- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
oy oy . çokca uyumuşsun. kız o kadar uyuyor mu ki senin .
çok uyuyunca da baş ağrısı olurmuş
maşallah çok tatlısın canım :) hangisi son halin
Safransari belli oluo cnm zayifladgin baya gitmis kalcalardan az bisey kalmis
Safransari çok farketmiş tebrikler canım
maşallahın var senin zaten.
İnsallah canim. İsteyince oluyormus. Ben normalde 55-56 kiloydum. Hamilelikte 20 kilo aldim ve dogum sonrasi 16 kilo bana kaldi.
inşallah canım :)İnsallah canim. İsteyince oluyormus. Ben normalde 55-56 kiloydum. Hamilelikte 20 kilo aldim ve dogum sonrasi 16 kilo bana kaldi.
Uzerinden cok zaman gexmeden diyete basladim. Kilolar uzerime yapismadan verdim. Kizim bir yasindayken 60 kiloydum. 1 senedirde 4 kilo vermisim. Kpss ye hazirlik surecindeyken dikkat edemedim, simdi yeniden basladim. Yaza insallah 52 kilo olur, daha fit olurum.
Baya süzülmüşsün demekki. Evet bazılarına çok zayıf yüz yakışmıyor. Benimde ideal kilom 65 inşallah bi 70e ineyimde gerisi gelir diye düşünüyorum.O kadara niyetim yok 64 65 bana çok yakışıyor
Ben 58 kilo olduğum zaman eşimin bu akrabası yolda görmüş önce bu kiz kim demiş ben yaklaşınca adam sok oldu hastamisin mutsuz musun ne oldu sana diye seslice konuştu adamı zor susturdum ama gerçekten fiziksel olarak güzel oluyor ama yüzüm çok küçülüyor şimdi bile normalde 60 kiloluk birine anda yakışır yüzüm düşün ki o kadar kilo verirsem nasıl olur
Önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek ben bu sabah 72.6 çıktım 7 kilom var vermem gerekenBaya süzülmüşsün demekki. Evet bazılarına çok zayıf yüz yakışmıyor. Benimde ideal kilom 65 inşallah bi 70e ineyimde gerisi gelir diye düşünüyorum.
canım senin belin ince ama basen geniş.Benim guncel durumum bu @demirleke
Ayni badiyle cekinmis hallerim. Biraz once cekindim.Eki Görüntüle 1931432
o zaman belli bi kiloda kalacaksın canım. yeter ki istediğin kiloya gelCanım benim suratim gerçekten kötü oluyor ben bile rahatsız oluyorum o yüzden çok fazla zayıflamak istemiyorum
aynı ben de . ekstra bi şey yapmıyorum.Canım ben tereyagimi evde kendim yapıyorum onu kast ettim
Yemek konusuda kendim için ekstra yemek yapmıyorum ne yemek yaparsam ondan ölçülü yemeğe çalışıyorum
ooo çok küçük. kapıyı falan kilitle dış kapıyıKiz uyanmis krndi kendine oynamis ilk drfa odada :)
En zayif oldugum en son halim canim
Tesekkur ederim kizlar
Canim kitaplik resmini gondersene@demirleke teşekkür ederim canım kitaplık aldım kitap değil :)
ooo çok küçük. kapıyı falan kilitle dış kapıyı
ben o kadar çok yorgana sarılırım ki uyurken .
büyük oğlan beni gelmiş yatakta bulamamış yorganların içinde olduğumdan
sanmış annem gitti.
sokak kapısını açmış anne anne bağırıyordu ağlıyordu. seslere kalktım ki burdayım diye.
aldım içeri ve dış kapıyı eşim gittikten sonra hep kilitledim.
dikkat et sende.
54 felan olunca basende eskisi gibi kalmiyor. Su anda ne versem kalcadan veriyirum cunku baska yerden verecek bir seyik kalmadi :)canım senin belin ince ama basen geniş.
bence gayet yerinde kilon.
basenlerin erimesi söz konusu olabilir mi . genç kız iken de mi böyleydi ,ergenlikte de aynı isen onları eritmek mümkün olmayabilir . yapısal bi durum olabilir basen.
gayet güzel bi vucut . fitsin bence. ama belki 1-2 kilo daha o da belki yani.
iyi barı canımcım. aman işte daha küçük tabi senin kız .Canim kitaplik resmini gondersene
Canim yatak odasi.kapiyi acamiyor daha, normalde o kadar uyumam.uykum cok hafif ama dun sahur yaptim uykum.bolundu gec uyudum.indan sanirim duymamisim. Ama dikkat rtmek gerekli tabii. Dis kapiz her zaman kilitli yukaridan.
ooo iyi o zaman . tamamdır.54 felan olunca basende eskisi gibi kalmiyor. Su anda ne versem kalcadan veriyirum cunku baska yerden verecek bir seyik kalmadi :)
İnsallah yaza 52 yi gorurum de kafam rahatlar.
52 kilo ne zamandim hatirlamiyorum ama 52 kilo alsam eskinin 55 i kadar ancak gorunucem ona eminim. Cunku yas ilerleyince insan ayni kiloda da kalsa grnisliyorm bu surekli spor yapmadigimiz icin sanirim.ooo iyi o zaman . tamamdır.
hadi bakalım. 52 kilo olduğun zamanki resmin var mı .kalçalarına bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?