- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Kızlar bişey sorucam.serbest gün diyosunuz ya mesela neler yiyiyosunuz o gün?ben yapamıyorum verdiğimi de geri alırım diye.ertesi gün çok fazla fark görüyo musunuz tartıda merak ettim
hadi afiyet olsun ben de çayla 2 tane yedim..Teşekkür ederim canım aynen valla eşimi gönderdim almaya dört gözle bekliyorum
Sana da afiyet olsun canım teşekkürlerhadi afiyet olsun ben de çayla 2 tane yedim..
ayy bizimkiler de her haftasonu pisi yaparlar geleneksel pazar kahvaltimizidr
Bayiliorum.su hem.serbest hemde aileyle olan gunlere dunyanin en buyuk mutlulugu ins kizinin sinavi iyi gecmistir canm
tabiki goruoruz cnm ama bir gunlik yapilan kacamaklar ertesi gun yaga donusmez sadece odem olur o yuzden dger gun normal beslenmene donunce gder onlar da canimizin cektigi veya eslerimizle ortak biseyler yiyoruz
ye kıss ye...
sağol canım..
evet canım 2000 modeller böyle
ertesi gün özellikle akşamına hafif yersem almıyorum canım ben..bugün sabah 2 dilim ekmek yedim 3-4 lokması bal kaymak mesela,2. öğün 1 lahmacun 1 ısırık hamburger şimdi de 2 tane bebe bisküvisi yedim mesela..aslında çok da kaçamak yok aslında ..Ama çok kasmadan yiyorum serbest günde
dersane.bursluluk.sınavı canım seneye dersaneye gidecek mecbur bu sınavla indirim kazanma şansımız oluyor..haftaya başka bir dersanenein gene var..ona da girecek..Özelden yazarım sana..
15 ine kadar devam edecekmiş fuar canım..
Sağol canım..
Aynen katılıyorum yeter ki ertesi gün toparlıyalım durumu
sonuçta 1 günde almadık cnm biz kiloları ki 1 günlük kaçamak kg olarak dönsün :)
Cok gecmis olsun cnm bende hasta olunca canim bisey istemio ama mikroplardan kirtulunca istahim acilio51.982
Şu andaki kilom.
Normalde sevinmem gerekir ama halsizlikten kolumu kaldıracak durumda değilim. 4 gündür Diyeti tamamen bıraktım ama bu defada yiyemiyorum. Sabah yarım dilim ekmek ve yarım kaşık yumurtasız menemen yedim. Az önce yarım tabak domatesli makarna yedim. Midem bulandı. Yemek düşününce bile midem bulanıyor.
Aslında hastalığım baya geçti sayılır. Nefes alabiliyorum fazla öksürmüyorum, isalimde geçti. Biraz baş ağrısı var o kadar. İyileşmek istiyorum artık. Çok uzadı bu hastalık normal hissetmeyi özledim.
Canım ya inşallah tamamen düzelirsin bende bi ara senin gibi olmuştum tam düzeldim derken geri olmuştum resmen hastalık hastası olduk. Bir an önce iyileşmen dileğiyle51.982
Şu andaki kilom.
Normalde sevinmem gerekir ama halsizlikten kolumu kaldıracak durumda değilim. 4 gündür Diyeti tamamen bıraktım ama bu defada yiyemiyorum. Sabah yarım dilim ekmek ve yarım kaşık yumurtasız menemen yedim. Az önce yarım tabak domatesli makarna yedim. Midem bulandı. Yemek düşününce bile midem bulanıyor.
Aslında hastalığım baya geçti sayılır. Nefes alabiliyorum fazla öksürmüyorum, isalimde geçti. Biraz baş ağrısı var o kadar. İyileşmek istiyorum artık. Çok uzadı bu hastalık normal hissetmeyi özledim.
Canım ya herşeyi sanki hep beraber hissediyoruz bu ara böyle olduk galiba. Kendini ufak ta olsa birşeyle ödüllendir istersen ben de bi kaç gündür böyleydim toparlandım şükür. Sende vazgeçme lütfen devamKizlar ya bu iki gndur herseyden skildim ne diyet yapmak istiorum ne de baska bisey hani boyle bazen bikkinlik gelir ya aynen oleyim suanda
Geçmiş olsun canım şuan nasılsın?Geçen gün kayıp düştüm kalcam incindi kalça demişken sizin sayfanizda baur diye bir sayfanın reklamı var mi
bende ondan kalın şiş düşündüm ama hiç örmedim selanik bilmiyorum canım aman heves işte çabucak bitsin tabisağol canım
sorma
Allah hepimizi korusun..Geçmiş olsun
Aynen yaww kobay farelerine döndük
serbest günü ben de yarın yapıciiimm
selanik de güzel olur canım..Ama düz de gider..Bi ara ben de takmıştım kızıma örmüştüm..hele kalın şişle çabucak bitiyor ondan yanii..ben sıkılırım yoksam
çok önceden benimde oluyodu ficansım gece gofret falan yerdim kesmes çikolata yerdim karataya bi başladım hepsini bıraktım şimdide hiç yemiyorum gece alışkanlığım gitti çok şükür bi başladınmı gerisi geliyor yatarken ayran iç yada limonlu suİnşallah canım boğazımı tutarsam
Ay sorma benimki uyku arası oluyor bazen hatırlamıyorum sabah masayı görünce kafa dank ediyor
çok güzel oluyor bilmediğimizde yok bu kiloları böyle böyle aldık hiç bulaşmayın benceBen içine kuru incir ceviz fındık fıstık portakal kabuğu tarcin ne bulursam koyarım biskuviyide robottan geçirip sütle islatir top top yapıp hindistancevizine bularim tam atom oluyor
güzel bir gün olmuş kitaplarınızı güle güle okuyun canımSelam kızlar bugün kızımın bursluluk sınavı vardı ona gittik. o girdi biz eşimle kahvaltıya sonra çıktı, hadi hooop kitap fuarına oradan da Avm ye anammmm ne yoruldum ne yoruldum..Ama güzel bir gündü bir sürü kitap aldık..Kızım da biz de mutlu
serbest günüm yazmıyorum..çok da abartmadım aslında..şimdi çay içip keyif yapıp dinlenmece
canım başka bir rahatsızlığın olmasın baya uzun sürdü inşallah atlatırsın51.982
Şu andaki kilom.
aynen ole yaptim canm odulle dirdim kendimi smdi yarin kaldgim uerden devam edicem asla pes etmek yok :))Canım ya herşeyi sanki hep beraber hissediyoruz bu ara böyle olduk galiba. Kendini ufak ta olsa birşeyle ödüllendir istersen ben de bi kaç gündür böyleydim toparlandım şükür. Sende vazgeçme lütfen devam
ben cok severim salebi benim diyetimde var canm cok seviorum ciddenkahvaltım aynı kızlar
akşam= kuru fasulye+turp salatası+turşu
meyve=mandalin
pazara gittim süt aldım 5 kilo içmeyede ayırdım eşim sahlebi çok seviyor hususi alıyoruz sütü hazır sütlerden iyi olmuyor ben içmem pek sevmiyorum sade süt yada tarçınlı içiyorum
Canm uzulme iyilesince kizina cok guzel bir dogum gnu yaparsin sen yeter ki iyilesBugün bura bile biraz soğudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?