- 8 Ocak 2017
- 4
- 9
- 1
- 35
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza insallah sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşırsınız aslında bizim belli bir programımız yok herkes kendi bünyesine göre yemek düzenini yürüyüş spor vs...yapıyor payasip cuma günü kilo bildirimi yapıyoruz ayrıca arkadaşla sohbet edip stres atiyoruz
Hoşgeldiniz inşallah veririzMerhaba arkadaşlarÖncelikle herkese iyi akşamlar :) Aranıza yeni katıldım :) Diyete Yarın başlayacağım inşallah :) Boyum 1,65 kilom 69 maalesef Öncelikli hedefim60 kiloya düşmek umarım burası buna vesile olur :)
İnşallah vericez hepimiz birbirimizi motive ederekTeşekkür ederim. İnşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize Grup çok motive edici olacak benim için inşallah pazartesi başlayıp salı biten diyet olmicak bu sefer
Herkese iyi akşamlar..
Hoşgeldiniz sizde insallah istediğiniz kiloya ulasirsinizMerhaba arkadaşlarÖncelikle herkese iyi akşamlar :) Aranıza yeni katıldım :) Diyete Yarın başlayacağım inşallah :) Boyum 1,65 kilom 69 maalesef Öncelikli hedefim60 kiloya düşmek umarım burası buna vesile olur :)
canım 5 yada 6 numarayla örmüştümsersumcum kazağı kaç numaralı şişle örmüştün
bende yarın bakıcamda
Sorma aklımıza geldikçe güleriz..yumuşaktı kıss bişey olmadı şükür.Ayy bu baya kimikmis canim cidden iyiki bisey olmamis sana
Ayy bu da iyiymişBende yazin tarihi bir yerin merdiveninden inerken ayagim kaydı yuvarlanmadim olduğum yerde oturur şekilde düştüm eşim dönüp niye oturuyorsun dedi ben de yoruldum dedim tabi o zaman bilmedim eve gelince kolum bileğinden dirsegime kadar sıyrılmış morarmisti bu defa bişey olmadi
Hoşgeldin başarılarKızlar Merhaba ben de aranıza katılmak istiyorum. Diyete başlama klasiğine uygun olarak tabiki pazartesi (yarın) başlayacağım
Diyet programlarımız nasıl? Ben yediklerimi azaltarak başlamak istiyorum.
59 kiloyum 168 boy
Hedef 54-55 kiloya düşmek
hoşgeldin başarılarMerhaba arkadaşlarÖncelikle herkese iyi akşamlar :) Aranıza yeni katıldım :) Diyete Yarın başlayacağım inşallah :) Boyum 1,65 kilom 69 maalesef Öncelikli hedefim60 kiloya düşmek umarım burası buna vesile olur :)
Doğum günün kutlu olsun sersum ailenle nice mutlu yıllaraBugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
Bugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
sağol canımDoğum günün kutlu olsun sersum ailenle nice mutlu yıllara
sağol canımSersumum nice yaşlara inşallah sağlıkla ailenle doğum günün kutlu olsun
Doğumgününü kutlarım canım nice yıllara insallah bugün de böyle olsun canım ne olacakBugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
sağol canımDoğumgününü kutlarım canım nice yıllara insallah bugün de böyle olsun canım ne olacak
Doğum günün kutlu olsun sevdiklerine nice senelereBugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
sağol canımmDoğum günün kutlu olsun sevdiklerine nice senelere
canim hosgeldin zaten diyet dedigin omurluk o yuzden kendine surekli yapabilecegin bisey yapTeşekkür ederim. İnşallah hepimiz ulaşırız hedeflerimize Grup çok motive edici olacak benim için inşallah pazartesi başlayıp salı biten diyet olmicak bu sefer
Herkese iyi akşamlar..
Benim de ilk hedefim o canim valla ins basaricaksinMerhaba arkadaşlarÖncelikle herkese iyi akşamlar :) Aranıza yeni katıldım :) Diyete Yarın başlayacağım inşallah :) Boyum 1,65 kilom 69 maalesef Öncelikli hedefim60 kiloya düşmek umarım burası buna vesile olur :)
dogum gunun kutlu olsun canimmm nice yeni yaslara ins dgum gnu kacamagindan bisey olmazBugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
sersumcum nice mutlu yıllara ailenle mutlu bir şekilde inşallahBugün benim doğum günüm kızlar..Kaçamak oldu tabii yarın tamamen düzelmece..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?