- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
Canim kabaklari kup kup dograyip 3 tane karanfil at bir fincan kucuk su koyup suyu cekene kadar ister ocakta ister firinda pisir sabah oglen ve aksam bir kase ye emin ol ertesine gune 1 kilo eksik uyanirsin seyda coskunum detoksu bu aalinda 3 gun ama ben bir gun yaptim dger 2 gun yumurta ve protein seklinde oluo yaparsan bana sonucu bildirNasıl yaptın anlatsana kabagim var ben de cuma ya yapayim
A.s cnm ah bu kiz ban yemeden duramio@sabahvesen in yemek paylaşımı kızlar..
günlük yemek bildirimim
akşam
2 minik jelibon
yarım kepçe pul biberli domates çorbası
3 yemek kaşığı acılı salata
2 yemek kaşığı tavuklu taze fasulye
2 yemek kaşığı domatesli makarna
yemeğin hemen ardından sade soda
@sabahvesen Bana ulaştı kızlar size selamı var...
hadi hayirlisi ins guzel bir gun olur cnm guzel gecer umarim nikah regl sisligin indi mi pekikızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibikızım yarım gün gidecek okula öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
bugün kahvaltım=2 dilim yaptığım ekmek+labne peynir+zeytin+2 ceviz
akşam=kızarmış tavuk +ayran
bugünde kuaföre gittim kaşımı falan hallettim yarın sabah kendim evde düzleştiricem hava çok soğuk eşimde evde olunca kuaförde vakit harcamak istemedim
baya indi canım sığarım artık kıyafetimeCanim kabaklari kup kup dograyip 3 tane karanfil at bir fincan kucuk su koyup suyu cekene kadar ister ocakta ister firinda pisir sabah oglen ve aksam bir kase ye emin ol ertesine gune 1 kilo eksik uyanirsin seyda coskunum detoksu bu aalinda 3 gun ama ben bir gun yaptim dger 2 gun yumurta ve protein seklinde oluo yaparsan bana sonucu bildir
A.s cnm ah bu kiz ban yemeden duramio
hadi hayirlisi ins guzel bir gun olur cnm guzel gecer umarim nikah regl sisligin indi mi peki
Kızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük ederCanim kabaklari kup kup dograyip 3 tane karanfil at bir fincan kucuk su koyup suyu cekene kadar ister ocakta ister firinda pisir sabah oglen ve aksam bir kase ye emin ol ertesine gune 1 kilo eksik uyanirsin seyda coskunum detoksu bu aalinda 3 gun ama ben bir gun yaptim dger 2 gun yumurta ve protein seklinde oluo yaparsan bana sonucu bildir
hadi hayirlisi ins guzel bir gun olur cnm guzel gecer umarim nikah regl sisligin indi mi peki
Hayırlı olsun canım güle güle kullanEki Görüntüle 1931592 demirkele canım aldıklarım bunlar ayakkabım vardı uyum sağladı
Kolay gelsin hayırlı olsun insallahkızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibikızım yarım gün gidecek okula öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
bugünde kuaföre gittim kaşımı falan hallettim yarın sabah kendim evde düzleştiricem hava çok soğuk eşimde evde olunca kuaförde vakit harcamak istemedim
Gule gule kullan canimEki Görüntüle 1931592 demirkele canım aldıklarım bunlar ayakkabım vardı uyum sağladı
Amin tatlımteşekkürler canım
afiyet olsun canım
amanın canım ne gitmesin yanıbaşında olsun tabi allah ayırmasın bidaha ne çektin biyandan babacığınla uğraştın amcam nasıl bu arada tedavi nasıl gidiyor
allah kabul etsin canım
maşallah canım gayet iyi görünüyosun
aleykum selam öpüyoruz onuda bebeğide dedim ama kızı kaç yaşında canım
Allah mutluluk versin inşallahkızlar sonunda nikah yarın saat 2 buçuk gibikızım yarım gün gidecek okula öğlen hazırlanırız annemleri alırız doğru nikaha
Naaapsın haklı olunca susamıyor insan..Canim kabaklari kup kup dograyip 3 tane karanfil at bir fincan kucuk su koyup suyu cekene kadar ister ocakta ister firinda pisir sabah oglen ve aksam bir kase ye emin ol ertesine gune 1 kilo eksik uyanirsin seyda coskunum detoksu bu aalinda 3 gun ama ben bir gun yaptim dger 2 gun yumurta ve protein seklinde oluo yaparsan bana sonucu bildir
Güle güle kullan kuzuummEki Görüntüle 1931592 demirkele canım aldıklarım bunlar ayakkabım vardı uyum sağladı
Olabilir aslında..Ayran detoksu yapmıştık biz topik olarak bi araKızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder
Banlandı canım..gelir 1 -2 güneSabahvesen e neredeki ne olmuş bi sıkıntı mi var
Allah kabul etsin sersumEki Görüntüle 1931801 kızlar sahurum..Menemen
1.5 dilim çavdar ekmeği
ve klasik kahvaltılık yeşillik
meyve
Bana uyar canim ben varimKızlar bir gün hep beraber aynı detoksu yapalım mi ne dersiniz hem motivasyon olur hemde paylasiriz birbirimizle bu konuda tecrübeli arkadaşlarımızdan biri bize öncülük eder
Allah kabul etsin sersumcum ben de yarin baslicam insEki Görüntüle 1931801 kızlar sahurum..Menemen
1.5 dilim çavdar ekmeği
meyve
ben de iftarda pırasa yedim.Iftarimi yaptim
Cok sukur
1kase pirasa bulgurlu
Bi tabak sulu pulbiberli bezelye patates
3sb ayran
Biraz gecsin sade kahve icip gunu kapatacam
güzel genlerde giy. iyi yapmışsın evdekini değerlendirerek .Eki Görüntüle 1931592 demirkele canım aldıklarım bunlar ayakkabım vardı uyum sağladı
oy uyuya kalmış arkadaşım. neyse ki yetişmişsin .bugün yumurtasız olsun . ekstra bi şok diyet olur bugün o zaan sanaGunaydin kizlar sabah saatim calmadi bi uyandim saat 7.30 evden nasi ciktim bilmiorum o ara hemen sutumu aldim yanima agzima bir dilim ekmek peynor attim okulda da 2 ceviz buldum ogrencilerden bir sekilde bozmadan lahvaltimi yaptim bi yumurtam eksikti o da bugun yok napalim
kıyafet ile resim atmayacaksın sanıyorum .baya indi canım sığarım artık kıyafetime
Allah kabul etsin canım.Eki Görüntüle 1931801 kızlar sahurum..Menemen
1.5 dilim çavdar ekmeği
meyve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?