Sana da tebrikler canım senin kiloya göre 1000 gr çok çok iyi
Yap canım sende inşallah
Sağol canım
Sağol filizim senin sonuçları da bekliyoruz
Hasta olmazsın inşallah canım
Sağol canım sen de görürsün inşallah 70 leri
İnşallah göreceksin canımben de balkabağı yapıcam bakalım ama güne karar veremedim
Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..
Ohh afiyet olsin canimevet cnm 2 sıkım. kendim yapmıştım evde. zaten bol acılı ya meto çalıştırıyor acı. eh 2 tanesi de öğün yerine geçiyor. bol marulla yedim :)
Bnde bu yil cok sebze yiyorum canim mesela karnibahri ve kabagi yemek yapiorum bu aralar ama guvecte iyice pisicek o sekildeselam kızlar..evi süpürdüm geldim..Akşama ıspanak yaptım..
bizim ahali sebzeyi ve özellikle kış sebzelerini hiiiç sevmediği için çok zorlanıyorum..
Mesela pırasayı bir tek ben yerim..onu eşim de kızımda annemin usulü çiğ yiyiyorlar..Ptates kızartıp üstüne çiğ olarak doğruyorum ve tuz serpiyorum bayılıyorlar..Çocukluğumdan beri biz de annem öyle yedirir sevmeyenlere..
kabak kızartma yeniyor sadece.
karnabahar kızartma
ıspanak eh işte olmasa daha iyi
yasasinnnnnYürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..
geçmiş olsun canımGunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
Canim bisey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek yedim kaymakli.
Gunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
oh afiyet olsun .güzel mi pastan nasıldı
geçmiş o lsun seyla . sen daha yeni iyi olmadın mı arkadaşım. neden üst üste oldu böyle.
mevye ye canım. kivi limon .
öğlen
4 yaprak marul ile 2 tane çiğ köfte nar ekşisi ile birlikte
1 bardak ayran
hahah bende ucundan tadıyorum :) da aşure yapmış halamkendmi balkondan atasım var nasıl dayanıcam yememeye onu düşünüyorum kara kara. biri gelip bizim buzdolabına kilit vurabilir mi :)
enginarı çanak gibi yapıyoruz canım çok güzel oluyor. pirinç karabiber tuz zeytinyağ dereotunu karıştırıp çanak şeklindeki enginara doldurup su koyuyoruz üzerine ve biraz daha zeytinyağ gezdirince çok güzel oluyor. limon sık ye :) yada pirinç yerine patates havuç da konulabilir.
Canım yaptigin detoksu eğer zor olmasa sonunda özetle anlatirmisin maşallah iyi gelmiş sana bana da lazım bu aralar hep ağır yemekler yaptım çok yemedim ama Gene de diyet hali gbi olmuyorSana da tebrikler canım senin kiloya göre 1000 gr çok çok iyi
Yap canım sende inşallah
Sağol canım
Sağol filizim senin sonuçları da bekliyoruz
Hasta olmazsın inşallah canım
Sağol canım sen de görürsün inşallah 70 leri
Tavuk suyunu sevmiyor ama et suyunu deneyebilirim teşekkürler canım.Benim buzlugumda devamli.tavuk yada kemik.suyu vardir. Bunla.yapinca daha bir lezzetli oluyor. Esin icin birde boyle dene
Hayırlı olsun canımYürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..
Çok geçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallahGunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
Tam olarak ne konuştunuz sabahvesen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?