Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın şekerler. Yeni kalktım eşim işe gitmeden ekmeği fırına koymuş çayda yapmış, kahvaltı yapmak için ekmeğin pişmesini bekliyorum.
Bugün kayınvalidem kızları evine götürecek. aslında oğlanıda alacaktı ama hasta diye alamıyor. Neyse bir kaç gün nefes alırım iyi olur. 1 haftadır 3 çocukla eve kapandım kaldım.
Onlar gidince bir kaç saat ofise gidip hesapları kontrol edicem sonrada gelip evi toplarım. Öğlen ve akşam dün akşamki fasulyeden yerim muhtemelen ama dünkü kadar çok yemiycem. Kahvaltıdan sonra dibek kahvesi içerim ama başka ara öğün yemeyi düşünmüyorum. Yarında oruç tutmak istiyorum inşallah.
Bal kabağı tariflerinize bayıldım ama Burda kabak mevsimi de bitti artık bal kabağı yok malesef. yoksa ara öğün olarak çok seviyordum.

Afiyet olsun canım. Oh bi kaç gün sessizlik desene. Yine de insan arıyor hemen yokluklarini. Ben oğlanı okula göndereyim diye dört dönüyorum 2 saat sonra saate bakıp duruyorum 6 olsun da gelsin diye.

Arada dinlenme olur sana iyi olmuş canım..Allah kabul etsin şimdiden .Biz de kısmetse eşimle yarın öbürgün tutacağız 2 gün

Sen detoks için mi sadece kabak yedin yoksa menun mu oydu
Detoks icin yaptim canim diyette yoktu
54 felan olunca basende eskisi gibi kalmiyor. Su anda ne versem kalcadan veriyirum cunku baska yerden verecek bir seyik kalmadi :)

İnsallah yaza 52 yi gorurum de kafam rahatlar.
Benim diyetisyenin ayni zamanda spor salonu da var canm orda bi alet var bolgesel zayiflama saglio benim vicit orantiki ama bel cevresi ve gogus kismina dusunuyorum
bu resimde 52 kilo ile ramazana başlayıp 48 le bitirmiştim ramazanı. babamlara gitmiştik . 3 yıl evvel bu resim.
48 kilo boy 170
bacaklar çubuk kraker.
Ayy cnm hakikaten ne kadar da zayifmissin ama cok guzel ben zayifliga bayikirim tabi hayatimda hic 48 olmadim
Ayse kulinin bnde butun kitaolarini okudum
sersum gerilimde tess greitsen'ı tek geçerim bayılıyorum o kadına :)
Grange i okumamissin o zaman inanki boyle bi yazar yok butun kitaolarini okudum gerilimde tek gecerim tess i de okudum cok o yuzden fark baya var
yarasıyla ilgili konu aç

evet canım gördüm ben de neyse..gelir nasılsa olan olmuş..
yarasiyla ilgili kinu acinca nie ban yemis ki anlamadim

Canım polemikten sanırım ban yemiş

Birine cevap vermiş haklı olarak ondan canım..

Nasıl yaptın anlatsana kabagim var ben de cuma ya yapayim

@sabahvesen in yemek paylaşımı kızlar..

günlük yemek bildirimim

akşam

2 minik jelibon

yarım kepçe pul biberli domates çorbası

3 yemek kaşığı acılı salata

2 yemek kaşığı tavuklu taze fasulye

2 yemek kaşığı domatesli makarna

yemeğin hemen ardından sade soda

@sabahvesen Bana ulaştı kızlar size selamı var...

Güle güle kullan tatlım çantanı
teşekkürler canım

afiyet olsun canım

ikimiz de senelik izindeyiz canım..aman gitmesin ben düzenimi ayarlarım..20 gün sonra normal mesaisine dönücek inşallah
amanın canım ne gitmesin yanıbaşında olsun tabi allah ayırmasın bidaha ne çektin biyandan babacığınla uğraştın amcam nasıl bu arada tedavi nasıl gidiyor

Evet istanbuldayim
Imsak 6.40da giriyor
Iftarda 17.53de oluyor
Rabbim hepimizin oruclarini dualarini kabul etsin
allah kabul etsin canım

maşallah canım gayet iyi görünüyosun

Kızlar birdy selam söyledi tanıyanlara..İleteyim Ona da selamınızı ilettim..
aleykum selam öpüyoruz onuda bebeğide dedim ama kızı kaç yaşında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…