maşallahın var senin zaten.Canım ben 14 kasımda başladım 84 kiloyla şimdi 76.9 kiloyum. Ben emziriyorum birde o yuzden de biraz cabuk verdim sanirim. Duzenli olarakda yürüyüş yapiyorum bant da ve su iciyorum. Aceleye gerek yok canım biraz sabır işi yavaş yavaş sağlıklı bir şekilde vermesi daha önemli.
ekmek çok gibi geldi bana. 1 dilim yiyebilirdinÖğlen yemegim
Üç kaşık yumurtalı ıspanak
Yarımkase yoğurt
Iki dilim ekmek
Şimdi tereyağı yapıyorum ayranim da light olacak
Aksama patates puresi yada mercimekli köfte düşünüyorum
kimsenin ne dediği beni hiç ilgilendirmez biliyor musun.O kadara niyetim yok 64 65 bana çok yakışıyor
Ben 58 kilo olduğum zaman eşimin bu akrabası yolda görmüş önce bu kiz kim demiş ben yaklaşınca adam sok oldu hastamisin mutsuz musun ne oldu sana diye seslice konuştu adamı zor susturdum ama gerçekten fiziksel olarak güzel oluyor ama yüzüm çok küçülüyor şimdi bile normalde 60 kiloluk birine anda yakışır yüzüm düşün ki o kadar kilo verirsem nasıl olur
24 . yaşın kutlu olsun canım .
olsun . o zaman da kutlarız nolcek.daha salı günü doğum günüm ama şimdiden teşekkür ederim canımçok şeker bu ayıcık :)
tavuk etli nasıl oluyor acaba . resim yok mitaze fasülye dediniz dediniz evde de vardı pişmiş canım çekti
öğle yemeğim
1 kepçe domates çorbası bol acılı
2 yemek kaşığı taze fasülye tavuk etli
çekmedim canım resmi :) gögüs eti varya kemiksiz. dana eti yerine ondan koymuş halam tavuğu kavuruyoruz ardından soğanı sonra dmatesi sonra taze fasülye. domatesin suyuyla tıngırdayıp çiğsliği gidince içine su ilave ediyoruz. tuzunu karabiberini unutmadan tabi :)tavuk etli nasıl oluyor acaba . resim yok mi
Canım benim suratim gerçekten kötü oluyor ben bile rahatsız oluyorum o yüzden çok fazla zayıflamak istemiyorumkimsenin ne dediği beni hiç ilgilendirmez biliyor musun.
boşboğazlığına veriyorum insanların.
beni etli butlu kırmızı yanaklı görmek isteyenler kendileri yesin içsin öyle olsun .
ya da kendileri öyledir de tombul yani. seni görünce böyle boş boş konuşur.
kızıyorum öyle insanlara .
ben öyle hasta gibisin diyenlere inanmıyorum. niye hasta gibi olayım ki. ben şu an 57 kiloyum ama maşalalh iyiyim yani. idealim 54 şu an . istediğim o . ama acelem yok . diyet yapmıyoum. yaza nasipse .
Canım ben tereyagimi evde kendim yapıyorum onu kast ettimekmek çok gibi geldi bana. 1 dilim yiyebilirdin
tereyağı ne yapıyorsun anlamadım o cümleni
patates püresi yeme sebze yemeği ye. pırasa , lahana, karnıbahar.
patates nişasta biliyorsun.
çok mu karışıyorum bilmem ama dayanamadım listene .
maşallah çok tatlısın canım :) hangisi son halinBenim guncel durumum bu @demirleke
Ayni badiyle cekinmis hallerim. Biraz once cekindim.Eki Görüntüle 1931432
Ne guzel ama vermis bakiyiymiş . vermiyormuş bak.
benim eşim de kilo ile dalga geçer . kendisi 11 yaşına kadar aşırı kiloluymuş mesela. obez gibiymiş . sonra bi vermiş bi daha almamış . annesi meyve yedirmiş kahvaltıda faalan hep . öyle alıştırmış da verdirmiş .
Ayy kalina dokme fikri de cok hos bide balkabaginin hic kalorisi yok ben gecen gun yemistim 3kase baska bisey yemedim ama cok zor bi gundu
Sen detoks için mi sadece kabak yedin yoksa menun mu oyduNe guzel ama vermis bak
Ayy kalina dokme fikri de cok hos bide balkabaginin hic kalorisi yok ben gecen gun yemistim 3kase baska bisey yemedim ama cok zor bi gundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?