Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Afiyet olsun
Ellerinize saglik

Yapıyorum canım yazı yedigimizi yiyor kalanida içine domates biberini de koyup dondurucuya atıyorum kisin sadece sogan ve etini kavurup fasulyeyi koyup kısım ateşte pisiriyorum valla çok pratik ve güzel benim de iki yemeklik kaldı çok seviyorlar

Kahvalti yapıyorum akşamdan kalan gozleme vardı çeyreğine yedim kalanı kızım yiyor iki bardak cay bir dilim ekmek bir dilim peynir dört zeytin kızımı okula birakacam gelince bi sade türk kahvesi yapar sonra ise koyulurum biraz temizlik yapmam lazim

Gece acligida çok fena insan uykusundan oluyor

Günaydın güzeller...biz bu gün de kızılayda olucaz..işler güçler bahane ve kahvaltı şahane...
Dün akşam yemek yemedim ama kocişin gelmesinin etkisi sade soda ve yaklaşık 2 avuç kadar antep,leblebi,fıstık
ne anladım ..çok kızdım kendime..bir daha sadece tadına bakıcam söz..

Seylanin Gunlugu canım afiyet olsun ..harika fasulyelerin biberlerin...

A aaadddaaa canım ben acıkmadım ama kociş yüzünden bozdum olayı

Bozulmaz insallah sersum esin izinde mi gidecek mi geri eğer artık sürekli yanında kalacaksa senin yeme düzenin bozulur boyle

oooooo hoş geldin.ben de nerede bu kız diyordum.mahsül bereketli maşallah . afietle ye canım. nasıl yapıcaksın fasülyeyi. biz kavururuz mesela . yemeğini de yaparız
kitaplık aldım kızlar :) daha doğrusu parası babaannemle halamdan ben seçtim beğendim doğum günü hediyesi olarak :) bakalım ne zaman getirecekler oturdum bekliyorum evde
hangi kitapları aldın şekercm
mutlu yılların olsun
oh oh ekmek de pişiyor. afiyet olsun .cantanın resmini isterik.
Hayırlı olsun canım...ayy bende ayakkabıcıyım
ben de ayakkabıcıyım. çanta da severim ama ayakkabı kadar değil
Artık iyice motive olduğundan eminim sabah tartildim 72.6 olmuşum insallah 65 e kadar motivasyonun bozulmadan devam eder sizin payınız da çok büyük hepinize kucak dolusu sevgiler
tebrik ederim canım . maşallah
Gunaydinlarrrr
Sahurumu yaptim
Bi kucuk kase pirasa
4dilim ekmek
Bi has yumurta
Cayyyy
3catal peynir

Spor yapmiyorum ve su icemiyorum
Bugun oglumla 1saat yurume var planlarimda

Allah kabul etsin
ben de sahurumu 2 yumurtalı peynirli omlet
1 ajda bardak taze fındık
1 bardak 1 limon sıkılmış şekersiz limonata ( kış gelince limonu çok içiyorum. hasta olmak istemediğimden .)
1 küçük dilim ekmek

iftara pırasa yemeğim ve sade mercimek çorbam var .

senin bulunduğun yerde saat kaçta sahur yaıyorsun. kaçta iftar yapacaksın. istanbul da mıydın acaba?

yine yemişsin sersum .
olmadı bu .

yedin de ne oldu
dediğin gibi sadece tadına bakabilirdin.

Ama bu kocalara da gıcık oluyorum demezler bu kadına yazık zayıflamaya çalışıyor destek olayim kendim alayım bir avuç yiyeyim getirip yemesin
nerede öyle düşünceli kocalar .
sen kendine , kendi nefsine sahip olacaksın . kocalara kalsa ohooooo
suçu başkalarına atmayınız lütfen

kızı oldu canım..maşallah çok tatlı..söylerim selamını

ohh afiyet olsun canım..

Ama bu kocalara da gıcık oluyorum demezler bu kadına yazık zayıflamaya çalışıyor destek olayim kendim alayım bir avuç yiyeyim getirip yemesin
aynen katılıyorum
yine yemişsin sersum .
olmadı bu .

yedin de ne oldu
dediğin gibi sadece tadına bakabilirdin.
onun da yememesi lazımdı..o saatte neyimize..en azından sağlıksız şeyler yemedim ..ama o saatte yememeliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…