Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

kaşarlı melemen
1 tane pişi
2 yemek kaşığı yoğurt

ilacıma ara vermiştim regl olunca sonra üşendim tekrar içmedim ama bu akşam başladım tekrar içmeye

sonuçta 1 günde almadık cnm biz kiloları ki 1 günlük kaçamak kg olarak dönsün :)

Anladım kızlar,aşırıya kaçmadan canımın çektiği bişeyleri yiyebilirim bende:)))

Geçen gün kayıp düştüm kalcam incindi kalça demişken sizin sayfanizda baur diye bir sayfanın reklamı var mi

51.982
Şu andaki kilom.
Normalde sevinmem gerekir ama halsizlikten kolumu kaldıracak durumda değilim. 4 gündür Diyeti tamamen bıraktım ama bu defada yiyemiyorum. Sabah yarım dilim ekmek ve yarım kaşık yumurtasız menemen yedim. Az önce yarım tabak domatesli makarna yedim. Midem bulandı. Yemek düşününce bile midem bulanıyor.
Aslında hastalığım baya geçti sayılır. Nefes alabiliyorum fazla öksürmüyorum, isalimde geçti. Biraz baş ağrısı var o kadar. İyileşmek istiyorum artık. Çok uzadı bu hastalık normal hissetmeyi özledim.

Cok gecmis olsun cnm bende hasta olunca canim bisey istemio ama mikroplardan kirtulunca istahim acilio

Kizlar ya bu iki gndur herseyden skildim ne diyet yapmak istiorum ne de baska bisey hani boyle bazen bikkinlik gelir ya aynen oleyim suanda

Canım ya inşallah tamamen düzelirsin bende bi ara senin gibi olmuştum tam düzeldim derken geri olmuştum resmen hastalık hastası olduk. Bir an önce iyileşmen dileğiyle

Kizlar ya bu iki gndur herseyden skildim ne diyet yapmak istiorum ne de baska bisey hani boyle bazen bikkinlik gelir ya aynen oleyim suanda
Canım ya herşeyi sanki hep beraber hissediyoruz bu ara böyle olduk galiba. Kendini ufak ta olsa birşeyle ödüllendir istersen ben de bi kaç gündür böyleydim toparlandım şükür. Sende vazgeçme lütfen devam

bende ondan kalın şiş düşündüm ama hiç örmedim selanik bilmiyorum canım aman heves işte çabucak bitsin tabi

İnşallah canım boğazımı tutarsam

Ay sorma benimki uyku arası oluyor bazen hatırlamıyorum sabah masayı görünce kafa dank ediyor
çok önceden benimde oluyodu ficansım gece gofret falan yerdim kesmes çikolata yerdim karataya bi başladım hepsini bıraktım şimdide hiç yemiyorum gece alışkanlığım gitti çok şükür bi başladınmı gerisi geliyor yatarken ayran iç yada limonlu su

Ben içine kuru incir ceviz fındık fıstık portakal kabuğu tarcin ne bulursam koyarım biskuviyide robottan geçirip sütle islatir top top yapıp hindistancevizine bularim tam atom oluyor
çok güzel oluyor bilmediğimizde yok bu kiloları böyle böyle aldık hiç bulaşmayın bence

güzel bir gün olmuş kitaplarınızı güle güle okuyun canım

canım başka bir rahatsızlığın olmasın baya uzun sürdü inşallah atlatırsın

kahvaltım aynı kızlar
akşam= kuru fasulye+turp salatası+turşu
meyve=mandalin
pazara gittim süt aldım 5 kilo içmeyede ayırdım eşim sahlebi çok seviyor hususi alıyoruz sütü hazır sütlerden iyi olmuyor ben içmem pek sevmiyorum sade süt yada tarçınlı içiyorum

Şimdi Küba kahvesi içtim. Hastayım diye kızıma Doğum günü yapamadık en çok ona üzülüyorum. Başım dönüyo sürekli.
Daha yeni çekup yapıldı başka bir hastalık olsa çıkardı diye düşünüyorum. Birde etrafımda bir çok kişi benim durumumda. Yani salgın bir hastalık sanırım.
Size özendim kızlar. Keşke benim canımda bişeyler istesede yesem. Belki daha hızlı düzelirim. En sevdiğim şeyleri bile yiyesim yok. Şu an hedeflediğim kilonun altına düşmüşüm. Bir süre diyet yapmıycam ama raporlarıma devam edicem. Sonrada bu kiloda kalmaya çalışıcam.

Canım ya herşeyi sanki hep beraber hissediyoruz bu ara böyle olduk galiba. Kendini ufak ta olsa birşeyle ödüllendir istersen ben de bi kaç gündür böyleydim toparlandım şükür. Sende vazgeçme lütfen devam
aynen ole yaptim canm odulle dirdim kendimi smdi yarin kaldgim uerden devam edicem asla pes etmek yok :))

ben cok severim salebi benim diyetimde var canm cok seviorum cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…