elimde dikmiştim. oğlumun okuma bayramında giymiştim .
sonra makina aldım şükür. anladık ki dikişsiz duramıyorum.

bunlar da benim yağlıboya resimlerim.
hepsi çok güzel ama elbisene bayıldım..Hem de elde dikiş ..maşallah canım
Aynen canım erkenden hallettim
ben de araştırıcam burada organik tavuk..kızım da ben de çok seviyoruz

Geçmiş olsun canım...Ve şimdiden kuzuyu tebrik ediyorum mor kuşak için

İyi akşamlar kızlar,yediklerimi yazayım...
Sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 dilim sucuk,domates,salatalık

Öğlen:1 portakal,1 avuç leblebi

Ara:3 kayısı,yarım paket çubuk kraker

Akşam:1 kepçe tavuk suyuna çorba,avuç
içi kadar tavuk,salata

Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı

45 dk yürüyüş...2 yıldır bu kadar rahat yürüyüp hareket etmemiştim.ilaçlar hemen etkisini gösterdi ve çok rahatladım...

Geçmiş olsun canım kızına...

Amerikanin Florida eyaletinde Miami'ye 1 bucuk saat uzaklikta yasiyorum. su anda saat 12:30 oglen burda.

Selam kızlar...yemekler hazırlandı bir kısmı pişti..börek açıldı fırınlanmaya hazır..kadınbudu köfteleri pişirdim yarın ısıtıcam sadece..eşimin en sevdiği yemekler..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin..
ayakta çok kaldığım için belim ağrıdı biraz..Yürüyüşe çıktım ama fazla zorlayamadım belimi 3 km cepte
adam gelince sakat sakat karşılamayayım bir de

2. öğün olarak 1 kadın budu köfte yedim..Bulgurlu
şimdi de sade maden suyumu içip dinleniyorum..

Saol canim tesekkurler.
Turkiyede organik tavuk var migrosta falan ben ordayken aliyodum. ayrica koylulerden de alinabilir sonucta koyluler hormon vermezler tavuk ciftlikleri verir hormon falan.

Oh masallah. saglikla mutlulukla yeyin insallah.

Canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah menü de çok güzel şimdiden afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…