Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dr ne dedi sana ne teşhis koydu

burada akşam olunca oldu sanıyor insan. tam saati kestiremiyor sizin taraf için
olmuştur mor kuşak inşallah
9-7 ve3 yaşında çocukların
bizim çocuklar 10-6 ve 16 aylık
Kızlar biz de kızımla star wars serisine başladık .2. yi izledik bahaneyle dinlendim..ben seriyi 2. ye izliyorum ama kızım için napalım
ben kaçar..öpüyorum sizi..yarın görüşürüz
iyi yapmışsın.ben de seviyorum o tür dizileri
the viking izledim bi süre . kaldı sonra. ama yine tlc de başlayacakmış kaldığı yerden.
eşin bugün mü geliyor sersum

Bende oğlum durmuyor diye 5 den beri uyanigim
canım ya. kaç yaşındaki. kızım da kalktı yine saat 2 mi 3 mü bilemedim. ağladı bu kez . babası baktı biraz. ben kalkmadım. ama inan ki numaradan ağlaması . bu kadar yapmacık ağlanır yani. saçlarını sevdim sonra . kaşıdım kafasını 5 dk . uyuudu

siz çok erkencisiniz

Keşkeeee

Dr ne dedi sana ne teşhis koydu

Aşırı zorlamaktan kas zorlaması olmuş canım,kızım ağır olduğu için oluyomuş...

Bence sen bugün buraya ugramazsin sersum esin gelirse unutursun bizi
Yok tatlım akşama kadar eşim gelmiyor..anca 5-6 gibi gelir..Ben gelmem mi hiiççç
Canım filmlerini izliyoruz..197-1989-1983 nostalji yani..Viking i biz de izliyoruz..geçen hafta yeni bölümü başladı ama ben izlemedim eşim kızdı beni bekle diyeTlc de evet..çok güzel bir kanal devamlı takip ederim..Biz bir de walking dead -sherlock holmes takip ediyoruz tabii Game of Thrones u söylememe bile gerek yok..sherlock 1 ocakta başlıyor
evet canım inşallah 6-7 gibi gelir..uçak 2 saat sürüyormuş..ben alıcam hava alanından

günaydın güzeller..Dün gece Ankara da kar var..kızım ve arkadaşları bekledi bekledi tatil yokGittiler paşa paşa
beni de uyku tutmadı o gidince..Eşimin çamaşırlarını yıkadım..iç çamaşırları çekmecede duruyordu 6 aydır garip kokmuş rengi değişmiş..onları yıkıyorum..Dolaptakileri de yıkıyorum yeniden..Kullanmayınca durduğu yerde kokular siniyor demek.mutfak kokuları muhtemelen ev küçük olunca..temis temis giysin inşallah..Bizimkiler sürekli yıkandığı için kokmuyor..garip geldi doğrusu..
kahvaltımı yaptım

1 kadın budu köfte
1 dilim çavdar ekmeği(kızarmış tereyağlı)
peynirli omlet
zeytin
nane,roka,maydanoz

Oğlum 2.5 yaşında canım ben yanında yatinca ben rahat etmiyorum yanımıza alıyoruz döne döne yatıyor bi bakıyoruz ki tekme gözümüzün üstünde ve her ne hikmetse benim uyanma saatine 20 dk kala uyumus oluyor e bende kalkınca artık eşimin kahvaltısı çocukları okula yolla bu defa ev işine başlıyorum oğlum da çok hareketli bu çocuk özellikle ev aletlerine meraklı onun için o uyanikkende unutamıyorum bütün gün uykusuz c yorgun geciyor

Burada da kar yağıyor bence yarin çoğu yer tatil olur

canım çok kötü öyle uyumak..Hiç dinlenemezsiniz..Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…