Evet var ama tembellik diyim kisacaArtık nette herşey var.video vs.araştırsan yaparsın
Bence sen bugün buraya ugramazsin sersum esin gelirse unutursun biziKızlar biz de kızımla star wars serisine başladık .2. yi izledik bahaneyle dinlendim..ben seriyi 2. ye izliyorum ama kızım için napalım
ben kaçar..öpüyorum sizi..yarın görüşürüz
Tekrar verirsin insallah canmBenim evet 2 . Çocuk 1,5 yaşındaydı. Burdan verdim o Zaman doğum kilolarımı
Bende oğlum durmuyor diye 5 den beri uyanigimBu saatlerde yeme şeker
ÇOÇUKLARI yatırdım.
Ben de yatarım şimdi.
3 numara geceleri uyanıyor 1-2 saat sızlanıyor.alışkanlık oldu bu ara yine
Uykusuzluk zor .ama alıştım artık
Dr ne dedi sana ne teşhis koyduİyi akşamlar kızlar,yediklerimi yazayım...
Sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,2 dilim sucuk,domates,salatalık
Öğlen:1 portakal,1 avuç leblebi
Ara:3 kayısı,yarım paket çubuk kraker
Akşam:1 kepçe tavuk suyuna çorba,avuç
içi kadar tavuk,salata
Ara:1 elma,2 tane light mısır patlağı
45 dk yürüyüş...2 yıldır bu kadar rahat yürüyüp hareket etmemiştim.ilaçlar hemen etkisini gösterdi ve çok rahatladım...
burada akşam olunca oldu sanıyor insan. tam saati kestiremiyor sizin taraf içinEvet aynen bende cok cocuk ruhluyumdur. birazda o yuzden zayiflamak istiyorum. 52 kiloyken cocuk magazalarindan alisveris yapiyordum kendim icin yine o kiloma donmek istiyorum :)
4 Ocakta 9 yasina girecek buyuk kizim bu aksam mor kusak olacak insallah. 7 yasindaki kizimda mavi kusak simdilik. Omer'im daha 3 yasinda oda 1 sene sonra basliycak cok ozeniyor ablalarindan.
Ne guzel sende bizim gibi sanslilar kervanindansin. hazir paketlenmis yiyeceklerin hepsi malesef cok zararli.
Ben az once kacip 7 km yuruyus yaptim spor salonunda. simdi geldim ofise. calismaya devam
iyi yapmışsın.ben de seviyorum o tür dizileriKızlar biz de kızımla star wars serisine başladık .2. yi izledik bahaneyle dinlendim..ben seriyi 2. ye izliyorum ama kızım için napalım
ben kaçar..öpüyorum sizi..yarın görüşürüz
canım ya. kaç yaşındaki. kızım da kalktı yine saat 2 mi 3 mü bilemedim. ağladı bu kez . babası baktı biraz. ben kalkmadım. ama inan ki numaradan ağlaması . bu kadar yapmacık ağlanır yani. saçlarını sevdim sonra . kaşıdım kafasını 5 dk . uyuuduBende oğlum durmuyor diye 5 den beri uyanigim
boşuna acı çekmişsin canım..Keşke daha önce gitseydin dr a
Ben de köylülerden almayı düşünüyorum canım.Araştırıcam bakalım..
Sağolun kızlar..iyi dilekleriniz için çok çok sağolun...Aminnnnn
ben de acıktım ama yemiycem
hatırlıyorum canım..Ama yeni nickini unuttum.
Dinlendim dinlendim
ne güzel canım..Sen her şeyin doğalını bulup tüketebiliyorsun..
Sağol canım..Aminn
Dr ne dedi sana ne teşhis koydu
Yok tatlım akşama kadar eşim gelmiyor..anca 5-6 gibi gelir..Ben gelmem mi hiiçççBence sen bugün buraya ugramazsin sersum esin gelirse unutursun bizi
Canım filmlerini izliyoruz..197-1989-1983 nostalji yani..Viking i biz de izliyoruz..geçen hafta yeni bölümü başladı ama ben izlemedim eşim kızdı beni bekle diyeburada akşam olunca oldu sanıyor insan. tam saati kestiremiyor sizin taraf için
olmuştur mor kuşak inşallah
9-7 ve3 yaşında çocukların
bizim çocuklar 10-6 ve 16 aylık
iyi yapmışsın.ben de seviyorum o tür dizileri
the viking izledim bi süre . kaldı sonra. ama yine tlc de başlayacakmış kaldığı yerden.
eşin bugün mü geliyor sersum
olsun tatlım geç olsun güç olmasın..Keşkeeee
Aşırı zorlamaktan kas zorlaması olmuş canım,kızım ağır olduğu için oluyomuş...
Oğlum 2.5 yaşında canım ben yanında yatinca ben rahat etmiyorum yanımıza alıyoruz döne döne yatıyor bi bakıyoruz ki tekme gözümüzün üstünde ve her ne hikmetse benim uyanma saatine 20 dk kala uyumus oluyor e bende kalkınca artık eşimin kahvaltısı çocukları okula yolla bu defa ev işine başlıyorum oğlum da çok hareketli bu çocuk özellikle ev aletlerine meraklı onun için o uyanikkende unutamıyorum bütün gün uykusuz c yorgun geciyorcanım ya. kaç yaşındaki. kızım da kalktı yine saat 2 mi 3 mü bilemedim. ağladı bu kez . babası baktı biraz. ben kalkmadım. ama inan ki numaradan ağlaması . bu kadar yapmacık ağlanır yani. saçlarını sevdim sonra . kaşıdım kafasını 5 dk . uyuudu
siz çok erkencisiniz
Burada da kar yağıyor bence yarin çoğu yer tatil olurgünaydın güzeller..Dün gece Ankara da kar var..kızım ve arkadaşları bekledi bekledi tatil yokGittiler paşa paşa
beni de uyku tutmadı o gidince..Eşimin çamaşırlarını yıkadım..iç çamaşırları çekmecede duruyordu 6 aydır garip kokmuş rengi değişmiş..onları yıkıyorum..Dolaptakileri de yıkıyorum yeniden..Kullanmayınca durduğu yerde kokular siniyor demek.mutfak kokuları muhtemelen ev küçük olunca..temis temis giysin inşallah..Bizimkiler sürekli yıkandığı için kokmuyor..garip geldi doğrusu..
kahvaltımı yaptım
1 kadın budu köfte
1 dilim çavdar ekmeği(kızarmış tereyağlı)
peynirli omlet
zeytin
nane,roka,maydanoz
canım çok kötü öyle uyumak..Hiç dinlenemezsiniz..Allah yardımcın olsunOğlum 2.5 yaşında canım ben yanında yatinca ben rahat etmiyorum yanımıza alıyoruz döne döne yatıyor bi bakıyoruz ki tekme gözümüzün üstünde ve her ne hikmetse benim uyanma saatine 20 dk kala uyumus oluyor e bende kalkınca artık eşimin kahvaltısı çocukları okula yolla bu defa ev işine başlıyorum oğlum da çok hareketli bu çocuk özellikle ev aletlerine meraklı onun için o uyanikkende unutamıyorum bütün gün uykusuz c yorgun geciyor
Bizde de gece yağmaya devam ederse olabilirBurada da kar yağıyor bence yarin çoğu yer tatil olur
Saol canım eşim bazen aksama kadar evdesin diyor yorgunluktan şikayet edince yat dinlen...canım çok kötü öyle uyumak..Hiç dinlenemezsiniz..Allah yardımcın olsun
Ankara bu konuda şanslı canım tatil olması gereken yerde tatil ediyorlar benim eşimin çalıştığı ilçede bazen sadece taşımalı öğrencilere tatil o kadar sacmalayabiliyorlarBizde de gece yağmaya devam ederse olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?