Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar dun kacamak yaptgim icin bugun yogurt ve elmayla basladim gune

Geçen gün kayıp düştüm kalcam incindi kalça demişken sizin sayfanizda baur diye bir sayfanın reklamı var mi
Oyy aman canım dikkat et..Çok geçmiş olsun
Kizlar hafya sonu acikogrrtim ainavim var
Ona yogun calisiyorum
Ne bulursam yiyecegim diyete devam et.eyecegim bu hafta
Bu yuzden menu bildiriminde bulunmayacagim haberiniz olsun.

Cuma kilo bildirimi yapacagim ama
Başarılar

Çok geçmiş olsun tekrardan canım..Aman iyi ol da diyet miyet boş..Herşeyin başı sağlık..Acil şifalar olsun..

Kizlar ya bu iki gndur herseyden skildim ne diyet yapmak istiorum ne de baska bisey hani boyle bazen bikkinlik gelir ya aynen oleyim suanda
Oluyor bazen hepimize canım..Düzelir merak etme sevdiğin birşeyleri yap ye düzelecek üzülme

Çabucak bitsin aynen
sağol bebeeemmm

Salgın burada da var canım..İyileşince kızını da telafi edersin..Üzme kendini

Iyiyim canım sağ tarafa oturunca biraz ağrıyor eşime yaradı biraz atismistik karşımda güldü gıcık
Ayy benimki de güler işin doğrusu ben de gülerim ve çok düşerim..2 yıl önce Hakkarideyiz her yer buz kar tabii.. alışverişe gidiyoruz eşimle kaldırımda 2 kişi yürüyemez, o önde ben arkada tam kantine yaklaştık karşıda polisler falan ben küt yerde ama öyle böyle değil kara tamamen yapıştım, eller kollar açılmış, eşim önde ben geliyorum zannediyor konuşuyormuş kendi kendine ..Ben gülmekten kalkamıyorum.Polisler işaret etti eşim bi döndü ben yayılmışım..Halaa eşim dar bi yolda giderken arkadaysam dönüp dönüp gülerek geliyorsun değil mi der

allah sağlık versin canım çok zor bi ara bende oldum keşke canım bişey istese dedim umarım iyileşirsin artık

aynen ole yaptim canm odulle dirdim kendimi smdi yarin kaldgim uerden devam edicem asla pes etmek yok :))

ben cok severim salebi benim diyetimde var canm cok seviorum cidden
çok tatlı oluyor canım ondan sevmiyom ben hazır oluncada tadı ayarlanmıyo

karlı buzlu havalarda düşmemek mümkünmü kocişlerinde eline fırsat geçsin hiç kaçırmıyolar

Ayy bu baya kimikmis canim cidden iyiki bisey olmamis sana

Bende yazin tarihi bir yerin merdiveninden inerken ayagim kaydı yuvarlanmadim olduğum yerde oturur şekilde düştüm eşim dönüp niye oturuyorsun dedi ben de yoruldum dedim tabi o zaman bilmedim eve gelince kolum bileğinden dirsegime kadar sıyrılmış morarmisti bu defa bişey olmadi

Afiyet olsun canım ben iki gündür kaçırdım dün kızımın doğum günüydü 1 dilim pasta ve 2 poğaça yedim bugün de annem gözleme yapmış ıspanaklı peynirli haşhaşlı yedim valla tabi bazılarının tadına baktım sadece:) :)

Bende dün yaptım ıspanaklı gözleme her hali güzel oluyor

Ben hashas ve tahinli olan herseyin tadina bayiliorum kizlar ya cok lezzetli oluo bu ara herkesin kacirma haftasi cnm olur ole seyler unutup devam etcez

Öncelikle hoşgeldiniz aramıza insallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız aslında bizim belli bir programımız yok herkes kendi bünyesine göre yemek düzenini yürüyüş spor vs...yapıyor payasip cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz ayrıca arkadaşla sohbet edip stres atiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…