- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ayyy gercekten cik zayofsin burdabu resimde 52 kilo ile ramazana başlayıp 48 le bitirmiştim ramazanı. babamlara gitmiştik . 3 yıl evvel bu resim.
48 kilo boy 170
bacaklar çubuk kraker.
55 ile hamile kaldığında bile dikkat edersin canım aburcubur yerine sağlıklı beslenince aldığını da doğumdan sonra daha kolay verirsin. mesela 55 in üzerine 20 kg alıp görünmek başka 65 in üzerine 20 kg alıp görünmek başkaAyyy gercekten cik zayofsin burda
Senin boyun iyi masallah abla benim 1.58 ondan bu kiloya bile gelsem bu kadar zayif gorunmem.
Esim neden ugrasiyirsun tekrar hamile kalinca tekrar alacaksin diyor, bende 65 le hamile kalmak var 55 le hamile kalmak var diyirum :)
kesinlikle yeniden kilo vermeden hamile kalmamanı önerim. hemen mi yapacaksın 2. yi. kız şöyle 4 yaşına bi gelsin bari arkadaşım acele etme. kızının sana ihtiyacı çok fazla olacak 4 yaşına kadar . özel ilgi gerektiriyor kişisel gelişimi için .Ayyy gercekten cik zayofsin burda
Senin boyun iyi masallah abla benim 1.58 ondan bu kiloya bile gelsem bu kadar zayif gorunmem.
Esim neden ugrasiyirsun tekrar hamile kalinca tekrar alacaksin diyor, bende 65 le hamile kalmak var 55 le hamile kalmak var diyirum :)
doldurmuşsun maşallah . yer kalmamış bi kitaplık yahu
doldurmuşsun maşallah . yer kalmamış bi kitaplık yahu
sağol canımAfiyet olsun
Benimki de pişman oldu sonra dedi bir daha gündüz yiyelimAferin cnm sana zaten insan bi yerden bi baslayinca devami gelio supersin gercekten
Ah benimki asla yedirmez
Ayy bnde bi kere yulaf biskuviyi rondodan gecirip balkabagini da ezip dizdim tepsiye uzerine de krema yapmistm kafadan attim tabi nasil lezzetli olmistu
Benimki asla vermez izin hemen alir elimden ben evde kolay kolay kacamak yapamam mesela bana surekli baski yapar hic sevmio kiloyu esim
Ben en başlangıcım 86 canım ama yaşımdan dolayı çokk yavaş veriyorum..en son 79.6 yı gördüm geçen hafta..Aceleye gerek yok..yaza kadar zamanımız var..vericez inşallahArkadaslar bisey sormak istiyorum
Simdi kac kiloyla basladiniz diyete
Acaba benim gibi 80de baslayan var mi
Baslangicta kac kiloydunuz simdi kac kilosunuz ve ne zamandan beri verdiniz
Cok soru sordum kusura bakmayin
Biraz moral motive olayim diye sordum
ben pişirmeden poşetle koyuyorum canım..Kızlar fazla b alkabagim var sizce onu dondurucuda nasıl saklayabilirim bu fikriniz var mi
Selam kızlarkızım bu gece hiç uyumadı hep emmek istedi sabah da erken kalktı off suan beyin sarsıntısı yaşıyorum.
Kahvaltım
1 yumurtayla peynirli omlet
1 buçuk dilim tb ekmeği kızarmış
2 bardak şekersiz çay
1 domates
5tane zeytin
2 kuru kayısı
Öğlen şu an canım hiçbirşey istemiyor ama en azından 2 ceviz 1 bardak portakal suyu içerim
Akşam
Zeytinyağlı lahana sarması 5 tane
Salata
1 bardak ayran
millete bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan odur ideal kilonO kadara niyetim yok 64 65 bana çok yakışıyor
Ben 58 kilo olduğum zaman eşimin bu akrabası yolda görmüş önce bu kiz kim demiş ben yaklaşınca adam sok oldu hastamisin mutsuz musun ne oldu sana diye seslice konuştu adamı zor susturdum ama gerçekten fiziksel olarak güzel oluyor ama yüzüm çok küçülüyor şimdi bile normalde 60 kiloluk birine anda yakışır yüzüm düşün ki o kadar kilo verirsem nasıl olur
basenler bayaa gitmiş canımBenim guncel durumum bu @demirleke
Ayni badiyle cekinmis hallerim. Biraz once cekindim.Eki Görüntüle 1931432
48 çok az bence 1.70 boya canım..bu resimde 52 kilo ile ramazana başlayıp 48 le bitirmiştim ramazanı. babamlara gitmiştik . 3 yıl evvel bu resim.
48 kilo boy 170
bacaklar çubuk kraker.
gayet fitsin burada da canım52 kilo ne zamandim hatirlamiyorum ama 52 kilo alsam eskinin 55 i kadar ancak gorunucem ona eminim. Cunku yas ilerleyince insan ayni kiloda da kalsa grnisliyorm bu surekli spor yapmadigimiz icin sanirim.
Bu resmi buldum 2010-11 felandi sanirim. 54 kilo olmam gerek burda.Eki Görüntüle 1931458
yok o zaman istemsiz gitmişti. ramazanda vermişim farketmemişim.sağol canım
Benimki de pişman oldu sonra dedi bir daha gündüz yiyelim
Ben en başlangıcım 86 canım ama yaşımdan dolayı çokk yavaş veriyorum..en son 79.6 yı gördüm geçen hafta..Aceleye gerek yok..yaza kadar zamanımız var..vericez inşallah
ben pişirmeden poşetle koyuyorum canım..
millete bakma sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan odur ideal kilon
basenler bayaa gitmiş canım
48 çok az bence 1.70 boya canım..
gayet fitsin burada da canım
Hımm bence de sen 50 lerde iyisin benceyok o zaman istemsiz gitmişti. ramazanda vermişim farketmemişim.
benim koca bazen çerez verir bana ye der . eğer hemen sonra harcayacaksan yiyebilirsin. harcamayacaksan yeme.
Gule.gule.kullan canim masallah dolmus hemen
@safransari canım baya zayıfsın. ve küçüksün orada .şimdi kaç yaşındasın . yaş ilerleyince aynı kiloda daha zayıf gösteriyor insan
Tabi canim oyle. Bende hamileyken hamilelik sekeri cikti seker hastaligi cok kilonaldirdim buyuk ihtimal ikinci hamileligimde de olacak elimde olmayan durumlardan dolayi kilo aliyorum.55 ile hamile kaldığında bile dikkat edersin canım aburcubur yerine sağlıklı beslenince aldığını da doğumdan sonra daha kolay verirsin. mesela 55 in üzerine 20 kg alıp görünmek başka 65 in üzerine 20 kg alıp görünmek başka
kesinlikle yeniden kilo vermeden hamile kalmamanı önerim. hemen mi yapacaksın 2. yi. kız şöyle 4 yaşına bi gelsin bari arkadaşım acele etme. kızının sana ihtiyacı çok fazla olacak 4 yaşına kadar . özel ilgi gerektiriyor kişisel gelişimi için .
Güle güle kullan canım..bizimkilerde de yer kalmadı arkaya istifledik..
sağol canım sanırım bende bundan sonra sığmayanlar için herhalde üstünü kullanırımGüle güle kullan canım..bizimkilerde de yer kalmadı arkaya istifledik..
hahaha. hüplettiyordum evet .Hımm bence de sen 50 lerde iyisin bence
ben zaten sağlıklı olmayan çerez yemem canım..ama bazen oluyor işte senin gofretleri hüplettiğin gibi
Benim almak istedigim kitaplik modeli de buSafransari ekleyeyim canım :)
caım 31 yaş . güzel yaştasın. olgunlaşma dönemi .:)Gule.gule.kullan canim masallah dolmus hemen
Benim de bunun biraz daha dar olani var 2 tane ikisi de dolu sigmayan cok kitabim var. Bir kitaplik daha almak istiyorum ama farkli bir model. Kafamda var bir model ama ne zaman alirim.bakalim.
31 yasindayim
Tabi canim oyle. Bende hamileyken hamilelik sekeri cikti seker hastaligi cok kilonaldirdim buyuk ihtimal ikinci hamileligimde de olacak elimde olmayan durumlardan dolayi kilo aliyorum.
Ocakta kizim 2 yasinda oluyor. 4 yasindan once planlamiyorum. Zatrn 1 sene daha kpss ye hazirlanacam son sansim olacak. Sinavdan sonra kizim 3.5 yasinda oluyor, ondan sonra hamilelik planlayacagim.insallah.
İnsallah ablacaım 31 yaş . güzel yaştasın. olgunlaşma dönemi .:)
evet planlaman güzelmiş . inşallah atanırsın emeklerin karşılıksız kalmasın inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?