Inşallah yarin senin için çok guzel ve özel geçer canimSelam kızlar...yemekler hazırlandı bir kısmı pişti..börek açıldı fırınlanmaya hazır..kadınbudu köfteleri pişirdim yarın ısıtıcam sadece..eşimin en sevdiği yemekler..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin..
ayakta çok kaldığım için belim ağrıdı biraz..Yürüyüşe çıktım ama fazla zorlayamadım belimi 3 km cepte
adam gelince sakat sakat karşılamayayım bir de
2. öğün olarak 1 kadın budu köfte yedim..Bulgurlu
şimdi de sade maden suyumu içip dinleniyorum..
Selam kızlar...yemekler hazırlandı bir kısmı pişti..börek açıldı fırınlanmaya hazır..kadınbudu köfteleri pişirdim yarın ısıtıcam sadece..eşimin en sevdiği yemekler..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin..
ayakta çok kaldığım için belim ağrıdı biraz..Yürüyüşe çıktım ama fazla zorlayamadım belimi 3 km cepte
Saol canim cok kotu degil cok sukur babasinin ofisinde tv seyrediyor keyfi yerinde.
Geçmiş olsunBugunde kizim hasta diye spora gidemiycem. muhtemelen evde bisiklette mumkun gorunmuyor cunku aksam diger kizimin karate kursunda sinavi var gecerse mor kusak olacak.
oglen muhtemelen kofte ekmek gorunuyor menude. biraz fazla kalorili ama aksam sadece corba ve salata yicem icin sorun olmaz insallah.
Çocuklar büyüyünce inşallah.istiyorumYaaa masallah sana cok beceriklisin, harika olmus hepsi
İzellikle.elde dikilmis elbise sok oldum
Cocuklar biraz buyusun nefes al, resim yeteneginin kesinlikle.uzerine gitmelisin.
Canim sen hangi ulkedesin, aramizda saat farki baya var sanki ?
Bende aksam tavuk sote pilav yapacaktim ama esim aradi aksam lahmacum yemege gidelim diye.
2 tane lahmacun 2 ayran ictim. 3 tane de kucuk cig kofte ikramlik yedim.
Eve gelince de ihlamur yaninda kucuk bir dilim portakalli revani. Bunu yemesem kacamaksiz bir gun gevirmis olacaktim ama reglimin ilk gunu durduramadim kendimi
elbise evet .önce kestim burda dergidenBu detokslar la gider gider..
geçmiş olsun canım
Aynen yaaa
Çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Oooooo bebeeeemmm pro olmuşsun canım hayırlı olsun yakışır kankime
Valla ellerine sağlık hep si çok güzel
He kıss helecandan
sağol bebeeemm
benim kociş ağzına sürmez hindiyi de keşke yese
hepsi çok güzel ama elbisene bayıldım..Hem de elde dikiş ..maşallah canım
Aynen canım erkenden hallettim
ben de araştırıcam burada organik tavuk..kızım da ben de çok seviyoruz
Geçmiş olsun canım...Ve şimdiden kuzuyu tebrik ediyorum mor kuşak için
Benim evet 2 . Çocuk 1,5 yaşındaydı. Burdan verdim o Zaman doğum kilolarımıCanım fotoğraftaki sen misin baya formunda hosssun
Artık nette herşey var.video vs.araştırsan yaparsınTebrik ederim ben de heveslerin böyle şeylere ama kursa gitmeden yapamam herhalde
Simdiden ellerine saglik canm bayikirim ben kekeşimdi haber aldım kardeşim gelecek yeni gelinimizle kek yapıcam akşama çaya geleceklermiş en azından boş çay vermiyim
Bu saatlerde yeme şekerKarnim acikti bugun biraz ama yemicem spordan bi iki saat snra fena acikio
Yok tatlim lokma yemem zaten leptin salgilanmaz yoksamBu saatlerde yeme şeker
ÇOÇUKLARI yatırdım.
Ben de yatarım şimdi.
3 numara geceleri uyanıyor 1-2 saat sızlanıyor.alışkanlık oldu bu ara yine
Uykusuzluk zor .ama alıştım artık
Maşallah yine güzel menünİyi akşamlar kızlar,yediklerimi yazayım...
Sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 dilim sucuk,domates,salatalık
Öğlen:1 portakal,1 avuç leblebi
Ara:3 kayısı,yarım paket çubuk kraker
Akşam:1 kepçe tavuk suyuna çorba,avuç
içi kadar tavuk,salata
Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı
45 dk yürüyüş...2 yıldır bu kadar rahat yürüyüp hareket etmemiştim.ilaçlar hemen etkisini gösterdi ve çok rahatladım...
Mamalar hazır.eline sağlık .sakatlama dur kendini.Selam kızlar...yemekler hazırlandı bir kısmı pişti..börek açıldı fırınlanmaya hazır..kadınbudu köfteleri pişirdim yarın ısıtıcam sadece..eşimin en sevdiği yemekler..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin..
Geçmiş olsun
Mor kuşak oldu mu diğer kızın
Yastıklarımı beğenmişsin.çoçuk ruhluyuz
Çocuklar büyüyünce inşallah.istiyorum
elbise evet .önce kestim burda dergiden
2-3 yıl kadar makina almayı bekledim.sonra elde diktim .kestikten 3 yıl sonra yani
Tavuk konusunda ben de bişeyler söylemek istiyorum çocuklarınıza kesinlikle yedirmeyin büyümeyi durduruyormuş bir de hazır paket ürünler bi pedagog arkadaş demişti
Biz köy tavuğu ve yumurtası alıyoruz köy tavuğu beyaz değil rengi kırmızı gibi aslında bi de çok geç pişiyor. Biz çoğu şeyin doğal olanını tüketmeye çalışıyoruz süt sütçüden yoğurdu ben yapıyorum.
Peynir zeytin zeytinyağı salça tarhana tereyağ kayınvalidemlerin kendisinden gelir tavuk ve yumurtayı da yakın köylerdeki tanıdıklardan alıyoruz. Bu konuda şanslıyız
boşuna acı çekmişsin canım..Keşke daha önce gitseydin dr aİyi akşamlar kızlar,yediklerimi yazayım...
Sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 dilim sucuk,domates,salatalık
Öğlen:1 portakal,1 avuç leblebi
Ara:3 kayısı,yarım paket çubuk kraker
Akşam:1 kepçe tavuk suyuna çorba,avuç
içi kadar tavuk,salata
Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı
45 dk yürüyüş...2 yıldır bu kadar rahat yürüyüp hareket etmemiştim.ilaçlar hemen etkisini gösterdi ve çok rahatladım...
Ben de köylülerden almayı düşünüyorum canım.Araştırıcam bakalım..Saol canim tesekkurler.
Turkiyede organik tavuk var migrosta falan ben ordayken aliyodum. ayrica koylulerden de alinabilir sonucta koyluler hormon vermezler tavuk ciftlikleri verir hormon falan.
Oh masallah. saglikla mutlulukla yeyin insallah.
sersum oh ih masallah hamarat hatun seni ins esin sagsaglim gelir yarin
Canım Allah sağlıkla kavuştursun inşallah menü de çok güzel şimdiden afiyet olsun
Inşallah yarin senin için çok guzel ve özel geçer canim
Sağolun kızlar..iyi dilekleriniz için çok çok sağolun...AminnnnnHamarat hatun,sağlıkla kavuşun inşallah...
Sevindim canım,hafif atlatsın geçsin gitsin bir an önce
Geçmiş olsun
Mor kuşak oldu mu diğer kızın
Yastıklarımı beğenmişsin.çoçuk ruhluyuz
Çocuklar büyüyünce inşallah.istiyorum
elbise evet .önce kestim burda dergiden
2-3 yıl kadar makina almayı bekledim.sonra elde diktim .kestikten 3 yıl sonra yani
ben de acıktım ama yemiycemKarnim acikti bugun biraz ama yemicem spordan bi iki saat snra fena acikio
hatırlıyorum canım..Ama yeni nickini unuttum.sersum cnm bizim bi ara girl boymom vardi gecen yil hatirlarsin sen nick degistirdi ama bidaha gelmedi buraya sanki hatirlio musun
Dinlendim dinlendimMaşallah yine güzel menün
Mamalar hazır.eline sağlık .sakatlama dur kendini.
Yoruldun
ne güzel canım..Sen her şeyin doğalını bulup tüketebiliyorsun..Tavuk konusunda ben de bişeyler söylemek istiyorum çocuklarınıza kesinlikle yedirmeyin büyümeyi durduruyormuş bir de hazır paket ürünler bi pedagog arkadaş demişti
Biz köy tavuğu ve yumurtası alıyoruz köy tavuğu beyaz değil rengi kırmızı gibi aslında bi de çok geç pişiyor. Biz çoğu şeyin doğal olanını tüketmeye çalışıyoruz süt sütçüden yoğurdu ben yapıyorum.
Peynir zeytin zeytinyağı salça tarhana tereyağ kayınvalidemlerin kendisinden gelir tavuk ve yumurtayı da yakın köylerdeki tanıdıklardan alıyoruz. Bu konuda şanslıyız
Sağol canım..AminnSersumcum gözün aydın hayırlısıyla kavuşursunuz eşinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?