evet ben de tlc müptelasıyımYok tatlım akşama kadar eşim gelmiyor..anca 5-6 gibi gelir..Ben gelmem mi hiiççç
Canım filmlerini izliyoruz..197-1989-1983 nostalji yani..Viking i biz de izliyoruz..geçen hafta yeni bölümü başladı ama ben izlemedim eşim kızdı beni bekle diyeTlc de evet..çok güzel bir kanal devamlı takip ederim..Biz bir de walking dead -sherlock holmes takip ediyoruz tabii Game of Thrones u söylememe bile gerek yok..sherlock 1 ocakta başlıyor
evet canım inşallah 6-7 gibi gelir..uçak 2 saat sürüyormuş..ben alıcam hava alanından
bizim burda bazı ilçeler tatil oldu. yağun bi yağış var yine. ben de ilçedeyim . her gün git gel yapıyorum merkeze.Ankara bu konuda şanslı canım tatil olması gereken yerde tatil ediyorlar benim eşimin çalıştığı ilçede bazen sadece taşımalı öğrencilere tatil o kadar sacmalayabiliyorlar
bazı yerlerde taşımalı olanlar tatil. ama ben haklı buluyorum. çünkü benim oğlum okula yakın oturuyor . çok yakın oturan da çocuk çok. toki çünkü.Ankara bu konuda şanslı canım tatil olması gereken yerde tatil ediyorlar benim eşimin çalıştığı ilçede bazen sadece taşımalı öğrencilere tatil o kadar sacmalayabiliyorlar
evet ben de tlc müptelasıyım
nerde eşin canım . 2 saat ucak. baya uzak. ama sen aşırı heyecanlısın. ne zamandır yok eşin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasilopi canım ..heyecanlıyım olmamıııı
6 aydır yok
Evet canım öğrenciler için böyle oluyor ama öğretmenler için de düşünmek lazım geçen sene tam böyle kar ve soğuk olduğu zaman öğretmenleri taşıyan servis kaza yaapmisti 2 aylık evli bi bayan öğretmen hayatını kaybetti bir tane erkek öğretmen de iki ay yoğun bakımda dört ay tedavi oldu ee yaralılar da hariç eşimin okulu iki il arasında ve yollar kotumecbur gidiş geliş yapıyorlar ben her sabah arıyorum okula sağ salim vardı mi diye beş dakka geç gelse kalbim atıyor niye geç kaldı diyebazı yerlerde taşımalı olanlar tatil. ama ben haklı buluyorum. çünkü benim oğlum okula yakın oturuyor . çok yakın oturan da çocuk çok. toki çünkü.
fakat bazı yakın köylerden gelen çocukla için zor oluyor . servis aracı da riskli . yola çıkmaması daha doğru olur karlı günlerde. çocuklar için de tehlikeli . trafik için de.
Ayy kiyamam kıss aylar geçti ama şimdi saatler gecmezsilopi canım ..heyecanlıyım olmamıııı
6 aydır yok
konuyu şimdi anladım.Evet canım öğrenciler için böyle oluyor ama öğretmenler için de düşünmek lazım geçen sene tam böyle kar ve soğuk olduğu zaman öğretmenleri taşıyan servis kaza yaapmisti 2 aylık evli bi bayan öğretmen hayatını kaybetti bir tane erkek öğretmen de iki ay yoğun bakımda dört ay tedavi oldu ee yaralılar da hariç eşimin okulu iki il arasında ve yollar kotumecbur gidiş geliş yapıyorlar ben her sabah arıyorum okula sağ salim vardı mi diye beş dakka geç gelse kalbim atıyor niye geç kaldı diye
Sağol canımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım yaaa.
kıyamam kuzum .
Ahh yazık..Taşımalı eğitim zor hepsi için ..Allah kolaylık versin..Evet canım öğrenciler için böyle oluyor ama öğretmenler için de düşünmek lazım geçen sene tam böyle kar ve soğuk olduğu zaman öğretmenleri taşıyan servis kaza yaapmisti 2 aylık evli bi bayan öğretmen hayatını kaybetti bir tane erkek öğretmen de iki ay yoğun bakımda dört ay tedavi oldu ee yaralılar da hariç eşimin okulu iki il arasında ve yollar kotumecbur gidiş geliş yapıyorlar ben her sabah arıyorum okula sağ salim vardı mi diye beş dakka geç gelse kalbim atıyor niye geç kaldı diye
Sağol canım.Ayy kiyamam kıss aylar geçti ama şimdi saatler gecmezaz kaldi
Game of thrones e bayikirim yeni sezonu dort gozle bekliorumYok tatlım akşama kadar eşim gelmiyor..anca 5-6 gibi gelir..Ben gelmem mi hiiççç
Canım filmlerini izliyoruz..197-1989-1983 nostalji yani..Viking i biz de izliyoruz..geçen hafta yeni bölümü başladı ama ben izlemedim eşim kızdı beni bekle diyeTlc de evet..çok güzel bir kanal devamlı takip ederim..Biz bir de walking dead -sherlock holmes takip ediyoruz tabii Game of Thrones u söylememe bile gerek yok..sherlock 1 ocakta başlıyor
evet canım inşallah 6-7 gibi gelir..uçak 2 saat sürüyormuş..ben alıcam hava alanından
Game of thrones e bayikirim yeni sezonu dort gozle bekliorum
Aman canım dikkatli ol..Eşim aradı benimde gecikecekmiş 2 saaat uçak..Kar var mı çıkabilir misin arabayla dedi..Dedim nediyyonnnBende hayatimdaki karli gunleri ilk kez dogu gorevimde goruyorum izmirde hic yagmazdi sadece yagmur nasil ozledim o yagmuru ailemi 15 tatilde ins gdicem ama
Suanda burda hala kar var araba kayiyo sabah zor oluo kullanmam ama cok sukur bugunde sag saglim geldim
Bi yandan kar tatilini hic istemiorum.cocuklarin sinavlari baslicsk bu hafta konu yetistirmeye calisiorum
Aynen ole canim sende dikkatli gir havaalinana masallh tabi sende araba konusunda benim gibi gozu karasin hazirliklar bitti dimi bugun aksam yemegune yetisir mi esin
Aman canım dikkatli ol..Eşim aradı benimde gecikecekmiş 2 saaat uçak..Kar var mı çıkabilir misin arabayla dedi..Dedim nediyyonnnben Tatvan da karda araba kullanmış hatunum bu kaa kar mı bana engel olacak hayırlısıyla kavuşun ailenle inşallah canım..
tabii öğrenciler için hava hoşş tatil tatil olan size oluyor konular sıkışıyor yetişmiyor..
Ayy cok uzuldum canm ogretmenlerw allah esini ve sizleri korusun nasi gdio senin diyet eksilere gecebildin miEvet canım öğrenciler için böyle oluyor ama öğretmenler için de düşünmek lazım geçen sene tam böyle kar ve soğuk olduğu zaman öğretmenleri taşıyan servis kaza yaapmisti 2 aylık evli bi bayan öğretmen hayatını kaybetti bir tane erkek öğretmen de iki ay yoğun bakımda dört ay tedavi oldu ee yaralılar da hariç eşimin okulu iki il arasında ve yollar kotumecbur gidiş geliş yapıyorlar ben her sabah arıyorum okula sağ salim vardı mi diye beş dakka geç gelse kalbim atıyor niye geç kaldı diye
Evet canım bu hafta şimdilik 400 gr verdimAyy cok uzuldum canm ogretmenlerw allah esini ve sizleri korusun nasi gdio senin diyet eksilere gecebildin mi
canım bende bi dönem kursuna gitmiştim burda dergisinden çalışıyoduk bizde kalıp çıkarmasını öğretiyorlardı anca etek kalıbını öğrene bilmiştim çok zor geldi benimde nacizane vardır dikmişliğim en son etekle cepken dikmiştimcanım ben makina almadan önce elde de elbise ve etekler diktim.
çalışmıyordum.
biliyorsun atandıktan sonra bazı şeyleri elde ettik aslında
atanmama az kala ikna ettim eşimi.
sandı ki heves işte . alır koyar bi kenara . o yüzden alamama müsade etmedi bi kaç sene
o ara elde diktim . saten elbise bile diktim . burda nın patronlarından . dergi vs de alıyordum .
pratik dikiş diye
neyse aldık da rahat ettim. paça yapıyorum . pant. daraltıyorum kafama göre
çocukların güzel eşofmanları oluyor . cepli vs . dizleri yırtılırsa onları kesip şort yapıyorum .
ne bileyim iste . çok kullanışlı.
atıcam canım toparlıyayım resimleriburaya atarsan biz de görürüz filiz cim
ah canım tatlı yorgunluklar bunlar allah kavuştursun sağlıkla yiyin inşallahSelam kızlar...yemekler hazırlandı bir kısmı pişti..börek açıldı fırınlanmaya hazır..kadınbudu köfteleri pişirdim yarın ısıtıcam sadece..eşimin en sevdiği yemekler..Allah sağlıkla yemeyi nasip etsin..
ayakta çok kaldığım için belim ağrıdı biraz..Yürüyüşe çıktım ama fazla zorlayamadım belimi 3 km cepte
adam gelince sakat sakat karşılamayayım bir de
2. öğün olarak 1 kadın budu köfte yedim..Bulgurlu
şimdi de sade maden suyumu içip dinleniyorum..
çok şükür canım sağlığına kavuştu o zaman bende tebrik ederim kuzuyu mor kuşağıa geçmişSaol canim cok kotu degil cok sukur babasinin ofisinde tv seyrediyor keyfi yerinde.
bende canım 1 ince dilim yedim ayıp olmasın diyeSimdiden ellerine saglik canm bayikirim ben keke
kıs alışmış bence o kalkmaya parmağında oynatıyor sıpa sizicanım ya. kaç yaşındaki. kızım da kalktı yine saat 2 mi 3 mü bilemedim. ağladı bu kez . babası baktı biraz. ben kalkmadım. ama inan ki numaradan ağlaması . bu kadar yapmacık ağlanır yani. saçlarını sevdim sonra . kaşıdım kafasını 5 dk . uyuudu
siz çok erkencisiniz
bu günlerde geçecek canım sağlıklı büyüsünlerde herşey mazi oluyor bak bizimkiler kazıkkadar oldu trip atıyolarOğlum 2.5 yaşında canım ben yanında yatinca ben rahat etmiyorum yanımıza alıyoruz döne döne yatıyor bi bakıyoruz ki tekme gözümüzün üstünde ve her ne hikmetse benim uyanma saatine 20 dk kala uyumus oluyor e bende kalkınca artık eşimin kahvaltısı çocukları okula yolla bu defa ev işine başlıyorum oğlum da çok hareketli bu çocuk özellikle ev aletlerine meraklı onun için o uyanikkende unutamıyorum bütün gün uykusuz c yorgun geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?