Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bu resimde 52 kilo ile ramazana başlayıp 48 le bitirmiştim ramazanı. babamlara gitmiştik . 3 yıl evvel bu resim.
48 kilo boy 170
bacaklar çubuk kraker.
Ayyy gercekten cik zayofsin burda
Senin boyun iyi masallah abla benim 1.58 ondan bu kiloya bile gelsem bu kadar zayif gorunmem.

Esim neden ugrasiyirsun tekrar hamile kalinca tekrar alacaksin diyor, bende 65 le hamile kalmak var 55 le hamile kalmak var diyirum :)

@safransari canım baya zayıfsın. ve küçüksün orada .şimdi kaç yaşındasın . yaş ilerleyince aynı kiloda daha zayıf gösteriyor insan

55 ile hamile kaldığında bile dikkat edersin canım aburcubur yerine sağlıklı beslenince aldığını da doğumdan sonra daha kolay verirsin. mesela 55 in üzerine 20 kg alıp görünmek başka 65 in üzerine 20 kg alıp görünmek başka

kesinlikle yeniden kilo vermeden hamile kalmamanı önerim. hemen mi yapacaksın 2. yi. kız şöyle 4 yaşına bi gelsin bari arkadaşım acele etme. kızının sana ihtiyacı çok fazla olacak 4 yaşına kadar . özel ilgi gerektiriyor kişisel gelişimi için .

sağol canım
Benimki de pişman oldu sonra dedi bir daha gündüz yiyelim

Ben en başlangıcım 86 canım ama yaşımdan dolayı çokk yavaş veriyorum..en son 79.6 yı gördüm geçen hafta..Aceleye gerek yok..yaza kadar zamanımız var..vericez inşallah

Kızlar fazla b alkabagim var sizce onu dondurucuda nasıl saklayabilirim bu fikriniz var mi
ben pişirmeden poşetle koyuyorum canım..

millete bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan odur ideal kilon

Benim guncel durumum bu @demirleke
Ayni badiyle cekinmis hallerim. Biraz once cekindim.Eki Görüntüle 1931432
basenler bayaa gitmiş canım
bu resimde 52 kilo ile ramazana başlayıp 48 le bitirmiştim ramazanı. babamlara gitmiştik . 3 yıl evvel bu resim.
48 kilo boy 170
bacaklar çubuk kraker.
48 çok az bence 1.70 boya canım..
gayet fitsin burada da canım

yok o zaman istemsiz gitmişti. ramazanda vermişim farketmemişim.

benim koca bazen çerez verir bana ye der . eğer hemen sonra harcayacaksan yiyebilirsin . harcamayacaksan yeme.

yok o zaman istemsiz gitmişti. ramazanda vermişim farketmemişim.

benim koca bazen çerez verir bana ye der . eğer hemen sonra harcayacaksan yiyebilirsin . harcamayacaksan yeme.
Hımm bence de sen 50 lerde iyisin bence
ben zaten sağlıklı olmayan çerez yemem canım..ama bazen oluyor işte senin gofretleri hüplettiğin gibi

Gule.gule.kullan canim masallah dolmus hemen
Benim de bunun biraz daha dar olani var 2 tane ikisi de dolu sigmayan cok kitabim var. Bir kitaplik daha almak istiyorum ama farkli bir model. Kafamda var bir model ama ne zaman alirim.bakalim.
@safransari canım baya zayıfsın. ve küçüksün orada .şimdi kaç yaşındasın . yaş ilerleyince aynı kiloda daha zayıf gösteriyor insan

31 yasindayim
Tabi canim oyle. Bende hamileyken hamilelik sekeri cikti seker hastaligi cok kilonaldirdim buyuk ihtimal ikinci hamileligimde de olacak elimde olmayan durumlardan dolayi kilo aliyorum.

Ocakta kizim 2 yasinda oluyor. 4 yasindan once planlamiyorum. Zatrn 1 sene daha kpss ye hazirlanacam son sansim olacak. Sinavdan sonra kizim 3.5 yasinda oluyor, ondan sonra hamilelik planlayacagim.insallah.

caım 31 yaş . güzel yaştasın. olgunlaşma dönemi .:)

evet planlaman güzelmiş . inşallah atanırsın emeklerin karşılıksız kalmasın inşallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…