- 21 Aralık 2016
- 9.032
- 41.395
- 548
Afiyet olsunÖğlen yarım kase çorba 1 dilim ekmek 3 zeytinyağlı sarma
Akşam 1 kase taze fasulye 1 dilim ekmek, yarım kase mercimek çorba ve salata.
Aslında normalden fazla yedim bugün ama taze fasulyeyi çok özlemişim 4-5 aydır yememiştim. Bahçemin ürünü çok lezzetliydi.
Yapıyorum canım yazı yedigimizi yiyor kalanida içine domates biberini de koyup dondurucuya atıyorum kisin sadece sogan ve etini kavurup fasulyeyi koyup kısım ateşte pisiriyorum valla çok pratik ve güzel benim de iki yemeklik kaldı çok seviyorlarAynen bende marketten aldığım fazulyeyi yiyemiyorum aylardır kendi bahçeminkini bekledim. Aslında dondurucuya atıyorum ama yetmedi. Bu defa biraz daha fazla stoklucam inşallah. Bence sizde yazın yetiştirdiklerinizden dondurucuya stoklayabilirsiniz. Hem ayıklanmış oluyo pişirirken çok pratik oluyor. Ben domatesi biberi bile stokluyorum.
Gece acligida çok fena insan uykusundan oluyorSagol canim benim ilk defa bole duzenli oluo cok sukur
Gule gule kullan cnm benim de evde kutuphanem var
sersumcum aynisi ben yaptim.dun tempolu yuruyus yapinca canim yemek istemedi bende aksam yemedim gece saat 2 gbi bir uyandim acliktan uyuyamiorum midem agzimda cok fena oldim dayan dedim kendime sabah yiceksin dedim:)
Bozulmaz insallah sersum esin izinde mi gidecek mi geri eğer artık sürekli yanında kalacaksa senin yeme düzenin bozulur boyleGünaydın güzeller...biz bu gün de kızılayda olucaz..işler güçler bahane ve kahvaltı şahane...
Dün akşam yemek yemedim ama kocişin gelmesinin etkisi sade soda ve yaklaşık 2 avuç kadar antep,leblebi,fıstık
ne anladım..çok kızdım kendime ..bir daha sadece tadına bakıcam söz..
Seylanin Gunlugu canım afiyet olsun ..harika fasulyelerin biberlerin...
A aaadddaaa canım ben acıkmadım ama kociş yüzünden bozdum olayı
oooooo hoş geldin.ben de nerede bu kız diyordum.mahsül bereketli maşallah . afietle ye canım. nasıl yapıcaksın fasülyeyi. biz kavururuz mesela . yemeğini de yaparızGünaydın şekerler kaç gündür giremedim ama merak etmeyin kaçamak falan yapmadım. Hergün 1 saat sporumuda yaptım. Kahvaltım hep aynı. Ekmek, peynir, kaymak ve çay.
Öğlenleri çorba yedim. Akşamda hafif şeylerle geçiştirdim.
Dün sabah bahçe bakımını yaptım yetişenleri topladım, bugünde fasulyeleri ayıklayıp dondurucuya koycam.
Geridenn mesajları okuyamadım. İnşallah herkes için herşey yolundadır.
hangi kitapları aldın şekercmkitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
oh oh ekmek de pişiyor. afiyet olsun .cantanın resmini isterik.selam arkadaşlar
kahvaltım=2 dilim diyet ekmeğim kendim yapıyorum+1 yumurta labne peynir+fındık ezmesi haşhaş sürüyorum üstüne+2 ceviz +çay
akşam=2 kase tarhana çorbası
kahvaltımı sağlam yapıyorum hiç acıkmıyorum iyi oluyo
yarın için ekmeğim pişiyor makinede bugün dışardaydık eşimle biraz dolaştık ihtiyaçlarımızı aldık birdebeğendiğim bir çanta vardı onu aldım çantaya doymuyoruz biz hanımlar
ben de ayakkabıcıyım. çanta da severim ama ayakkabı kadar değilHayırlı olsun canım...ayy bende ayakkabıcıyım
tebrik ederim canım . maşallahArtık iyice motive olduğundan eminim sabah tartildim 72.6 olmuşuminsallah 65 e kadar motivasyonun bozulmadan devam eder sizin payınız da çok büyük hepinize kucak dolusu sevgiler
Gunaydinlarrrr
Sahurumu yaptim
Bi kucuk kase pirasa
4dilim ekmek
Bi has yumurta
Cayyyy
3catal peynir
Spor yapmiyorum ve su icemiyorum
Bugun oglumla 1saat yurume var planlarimda
yine yemişsin sersum .Günaydın güzeller...biz bu gün de kızılayda olucaz..işler güçler bahane ve kahvaltı şahane...
Dün akşam yemek yemedim ama kocişin gelmesinin etkisi sade soda ve yaklaşık 2 avuç kadar antep,leblebi,fıstık
ne anladım..çok kızdım kendime ..bir daha sadece tadına bakıcam söz..
Seylanin Gunlugu canım afiyet olsun ..harika fasulyelerin biberlerin...
A aaadddaaa canım ben acıkmadım ama kociş yüzünden bozdum olayı
nerede öyle düşünceli kocalar .Ama bu kocalara da gıcık oluyorum demezler bu kadına yazık zayıflamaya çalışıyor destek olayim kendim alayım bir avuç yiyeyim getirip yemesin
teşekkür ederim canımhaftaya bugün 24'üm inşallah geceleri saymazsan 12 ama ruhum hep 18 :)
ikimiz de senelik izindeyiz canım..aman gitmesin ben düzenimi ayarlarım..20 gün sonra normal mesaisine dönücek inşallahBozulmaz insallah sersum esin izinde mi gidecek mi geri eğer artık sürekli yanında kalacaksa senin yeme düzenin bozulur boyle
kızı oldu canım..maşallah çok tatlı..söylerim selamınısersumcum hatırlıyorum kıs çocuğu olduğuna o kadar sevindimkikızmı erkekmi olmuş
hatırlarsa selam söyle canım inanamadım ne kadar sevinmiştir allahım güle güle büyütsün hayat onun için yeni başlamış ne güzel
bende çok severim ölçülü yerim öbür makarnaları hiç sevmiyom ben bide tam buğdaylısını alıyorum bazen dahada güzel afiyet olsun canım
çok güzeller tazecik sağlıklı günlerde ye canım
Sagol canim benim ilk defa bole duzenli oluo cok sukur
Gule gule kullan cnm benim de evde kutuphanem var
sersumcum aynisi ben yaptim.dun tempolu yuruyus yapinca canim yemek istemedi bende aksam yemedim gece saat 2 gbi bir uyandim acliktan uyuyamiorum midem agzimda cok fena oldim dayan dedim kendime sabah yiceksin dedim:)
ohh afiyet olsun canım..Öğlen yarım kase çorba 1 dilim ekmek 3 zeytinyağlı sarma
Akşam 1 kase taze fasulye 1 dilim ekmek, yarım kase mercimek çorba ve salata.
Aslında normalden fazla yedim bugün ama taze fasulyeyi çok özlemişim 4-5 aydır yememiştim. Bahçemin ürünü çok lezzetliydi.
aynen katılıyorumAma bu kocalara da gıcık oluyorum demezler bu kadına yazık zayıflamaya çalışıyor destek olayim kendim alayım bir avuç yiyeyim getirip yemesin
onun da yememesi lazımdı..o saatte neyimize..en azından sağlıksız şeyler yemedim ..ama o saatte yememeliydimyine yemişsin sersum .
olmadı bu .
yedin de ne oldu
dediğin gibi sadece tadına bakabilirdin.
oooooo hoş geldin.ben de nerede bu kız diyordum.mahsül bereketli maşallah . afietle ye canım. nasıl yapıcaksın fasülyeyi. biz kavururuz mesela . yemeğini de yaparız
hangi kitapları aldın şekercm
mutlu yılların olsun
oh oh ekmek de pişiyor. afiyet olsun .cantanın resmini isterik.
ben de ayakkabıcıyım. çanta da severim ama ayakkabı kadar değil
tebrik ederim canım . maşallah
Allah kabul etsin
ben de sahurumu 2 yumurtalı peynirli omlet
1 ajda bardak taze fındık
1 bardak 1 limon sıkılmış şekersiz limonata ( kış gelince limonu çok içiyorum. hasta olmak istemediğimden .)
1 küçük dilim ekmek
iftara pırasa yemeğim ve sade mercimek çorbam var .
senin bulunduğun yerde saat kaçta sahur yaıyorsun. kaçta iftar yapacaksın. istanbul da mıydın acaba?[/QUOTE
Rabbim hepimizin oruclarini dualarini kabul etsin
Evet istanbuldayim
Imsak 6.40da giriyor
Iftarda 17.53de oluyor
Afiyet olsunben kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?