- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
aman canım dikkatli ol zaten heyacanlısın tedbirli git sağsalim getir kocişini
Aman canım dikkatli ol..Eşim aradı benimde gecikecekmiş 2 saaat uçak..Kar var mı çıkabilir misin arabayla dedi..Dedim nediyyonnnben Tatvan da karda araba kullanmış hatunum bu kaa kar mı bana engel olacak hayırlısıyla kavuşun ailenle inşallah canım..
tabii öğrenciler için hava hoşş tatil tatil olan size oluyor konular sıkışıyor yetişmiyor..
mamalar yine çok güzel. afiyet olsun
ne güzel dikmişsin işte sen decanım bende bi dönem kursuna gitmiştim burda dergisinden çalışıyoduk bizde kalıp çıkarmasını öğretiyorlardı anca etek kalıbını öğrene bilmiştim çok zor geldi benimde nacizane vardır dikmişliğim en son etekle cepken dikmiştim
burda kalıplarından istediğimi dikebilirim yani ama çok eğiliyorum dikerken o yüzden üstüne düşmüyorum bu işin ama çok zevkli inanılmaz bi terapi bence dikiş dikmek
atıcam canım toparlıyayım resimleri
ah canım tatlı yorgunluklar bunlar allah kavuştursun sağlıkla yiyin inşallah
çok şükür canım sağlığına kavuştu o zaman bende tebrik ederim kuzuyu mor kuşağıa geçmiş
bende canım 1 ince dilim yedim ayıp olmasın diye
kıs alışmış bence o kalkmaya parmağında oynatıyor sıpa sizi
bu günlerde geçecek canım sağlıklı büyüsünlerde herşey mazi oluyor bak bizimkiler kazıkkadar oldu trip atıyolar
hoş geldin. bence alırlar. kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsunSlmlar bayanlar
Ne zamndir takip ediyorum sizi
Bi arkadasim onermisti burayi
Beni de araniza alitmisiniz
Evliyim 2yasinda bi oglum var ev hanimiyim
Istanbulda yasiyorum
Hoşgeldin canım!Slmlar bayanlar
Istanbulda yasiyorum
Hosbulduk tesekkur ederimhoş geldin. bence alırlar. kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun
Burası iyi geliyor insana canım motive oluyorsun.Gecen sene ke
Hosbulduk tesekkur ederim
Gecen sene 85 den 74 e dustum kendi cabalarimla ama oglum cok emiyordu
Bu sene hem kis hemde oglumu yazin sutten kestim ve de aldikca aldim suan 80 nim
Hedefim 68 yine veririm
Ama illaki bi destek gerek yalniz cok zor bide oglumla
Hosbulduk tesekkur ederimHoşgeldin canım!
ben sabah 1 paket bisküvi yedim. peynirli var ya. çiziviçç
1 nescayfe 3 ü bi yerde içtim
öğlen 1 mandalina
ve az ekmek ısırdım yiyemedim başka bi şey .
Bende ozellikle bunun icin uye oldum insallah hep beraber veririzBurası iyi geliyor insana canım motive oluyorsun.
hoşgeldin canım aramızaSlmlar bayanlar
Istanbulda yasiyorum
canım eşim almış o biküiden hastanedeydik kızın başında çayla yemiştik çok güzelmiş bende çok sevdimben sabah 1 paket bisküvi yedim. peynirli var ya. çiziviçç
1 nescayfe 3 ü bi yerde içtim
öğlen 1 mandalina
ve az ekmek ısırdım yiyemedim başka bi şey .
Allah hepsini esirgesin buna hasret olanlarda varcanım bende bi dönem kursuna gitmiştim burda dergisinden çalışıyoduk bizde kalıp çıkarmasını öğretiyorlardı anca etek kalıbını öğrene bilmiştim çok zor geldi benimde nacizane vardır dikmişliğim en son etekle cepken dikmiştim
burda kalıplarından istediğimi dikebilirim yani ama çok eğiliyorum dikerken o yüzden üstüne düşmüyorum bu işin ama çok zevkli inanılmaz bi terapi bence dikiş dikmek
atıcam canım toparlıyayım resimleri
ah canım tatlı yorgunluklar bunlar allah kavuştursun sağlıkla yiyin inşallah
çok şükür canım sağlığına kavuştu o zaman bende tebrik ederim kuzuyu mor kuşağıa geçmiş
bende canım 1 ince dilim yedim ayıp olmasın diye
kıs alışmış bence o kalkmaya parmağında oynatıyor sıpa sizi
bu günlerde geçecek canım sağlıklı büyüsünlerde herşey mazi oluyor bak bizimkiler kazıkkadar oldu trip atıyolar
diyetisyene giden de var . ama geneli gitmiyor galiba.Bell
Belli bi menunuz var mi peki
Yani diyetisyen menusu yada bi diyet sekli
iyisiniz demi . kalmadı hastalık falan .hoşgeldin canım aramıza
canım eşim almış o biküiden hastanedeydik kızın başında çayla yemiştik çok güzelmiş bende çok sevdim
Aman canım dikkatli ol..Eşim aradı benimde gecikecekmiş 2 saaat uçak..Kar var mı çıkabilir misin arabayla dedi..Dedim nediyyonnnben Tatvan da karda araba kullanmış hatunum bu kaa kar mı bana engel olacak hayırlısıyla kavuşun ailenle inşallah canım..
tabii öğrenciler için hava hoşş tatil tatil olan size oluyor konular sıkışıyor yetişmiyor..
Hosbulduk tesekkur ederimhoşgeldin canım aramıza
canım eşim almış o biküiden hastanedeydik kızın başında çayla yemiştik çok güzelmiş bende çok sevdim
Hosgelmissin ben daha yeni yeni vermeye başlıyorum ama çok iyi kilo veren arkadaşlarımız var insallah hep beraber veririzBende ozellikle bunun icin uye oldum insallah hep beraber veririz
Tam bana gore desenizediyetisyene giden de var . ama geneli gitmiyor galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?