Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Inşallah yarin senin için çok guzel ve özel geçer canim

Hamarat hatun,sağlıkla kavuşun inşallah...

Saol canim cok kotu degil cok sukur babasinin ofisinde tv seyrediyor keyfi yerinde.

Sevindim canım,hafif atlatsın geçsin gitsin bir an önce

Geçmiş olsun
Mor kuşak oldu mu diğer kızın
Yastıklarımı beğenmişsin.çoçuk ruhluyuz
Çocuklar büyüyünce inşallah.istiyorum
elbise evet .önce kestim burda dergiden
2-3 yıl kadar makina almayı bekledim.sonra elde diktim .kestikten 3 yıl sonra yani

sersum cnm bizim bi ara girl boymom vardi gecen yil hatirlarsin sen nick degistirdi ama bidaha gelmedi buraya sanki hatirlio musun

Bu saatlerde yeme şeker
ÇOÇUKLARI yatırdım.
Ben de yatarım şimdi.
3 numara geceleri uyanıyor 1-2 saat sızlanıyor.alışkanlık oldu bu ara yine
Uykusuzluk zor .ama alıştım artık
Yok tatlim lokma yemem zaten leptin salgilanmaz yoksam
Ins uykusu duzene girer cnm

Maşallah yine güzel menün
Mamalar hazır.eline sağlık .sakatlama dur kendini.
Yoruldun

Merhaba kızlar
Kızıma iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler vaktim olmadığı için tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın
Demirleke yaptıklarının hepsi çok güzel maşallah marifetiymişsin ben hayatta yapamam
Bugün yediklerime gelince eşim il dışındaydı sabah klasik kahvaltı
Öğlen 1 tabak taze fasülye yoğurt
Akşam ızgara köfte bol salata

Tavuk konusunda ben de bişeyler söylemek istiyorum çocuklarınıza kesinlikle yedirmeyin büyümeyi durduruyormuş bir de hazır paket ürünler bi pedagog arkadaş demişti
Biz köy tavuğu ve yumurtası alıyoruz köy tavuğu beyaz değil rengi kırmızı gibi aslında bi de çok geç pişiyor. Biz çoğu şeyin doğal olanını tüketmeye çalışıyoruz süt sütçüden yoğurdu ben yapıyorum.
Peynir zeytin zeytinyağı salça tarhana tereyağ kayınvalidemlerin kendisinden gelir tavuk ve yumurtayı da yakın köylerdeki tanıdıklardan alıyoruz. Bu konuda şanslıyız

Evet aynen bende cok cocuk ruhluyumdur. birazda o yuzden zayiflamak istiyorum. 52 kiloyken cocuk magazalarindan alisveris yapiyordum kendim icin yine o kiloma donmek istiyorum :)
4 Ocakta 9 yasina girecek buyuk kizim bu aksam mor kusak olacak insallah. 7 yasindaki kizimda mavi kusak simdilik. Omer'im daha 3 yasinda oda 1 sene sonra basliycak cok ozeniyor ablalarindan.

Ne guzel sende bizim gibi sanslilar kervanindansin. hazir paketlenmis yiyeceklerin hepsi malesef cok zararli.

Ben az once kacip 7 km yuruyus yaptim spor salonunda. simdi geldim ofise. calismaya devam

boşuna acı çekmişsin canım..Keşke daha önce gitseydin dr a

Saol canim tesekkurler.
Turkiyede organik tavuk var migrosta falan ben ordayken aliyodum. ayrica koylulerden de alinabilir sonucta koyluler hormon vermezler tavuk ciftlikleri verir hormon falan.
Ben de köylülerden almayı düşünüyorum canım.Araştırıcam bakalım..
Oh masallah. saglikla mutlulukla yeyin insallah.

sersum oh ih masallah hamarat hatun seni ins esin sagsaglim gelir yarin

Canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah menü de çok güzel şimdiden afiyet olsun

Inşallah yarin senin için çok guzel ve özel geçer canim

Hamarat hatun,sağlıkla kavuşun inşallah...

Sevindim canım,hafif atlatsın geçsin gitsin bir an önce
Sağolun kızlar..iyi dilekleriniz için çok çok sağolun...Aminnnnn

Karnim acikti bugun biraz ama yemicem spordan bi iki saat snra fena acikio
ben de acıktım ama yemiycem

sersum cnm bizim bi ara girl boymom vardi gecen yil hatirlarsin sen nick degistirdi ama bidaha gelmedi buraya sanki hatirlio musun
hatırlıyorum canım..Ama yeni nickini unuttum.
Maşallah yine güzel menün

Mamalar hazır.eline sağlık .sakatlama dur kendini.
Yoruldun
Dinlendim dinlendim
ne güzel canım..Sen her şeyin doğalını bulup tüketebiliyorsun..

Sersumcum gözün aydın hayırlısıyla kavuşursunuz eşinle
Sağol canım..Aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…