Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet ben de tlc müptelasıyım

nerde eşin canım . 2 saat ucak. baya uzak. ama sen aşırı heyecanlısın. ne zamandır yok eşin

Ankara bu konuda şanslı canım tatil olması gereken yerde tatil ediyorlar benim eşimin çalıştığı ilçede bazen sadece taşımalı öğrencilere tatil o kadar sacmalayabiliyorlar
bizim burda bazı ilçeler tatil oldu. yağun bi yağış var yine. ben de ilçedeyim . her gün git gel yapıyorum merkeze.
ve gerçekten çok kar var. tatili hakediyorlar .

Ankara bu konuda şanslı canım tatil olması gereken yerde tatil ediyorlar benim eşimin çalıştığı ilçede bazen sadece taşımalı öğrencilere tatil o kadar sacmalayabiliyorlar
bazı yerlerde taşımalı olanlar tatil. ama ben haklı buluyorum. çünkü benim oğlum okula yakın oturuyor . çok yakın oturan da çocuk çok. toki çünkü.
fakat bazı yakın köylerden gelen çocukla için zor oluyor . servis aracı da riskli . yola çıkmaması daha doğru olur karlı günlerde. çocuklar için de tehlikeli . trafik için de.

Evet canım öğrenciler için böyle oluyor ama öğretmenler için de düşünmek lazım geçen sene tam böyle kar ve soğuk olduğu zaman öğretmenleri taşıyan servis kaza yaapmisti 2 aylık evli bi bayan öğretmen hayatını kaybetti bir tane erkek öğretmen de iki ay yoğun bakımda dört ay tedavi oldu ee yaralılar da hariç eşimin okulu iki il arasında ve yollar kotumecbur gidiş geliş yapıyorlar ben her sabah arıyorum okula sağ salim vardı mi diye beş dakka geç gelse kalbim atıyor niye geç kaldı diye

konuyu şimdi anladım.
bunun için de bi çözüm bulunmalı tabi. öğretmenler nasıl gidecek demi.

aslında memur için de aynı şeyi yapmalılar. ben ilçeye geliyorm ve çok kar var ilçede. merkez o kadar değil . ama geliyorum işte. zor şartlarda . bi tek hamile iken gelme diyorlardı kar yağdığında o da valilikten yazı çıkarsa . hamile ve engelliler işe gitmeyecek diye.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım yaaa.
kıyamam kuzum .
Sağol canım
Ahh yazık..Taşımalı eğitim zor hepsi için ..Allah kolaylık versin..

Ayy kiyamam kıss aylar geçti ama şimdi saatler gecmez az kaldi
Sağol canım..Haklısın şu iki gün geçmek bilmiyorSağlıkla kazasız belasız gelsin de bu kadar sabrettik az daha sıkarız dişimizi

Game of thrones e bayikirim yeni sezonu dort gozle bekliorum

Bende hayatimdaki karli gunleri ilk kez dogu gorevimde goruyorum izmirde hic yagmazdi sadece yagmur nasil ozledim o yagmuru ailemi 15 tatilde ins gdicem ama
Suanda burda hala kar var araba kayiyo sabah zor oluo kullanmam ama cok sukur bugunde sag saglim geldim
Bi yandan kar tatilini hic istemiorum.cocuklarin sinavlari baslicsk bu hafta konu yetistirmeye calisiorum

Game of thrones e bayikirim yeni sezonu dort gozle bekliorum

Aman canım dikkatli ol..Eşim aradı benimde gecikecekmiş 2 saaat uçak..Kar var mı çıkabilir misin arabayla dedi..Dedim nediyyonnn ben Tatvan da karda araba kullanmış hatunum bu kaa kar mı bana engel olacakhayırlısıyla kavuşun ailenle inşallah canım..
tabii öğrenciler için hava hoşş tatil tatil olan size oluyor konular sıkışıyor yetişmiyor..

Aynen ole canim sende dikkatli gir havaalinana masallh tabi sende araba konusunda benim gibi gozu karasin hazirliklar bitti dimi bugun aksam yemegune yetisir mi esin

Ayy cok uzuldum canm ogretmenlerw allah esini ve sizleri korusun nasi gdio senin diyet eksilere gecebildin mi

canım bende bi dönem kursuna gitmiştim burda dergisinden çalışıyoduk bizde kalıp çıkarmasını öğretiyorlardı anca etek kalıbını öğrene bilmiştim çok zor geldi benimde nacizane vardır dikmişliğim en son etekle cepken dikmiştim
burda kalıplarından istediğimi dikebilirim yani ama çok eğiliyorum dikerken o yüzden üstüne düşmüyorum bu işin ama çok zevkli inanılmaz bi terapi bence dikiş dikmek

buraya atarsan biz de görürüz filiz cim
atıcam canım toparlıyayım resimleri

ah canım tatlı yorgunluklar bunlar allah kavuştursun sağlıkla yiyin inşallah

Saol canim cok kotu degil cok sukur babasinin ofisinde tv seyrediyor keyfi yerinde.
çok şükür canım sağlığına kavuştu o zaman bende tebrik ederim kuzuyu mor kuşağıa geçmiş

Simdiden ellerine saglik canm bayikirim ben keke
bende canım 1 ince dilim yedim ayıp olmasın diye

kıs alışmış bence o kalkmaya parmağında oynatıyor sıpa sizi

bu günlerde geçecek canım sağlıklı büyüsünlerde herşey mazi oluyor bak bizimkiler kazıkkadar oldu trip atıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…