Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benim almak istedigim kitaplik modeli de buEki Görüntüle 1931463
kenarları merdiven gibi değilde daha düz model olursa aslında daha kullanışlı olur canım ileride evlendiğimde evime bu tarz özel yaptırmak istiyorum bende :) önüne de güzel bir otantik berjer ve ahşap otantik sehpa

maşallah canım :) debbie macommer lar gözüme çarptı direk :)
sağol canım
Evet bi ara takmıştım onu okuyunca mutlu oluyorum..aile arkadaşlık..Yenilerini de alıcam ..bu ara savsakladım gene..gerçi modum bazen değişiyor korku istiyorum bazen polisiye bazen de romantik..Şu sıra Yılmaz Özdil Adam ı okuyorum..

yılmaz özdili sevmiyorum okumadım :) polisiye kitaplar güzel oluyor en son bir arkadaşımın kitabını okudum polisiye sonra bir bayan yazar arkadaş var onunki de polisiye ama aşkta vardı onu okudum ayşe kulin i çok seviyorum mesela çok güzel kalemi var kadının. debbie yi de lise de okuyordum :) küçük mucizeler dükkanı serisiydi :)

Benim kitaplik bu, oturma odamda koselerdeysi ama oranin seklini degistirince baska bir kosede emanet duruyor dimdi. Bu yuzden duzenlemedim, zaten duzenlenecek yeri de kalmadi, sigmadigi icin tiklim tikis. Birde okunacaklarim var 15 tane, o kitaplar kitaplikta degil.

benmde okunacaklar var bekliyorlar :) o soldan ilk sıradaki sarah jio mu pembeli :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…