- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Hayırlı olsun canım iyi yürümeler.Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..
Sağol canım hakkaten gitmedi bi türlü. İlaç alcam birazdan inşallah biraz normale dönerim hiç keyfim yok.Geçmiş olsun canım,hastalık gitmedi üzerinden bi türlü
sağol canım..inşallahİnşallah ah canım...
Aynen bende canım,gününe karar veremedim
Hayırlı olsun canım,güle güle kullan bol bol kilo ver inşallah
ben de severim canım öyle ama kızımla eşim ağzına sürmez.. gıcıklar yawwOhh afiyet olsin canim
Bnde bu yil cok sebze yiyorum canim mesela karnibahri ve kabagi yemek yapiorum bu aralar ama guvecte iyice pisicek o sekilde
yasasinnnnn
sağol canımHayırlı olsun canımgüle güle kullan
sağol canımsersum güle güle kullan canım
sağol canımSersumcum güle güle kullan koşu bandını
Ben de artık sevmiyorum marketten alışverişi netten alıyorum getirtiyorum çoğu zamanAlışverişi hiç sevmiyorum. Türkiyedeyken de sevmezdim markete telefon eder liste verirdim eve getirirlerdi
Öğlen yemeğim hazır, dünden kalan mantılı çorbadan yiycem.
Akşama ise karnıyarık yapıyorum eşim çok seviyor. Aslında diyet yemeği değil ama hergün diyet yemeği yaparsam adam alıp başını gidecek diye korkuyorum
sağol canımHayırlı olsun canım iyi yürümeler.
Bende bugün yer sporu yapıcam yürümeye halim yok çünkü.
Peki sen içinden geçenleri yazınca o ne yazdı yoksa beklemeden mi kapattın
Sanırım onun evliliği kötü gidiyor veya sana öyle gösteriyor..Keşke demeseydin diyicem ama olan olmuş..onun dedikleri de önemli tabii ama bunda gelecek yok biliyorsun..çekilmen en doğrusu..Ama içini döktüğüne göre onun bunun peşini bırakacağını da pek sanmıyorum..Hele ki evliliğinde mutsuzsa..Her şey sana bağlı ..çok doğru hareket etmelisin..Dikkat et daha da üzülme..Eşi öğrenirse rezalet bile çıkabilir..En çok da üzülen gene sen olursun..cevap vermesini beklemedim canım istediğim cevap değil bilmesiydi zaten
Kendimle çok savaştım aylardır. o akşam üzerinden beri en çok da. Bazen kendime yenilmek üzereyken tuttum kendimi susmalıyım dedim. Pandora'nın gizli kutusu gibiydi hissettiğim. Aslında bugün bu kadar içini dökmeseydin belki şuan için cesaret edebileceğim bir şey değildi ama böyle oldu diyelim. Çünkü hissettiklerim bana fazlasıyla ağır gelmeye başladı. En çok da rüyalarım. Belki aşığım demek çok iddialı olacak ama hoşlanıyorum diyelim. Zaten bir kaç gündür düşüncelerim de bu yöndeydi en azından bil istedim ve ben sonra arkama dahi bakmadan çekip gideyim istedi. Pandora'nın kutusu açılıp sırlar ortaya döküldüğüne göre ben kafamı dinlemek için kenara çekilebilirim. Engellediğimi düşünmeni istemiyorum. Kendine dikkat et...
evliliği hakkında hiç birşey söylemedi canım. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi zaman zaman otobana çıkıp avazım çıktığı kadr haykırıyorum dedi. aşk acısı çektiği belli. insanlardan korkuyorum dedi. babamdan bahsettik. tanıştığımız günden. nerede oturduğumu falan sordu. uzak durmak için kapattım hesabımı zaten canım ama o isterse instadan veya telefondan ulaşabilir onu da yapmaz sanmıyorumSanırım onun evliliği kötü gidiyor veya sana öyle gösteriyor..Keşke demeseydin diyicem ama olan olmuş..onun dedikleri de önemli tabii ama bunda gelecek yok biliyorsun..çekilmen en doğrusu..Ama içini döktüğüne göre onun bunun peşini bırakacağını da pek sanmıyorum..Hele ki evliliğinde mutsuzsa..Her şey sana bağlı ..çok doğru hareket etmelisin..Dikkat et daha da üzülme..Eşi öğrenirse rezalet bile çıkabilir..En çok da üzülen gene sen olursun..
Hayır ben bu erkekleri anlamıyorum..Sevmiyorsan boşan ne halt edeceksen öyle et..
Her ne olursa olsun canım benim kocam bunu yapacak 1 kaşık suda boğarım..Karısına çocuklarına yazık..İnsan her unutamadığının etkilendiğinin peşinden giderse vay halimize.evliliği hakkında hiç birşey söylemedi canım. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi zaman zaman otobana çıkıp avazım çıktığı kadr haykırıyorum dedi. aşk acısı çektiği belli. insanlardan korkuyorum dedi. babamdan bahsettik. tanıştığımız günden. nerede oturduğumu falan sordu. uzak durmak için kapattım hesabımı zaten canım ama o isterse instadan veya telefondan ulaşabilir onu da yapmaz sanmıyorum
öyle canım zaten devamını isteseydim 2-3 gün uğraşmam yeterdi bana, bak ben sana söyleyyeim biz çok iyi iki arkadaş oluruz oturup sohbet edriz dertleşiriz. bu arkadaşlığın dostuluğun çizgisinii sen belirlersin diye düşünüyorum. çnkü sen ne yaptığını bilen güzel akllı bir kızsın dediHer ne olursa olsun canım benim kocam bunu yapacak 1 kaşık suda boğarım..Karısına çocuklarına yazık..İnsan her unutamadığının etkilendiğinin peşinden giderse vay halimize..Seni etkilemek için duygularını abartıyor da olabilir..Bunu karısına yapan yarın senle olsa başkasıyla sana da yapar..Ben hep bu şekilde düşünürüm..Bir kere aldatan akıllanmaz yine yapar..Çünkü aldatma vicdansızların işidir..Çok tehlikeli biri bence..Aman diyyim..
ben ona dedim zaten cnm bak bende numaran halen duruyor ben seni rahatsız etmek isteseydim ederdim sınırlarımı bilmeseydim sana yazardım zaten dedim. o kazadan sonra neden eklediğimi anlatıp o uzun mesajı yazdımyazarhanim35 Kısaca sen ne yapacağını biliyorsun zaten canım..Başka lafa gerek yok..Bu lafında bile topu sana atıyor ve cevabına göre hareket edecek..neyyyse....
Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..
Gunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
Canim bisey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek yedim kaymakli.
Canım yaptigin detoksu eğer zor olmasa sonunda özetle anlatirmisin maşallah iyi gelmiş sana bana da lazım bu aralar hep ağır yemekler yaptım çok yemedim ama Gene de diyet hali gbi olmuyor
Sen açıklamanı yapmışsın canım..Kendini hırpalama artık..O nasıl anlıyorsa anlasın..İnşallah doğru anlar..Önemli olan senin vicdanın..Rahat mı tamamdır..O kadarben ona dedim zaten cnm bak bende numaran halen duruyor ben seni rahatsız etmek isteseydim ederdim sınırlarımı bilmeseydim sana yazardım zaten dedim. o kazadan sonra neden eklediğimi anlatıp o uzun mesajı yazdım
sağol canımcımHayırlı olsun gitsin kilolar
Geçmiş olsun tam da yeni geçirmiştin
Canım çok kolay bana dasuspushanimcim yazmıştı
Sabah balkabağını çeyrek çubuk tarçın ve birkaç karanfille haşladım
Sonra akşama kadar onu tükettim 3 seferde
Sabah 1 kase balkabağı
Ara 5 i bir yerde çay
Öğlen 1 kase balkabağı
Ara 5 i bir yerde çay
Akşam 1 kase balkabağı
Ben akşamki yediğimin üstüne 2 tatlı kaşığı da pekmez koydum, normalde tarifte yok
boş yere umutlanmak istemedim hani en ufak şeyini kendime umut etmek istemedm cnm bilsin bende önüme bakayım dedmSen açıklamanı yapmışsın canım..Kendini hırpalama artık..O nasıl anlıyorsa anlasın..İnşallah doğru anlar..Önemli olan senin vicdanın..Rahat mı tamamdır..O kadar..Üzme artık kendini..başka şeylere yönel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?