Benim kan grubuma da tavuk zararli smdi yilbasi gelsin hindi alip atcam dolaba gecen yil ole yapmistim en azindan alip kestiriyoruz rahat oluo[/QUO
bizde arada yiyoruz çok sık deyil hindi etini ben pek sevmedim yaaaher yerde olmuyo haklısın yılbaşında almak akıllıca
kendime etek diktim .
ben de dikişe sardım 3-4 yıldır
boyama , sabuna peçete dekupaj vs de var ama dikiş en vazgeçemediğim.
çok etek diktim . çok pantolon . çok sayıda da çocukların tshortlerine kumaş kesip aplik yaptım
Çok güzel olmuş canımbunlar sıkıntıdan yapmıştım öteberimi topladı iyi oldu saksı da değişik oldu
Hepsi birbirinden güzel stres atmak için de çok iyi eldeki değerlendirebilmek için de çok iyi
kendime etek diktim .
çok etek diktim . çok pantolon . çok sayıda da çocukların tshortlerine kumaş kesip aplik yaptım
canım ben makina almadan önce elde de elbise ve etekler diktim.Hepsi cok.guzel olmus canim.byildim.
Bende dikisi cok iatiyorum ama makinem yok. Kaynanam aldi gecen sene ve daha hic kullanmadi, kullanmazda maymun istahli alisveris konusunda, sadece almayi sever. Onu alip getirsem bende bir baksam el yatkinligim var mi yapabiliyor muyum, yetenegim varsa bende alirim.bir makine.
canım öyle. ben çok stresli biriyim aslında .eğer böyle şeyler yapmazsam . olmuyorHepsi birbirinden güzel stres atmak için de çok iyi eldeki değerlendirebilmek için de çok iyi
safransari canım boyadığım mobilyanın resmini atıcam aklımdada eski resmini bulayım sen burdayken atarım unuttum sanma canım
canım ben makina almadan önce elde de elbise ve etekler diktim.
çalışmıyordum.
biliyorsun atandıktan sonra bazı şeyleri elde ettik aslında
atanmama az kala ikna ettim eşimi.
sandı ki heves işte . alır koyar bi kenara . o yüzden alamama müsade etmedi bi kaç sene
o ara elde diktim . saten elbise bile diktim . burda nın patronlarından . dergi vs de alıyordum .
pratik dikiş diye
neyse aldık da rahat ettim. paça yapıyorum . pant. daraltıyorum kafama göre
çocukların güzel eşofmanları oluyor . cepli vs . dizleri yırtılırsa onları kesip şort yapıyorum .
ne bileyim iste . çok kullanışlı.
çok haklısın. ben de fazla eşya istemem. yorucu . göz yoruyor.Musait oldugunda bekliyorum.resmi
Cok guzel
Bende alip eve kalabalik etmek istemiyorum. Birsey alirken 3 krz dusunuyorum gercekten istoyor muyum, gerek var mi diye artik. Cunku kalabalik o c sevmiyorum.
Gecen mutfak temizligimde tum mutfak tezgahimi.bosalttim, mutfak dolabim cok, yerletirdim, kahve makinem, espresso makinem ve cay makinesi kaldi sadexe tezgahta. Baktikca icim aciliyor sadeligine. Bulasik deterjanlari icin de a 101 den bir aparat aldim dolap kapagina taktim deterjanlari yerlestirdim onlar bile tezgahtan kalkti.
Yani alip kullanmazsam uzulurum kosede durdukca, ondan bir kendimi denemek istiyorum
buraya atarsan biz de görürüz filiz cimsafransari canım boyadığım mobilyanın resmini atıcam aklımdada eski resmini bulayım sen burdayken atarım unuttum sanma canım
Ben de gece uyanınca tablet alıyorum elime istemeyerek de olsa
Aman dikkat et canım buza ,menü güzel sen de gayet iyi gidiyorsun:)
Süpersin leylakım
Geçmiş olsun canım
kendime etek diktim .
sağ ol leylak cım. işte ben de yapmazsam bi şeyler . sıkıntı basıyorTeşekkürler canım benim
Ellerine sağlık canım,hepsi çok güzel olmuş.bende hiç böyle yetenekler yok,örgüyü bile biri tarif etmezse yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?