Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oy oy . çokca uyumuşsun. kız o kadar uyuyor mu ki senin .
çok uyuyunca da baş ağrısı olurmuş

Kiz uyanmis krndi kendine oynamis ilk drfa odada :)

maşallah çok tatlısın canım :) hangisi son halin

En zayif oldugum en son halim canim

Safransari belli oluo cnm zayifladgin baya gitmis kalcalardan az bisey kalmis

Safransari çok farketmiş tebrikler canım

Tesekkur ederim kizlar

Safransari darısı o kg'yu görmek benim başıma inşallah
İnsallah canim. İsteyince oluyormus. Ben normalde 55-56 kiloydum. Hamilelikte 20 kilo aldim ve dogum sonrasi 16 kilo bana kaldi.

Uzerinden cok zaman gexmeden diyete basladim. Kilolar uzerime yapismadan verdim. Kizim bir yasindayken 60 kiloydum. 1 senedirde 4 kilo vermisim. Kpss ye hazirlik surecindeyken dikkat edemedim, simdi yeniden basladim. Yaza insallah 52 kilo olur, daha fit olurum.

inşallah canım :)

Baya süzülmüşsün demekki. Evet bazılarına çok zayıf yüz yakışmıyor. Benimde ideal kilom 65 inşallah bi 70e ineyimde gerisi gelir diye düşünüyorum.

Baya süzülmüşsün demekki. Evet bazılarına çok zayıf yüz yakışmıyor. Benimde ideal kilom 65 inşallah bi 70e ineyimde gerisi gelir diye düşünüyorum.
Önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek ben bu sabah 72.6 çıktım 7 kilom var vermem gereken

Benim guncel durumum bu @demirleke
Ayni badiyle cekinmis hallerim. Biraz once cekindim.Eki Görüntüle 1931432
canım senin belin ince ama basen geniş.
bence gayet yerinde kilon.
basenlerin erimesi söz konusu olabilir mi . genç kız iken de mi böyleydi ,ergenlikte de aynı isen onları eritmek mümkün olmayabilir . yapısal bi durum olabilir basen.

gayet güzel bi vucut . fitsin bence. ama belki 1-2 kilo daha o da belki yani.

Canım ben tereyagimi evde kendim yapıyorum onu kast ettim
Yemek konusuda kendim için ekstra yemek yapmıyorum ne yemek yaparsam ondan ölçülü yemeğe çalışıyorum
aynı ben de . ekstra bi şey yapmıyorum.
pazardan ne bulursam alırım.
evde çocuklar sebze yemez . eşim de her sebzeyi yemez ama ben alırım sebze
seviyorum çünkü. yapar yerim.

Kiz uyanmis krndi kendine oynamis ilk drfa odada :)

En zayif oldugum en son halim canim

Tesekkur ederim kizlar
ooo çok küçük. kapıyı falan kilitle dış kapıyı
ben o kadar çok yorgana sarılırım ki uyurken .
büyük oğlan beni gelmiş yatakta bulamamış yorganların içinde olduğumdan
sanmış annem gitti.
sokak kapısını açmış anne anne bağırıyordu ağlıyordu. seslere kalktım ki burdayım diye.
aldım içeri ve dış kapıyı eşim gittikten sonra hep kilitledim.
dikkat et sende.

@demirleke teşekkür ederim canım kitaplık aldım kitap değil :)
Canim kitaplik resmini gondersene

Canim yatak odasi.kapiyi acamiyor daha, normalde o kadar uyumam.uykum cok hafif ama dun sahur yaptim uykum.bolundu gec uyudum.indan sanirim duymamisim. Ama dikkat rtmek gerekli tabii. Dis kapiz her zaman kilitli yukaridan.

54 felan olunca basende eskisi gibi kalmiyor. Su anda ne versem kalcadan veriyirum cunku baska yerden verecek bir seyik kalmadi :)

İnsallah yaza 52 yi gorurum de kafam rahatlar.

iyi barı canımcım. aman işte daha küçük tabi senin kız .

54 felan olunca basende eskisi gibi kalmiyor. Su anda ne versem kalcadan veriyirum cunku baska yerden verecek bir seyik kalmadi :)

İnsallah yaza 52 yi gorurum de kafam rahatlar.
ooo iyi o zaman . tamamdır.
hadi bakalım. 52 kilo olduğun zamanki resmin var mı .kalçalarına bakalım .

ben kendimi 52 kilo ile geçen bi resimde gördüm ve şok geçirdim. şimdiki halimle arasında dağlar var sanki

ooo iyi o zaman . tamamdır.
hadi bakalım. 52 kilo olduğun zamanki resmin var mı .kalçalarına bakalım .
52 kilo ne zamandim hatirlamiyorum ama 52 kilo alsam eskinin 55 i kadar ancak gorunucem ona eminim. Cunku yas ilerleyince insan ayni kiloda da kalsa grnisliyorm bu surekli spor yapmadigimiz icin sanirim.

Bu resmi buldum 2010-11 felandi sanirim. 54 kilo olmam gerek burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…