Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Peki sen içinden geçenleri yazınca o ne yazdı yoksa beklemeden mi kapattın

İnşallah ah canım...

Aynen bende canım,gününe karar veremedim

Hayırlı olsun canım,güle güle kullan bol bol kilo ver inşallah
sağol canım..inşallah

Ohh afiyet olsin canim

Bnde bu yil cok sebze yiyorum canim mesela karnibahri ve kabagi yemek yapiorum bu aralar ama guvecte iyice pisicek o sekilde
yasasinnnnn
ben de severim canım öyle ama kızımla eşim ağzına sürmez.. gıcıklar yaww
sağol cicim

Hayırlı olsun canım güle güle kullan
sağol canım

sersum güle güle kullan canım
sağol canım
Sersumcum güle güle kullan koşu bandını
sağol canım

Ben de artık sevmiyorum marketten alışverişi netten alıyorum getirtiyorum çoğu zaman..Ama pazarı severim bak

Hayırlı olsun canım iyi yürümeler.
Bende bugün yer sporu yapıcam yürümeye halim yok çünkü.
sağol canım..Dışarısı çatır çatır buz,ben yürüyüş dışında sporu da sevmiyorum..başka çaremiz kalmamıştı..iyi oldu heralde zamanla görücez..aslında açık hava gibisi yok ama düşüp totoyu çatlatma riskini göze alamzdım

Peki sen içinden geçenleri yazınca o ne yazdı yoksa beklemeden mi kapattın

cevap vermesini beklemedim canım istediğim cevap değil bilmesiydi zaten

yazarhanim35 ben de içimdekileri derken duygularını mı açtın

Kendimle çok savaştım aylardır. o akşam üzerinden beri en çok da. Bazen kendime yenilmek üzereyken tuttum kendimi susmalıyım dedim. Pandora'nın gizli kutusu gibiydi hissettiğim. Aslında bugün bu kadar içini dökmeseydin belki şuan için cesaret edebileceğim bir şey değildi ama böyle oldu diyelim. Çünkü hissettiklerim bana fazlasıyla ağır gelmeye başladı. En çok da rüyalarım. Belki aşığım demek çok iddialı olacak ama hoşlanıyorum diyelim. Zaten bir kaç gündür düşüncelerim de bu yöndeydi en azından bil istedim ve ben sonra arkama dahi bakmadan çekip gideyim istedi. Pandora'nın kutusu açılıp sırlar ortaya döküldüğüne göre ben kafamı dinlemek için kenara çekilebilirim. Engellediğimi düşünmeni istemiyorum. Kendine dikkat et...

sanki midem boğazımda hiç bir şey yemedim hani gözümde aşure dahi yok şuan

Sanırım onun evliliği kötü gidiyor veya sana öyle gösteriyor..Keşke demeseydin diyicem ama olan olmuş..onun dedikleri de önemli tabii ama bunda gelecek yok biliyorsun..çekilmen en doğrusu..Ama içini döktüğüne göre onun bunun peşini bırakacağını da pek sanmıyorum..Hele ki evliliğinde mutsuzsa..Her şey sana bağlı ..çok doğru hareket etmelisin..Dikkat et daha da üzülme..Eşi öğrenirse rezalet bile çıkabilir..En çok da üzülen gene sen olursun..
Hayır ben bu erkekleri anlamıyorum..Sevmiyorsan boşan ne halt edeceksen öyle et..

evliliği hakkında hiç birşey söylemedi canım. sadece unutamadığı biri olduğunu söyledi zaman zaman otobana çıkıp avazım çıktığı kadr haykırıyorum dedi. aşk acısı çektiği belli. insanlardan korkuyorum dedi. babamdan bahsettik. tanıştığımız günden. nerede oturduğumu falan sordu. uzak durmak için kapattım hesabımı zaten canım ama o isterse instadan veya telefondan ulaşabilir onu da yapmaz sanmıyorum

Her ne olursa olsun canım benim kocam bunu yapacak 1 kaşık suda boğarım..Karısına çocuklarına yazık..İnsan her unutamadığının etkilendiğinin peşinden giderse vay halimize..Seni etkilemek için duygularını abartıyor da olabilir..Bunu karısına yapan yarın senle olsa başkasıyla sana da yapar..Ben hep bu şekilde düşünürüm..Bir kere aldatan akıllanmaz yine yapar..Çünkü aldatma vicdansızların işidir..Çok tehlikeli biri bence..Aman diyyim..

öyle canım zaten devamını isteseydim 2-3 gün uğraşmam yeterdi bana, bak ben sana söyleyyeim biz çok iyi iki arkadaş oluruz oturup sohbet edriz dertleşiriz. bu arkadaşlığın dostuluğun çizgisinii sen belirlersin diye düşünüyorum. çnkü sen ne yaptığını bilen güzel akllı bir kızsın dedi

yazarhanim35 Kısaca sen ne yapacağını biliyorsun zaten canım..Başka lafa gerek yok..Bu lafında bile topu sana atıyor ve cevabına göre hareket edecek..neyyyse....

yazarhanim35 Kısaca sen ne yapacağını biliyorsun zaten canım..Başka lafa gerek yok..Bu lafında bile topu sana atıyor ve cevabına göre hareket edecek..neyyyse....
ben ona dedim zaten cnm bak bende numaran halen duruyor ben seni rahatsız etmek isteseydim ederdim sınırlarımı bilmeseydim sana yazardım zaten dedim. o kazadan sonra neden eklediğimi anlatıp o uzun mesajı yazdım

Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..

Hayırlı olsun gitsin kilolar

Gunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam.
Canim bisey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek yedim kaymakli.

Geçmiş olsun tam da yeni geçirmiştin

Canım yaptigin detoksu eğer zor olmasa sonunda özetle anlatirmisin maşallah iyi gelmiş sana bana da lazım bu aralar hep ağır yemekler yaptım çok yemedim ama Gene de diyet hali gbi olmuyor

Canım çok kolay bana da suspushanimcim yazmıştı

Sabah balkabağını çeyrek çubuk tarçın ve birkaç karanfille haşladım

Sonra akşama kadar onu tükettim 3 seferde

Sabah 1 kase balkabağı

Ara 5 i bir yerde çay

Öğlen 1 kase balkabağı

Ara 5 i bir yerde çay

Akşam 1 kase balkabağı

Ben akşamki yediğimin üstüne 2 tatlı kaşığı da pekmez koydum, normalde tarifte yok

ben ona dedim zaten cnm bak bende numaran halen duruyor ben seni rahatsız etmek isteseydim ederdim sınırlarımı bilmeseydim sana yazardım zaten dedim. o kazadan sonra neden eklediğimi anlatıp o uzun mesajı yazdım
Sen açıklamanı yapmışsın canım..Kendini hırpalama artık..O nasıl anlıyorsa anlasın..İnşallah doğru anlar..Önemli olan senin vicdanın..Rahat mı tamamdır..O kadar..Üzme artık kendini..başka şeylere yönel..

sağol canımcım

boş yere umutlanmak istemedim hani en ufak şeyini kendime umut etmek istemedm cnm bilsin bende önüme bakayım dedm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…