Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Teşekkür ederim canım. ya hâlâ çok istiyorum reglimede daha var ama ilk defa bu kadar istiyor canım herhalde aldırcam yaa bi dilim en azından yerim yürüyüş fazla yapar telafi ederim.

Kizlar valla canimi bebe biskuvisi istettiniz:))bnde bayilirim ona

Teşekkür ederim canım. ya hâlâ çok istiyorum reglimede daha var ama ilk defa bu kadar istiyor canım herhalde aldırcam yaa bi dilim en azından yerim yürüyüş fazla yapar telafi ederim.

İsteğin geçmediyse ye canım,ama bir dilimi geçme dediğin gibi.yemezsen aklında kalır daha çok...

pişi yapmış bizimkiler yememek için mutfaktan uzak duruyorum nedense benim canım acılı bir melemen istiyor oysa yumurtayı da sabah yedim daha

İnşallah canım boğazımı tutarsam

Ay sorma benimki uyku arası oluyor bazen hatırlamıyorum sabah masayı görünce kafa dank ediyor
o da iyiymiş uyur yer gezer

Ayy herkeşler istedi bende var çayla 1-2 adet yiyeyim de biyerim şişmesin

Oğlumun icatları canım beni de yoldan çıkardı yaş 17 ama hala bebe bisküvisi alır
Kızz bu modeller böyle demek yaşıt ya senin oğlanla bizim kız benimki de aldırıyor bi de mama yapıp yiyor sorma

http://yemek. com/en-cilgin-diyetler/sayfa/10

gülmekten öldüm kızlar sizinle de paylaşayım dedim
çıkmıyor ki

Selam kızlar bugün kızımın bursluluk sınavı vardı ona gittik. o girdi biz eşimle kahvaltıya sonra çıktı, hadi hooop kitap fuarına oradan da Avm ye anammmm ne yoruldum ne yoruldum.. Ama güzel bir gündü bir sürü kitap aldık..Kızım da biz de mutlu
serbest günüm yazmıyorum..çok da abartmadım aslında..şimdi çay içip keyif yapıp dinlenmece

ayy ankarada başladı kitap fuarı izmire daha var :) arkadaşlar imza günlerini paylaşıyor instadan falan :)

Ben de severim leylakım , gençlik işte

Ben içine kuru incir ceviz fındık fıstık portakal kabuğu tarcin ne bulursam koyarım biskuviyide robottan geçirip sütle islatir top top yapıp hindistancevizine bularim tam atom oluyor

Güzelmiş canım

Bende alayım da 1-2 tane yiyeyim bi ara

Kızın hakkında hayırlısı sersumum,inşallah kazanır.kitaplarınız da hayırlı olsun

Ben de severim leylakım , gençlik işte

Güzelmiş canım

Aynen

2000 model ikisi de tabi,bizimki de mama da yapar bal da sürer nutella da

Kızlar bişey sorucam.serbest gün diyosunuz ya mesela neler yiyiyosunuz o gün?ben yapamıyorum verdiğimi de geri alırım diye.ertesi gün çok fazla fark görüyo musunuz tartıda merak ettim

Ne sınavı canım iyi geçmiştir inşallah

Fuar ne zamana kadar canım

pişi yapmış bizimkiler yememek için mutfaktan uzak duruyorum nedense benim canım acılı bir melemen istiyor oysa yumurtayı da sabah yedim daha
ayy bizimkiler de her haftasonu pisi yaparlar geleneksel pazar kahvaltimizidr

Bayiliorum.su hem.serbest hemde aileyle olan gunlere dunyanin en buyuk mutlulugu ins kizinin sinavi iyi gecmistir canm
Kızlar bişey sorucam.serbest gün diyosunuz ya mesela neler yiyiyosunuz o gün?ben yapamıyorum verdiğimi de geri alırım diye.ertesi gün çok fazla fark görüyo musunuz tartıda merak ettim
tabiki goruoruz cnm ama bir gunlik yapilan kacamaklar ertesi gun yaga donusmez sadece odem olur o yuzden dger gun normal beslenmene donunce gder onlar da canimizin cektigi veya eslerimizle ortak biseyler yiyoruz

Bende alayım da 1-2 tane yiyeyim bi ara

Kızın hakkında hayırlısı sersumum,inşallah kazanır.kitaplarınız da hayırlı olsun

ye kıss ye...

sağol canım..

Aynen

2000 model ikisi de tabi,bizimki de mama da yapar bal da sürer nutella da
evet canım 2000 modeller böyle

ertesi gün özellikle akşamına hafif yersem almıyorum canım ben..bugün sabah 2 dilim ekmek yedim 3-4 lokması bal kaymak mesela,2. öğün 1 lahmacun 1 ısırık hamburger şimdi de 2 tane bebe bisküvisi yedim mesela..aslında çok da kaçamak yok aslında ..Ama çok kasmadan yiyorum serbest günde
Ne sınavı canım iyi geçmiştir inşallah

Fuar ne zamana kadar canım
dersane.bursluluk.sınavı canım seneye dersaneye gidecek mecbur bu sınavla indirim kazanma şansımız oluyor..haftaya başka bir dersanenein gene var..ona da girecek..Özelden yazarım sana..

15 ine kadar devam edecekmiş fuar canım..

Sağol canım..
Aynen katılıyorum yeter ki ertesi gün toparlıyalım durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…