Teşekkürler sersumum
Ellerine sağlık ve de teşekkürler sizlerin yardımıyla canım, haftaya hep beraber veririz inşallah
Ahh ben ne yaptım geçen gece uykudan uyanıp bebe bisküvisine nutella sürüp yedim
inşallah canım..Senin 69 a az kaldı kıss
Ayy hepimiz o haltı yiyoruz ara da demek
Peki resmini atabilir misin
Yani diğerinden farkı ne
Sağol canım
Teşekkürler sersumum
Ellerine sağlık ve de teşekkürler sizlerin yardımıyla canım, haftaya hep beraber veririz inşallah
Ahh ben ne yaptım geçen gece uykudan uyanıp bebe bisküvisine nutella sürüp yedim
Geçmiş olsun canım her yeri mahvettiler Allah sonumuzu hayretsin
Ayy herkeste oluo demekki bole sapmalar bnde bugun esime browni yapjstum ondan goturdum mideye misir istedi canim ama yapmadim tuttum kendimi duse kalka vercez bu kilolari ins kizlarİnşallah canım boğazımı tutarsam
Ay sorma benimki uyku arası oluyor bazen hatırlamıyorum sabah masayı görünce kafa dank ediyor
Tesekkur ederim canım baktımResim atmayı denedim ama yapamadım canım ya.ben sana marka ve modeli yazayım sen googleden bak olur mu
Voit U10 Silver Coll Dikey Kondisyon Bisikleti
Bebe bisküvisine nutella mıhiç aklıma gelmemişti bu fikir,nasıl canım çekti anlatamam
Çok geçmiş olsun canım artık insan başına heran ne gelecek diye yasiyorAz önce yanımızdaki havaalanında silahlı saldırı oldu. Şimdilik 3 ölü 9 yaralı var. Dünyanın içine s..çtılar hiç bir yer güvenli değil. Ailece çoluk çocuk hep gittiğimiz yer. Allah korusun.
Bizde senin koklamalik menülerine alışmıştık bize bile fazla geliyorİrademe tüküreyimbosladim bu hafta fazlasıyla. Pazar serbest günüm onun dışında pazartesinden itibaren hızla geri dönüp 64 u göreceğim haftaya bugün
Resim atmayı denedim ama yapamadım canım ya.ben sana marka ve modeli yazayım sen googleden bak olur mu
Voit U10 Silver Coll Dikey Kondisyon Bisikleti
Bebe bisküvisine nutella mıhiç aklıma gelmemişti bu fikir,nasıl canım çekti anlatamam
Ayy herkeste oluo demekki bole sapmalar bnde bugun esime browni yapjstum ondan goturdum mideye misir istedi canim ama yapmadim tuttum kendimi duse kalka vercez bu kilolari ins kizlar
Tesekkur ederim canım baktım
Memnun musun boyle birşey de alabilirim
Çok az yer kapliyor sanırım
Benim kilom vücuduma dağılmış bicimde
Bunla çalışırken kollar gidiyor mu
Oğlumun icatları canım beni de yoldan çıkardı yaş 17 ama hala bebe bisküvisi alır
Oluyor canım verecez inşallah
Bende çok severim bebe biskuvisini hatta bazı pastalara kullanırım çok güzel oluyirMemnunum gerçekten diğer bisikletler gibi basit ve hemen dağılacak bişey değil,sağlam yani.tek kötü yanı biraz ağır işte.ama belli bi yerde tutup yer değiştirmezsen o da sorun değil bence...
Bende severim bu yaşta bebe bisküvisini ficanscımama nutellayla duble etki yaratmak hiç aklıma gelmemişti
Bende çok severim bebe biskuvisini hatta bazı pastalara kullanırım çok güzel oluyir
Ben içine kuru incir ceviz fındık fıstık portakal kabuğu tarcin ne bulursam koyarım biskuviyide robottan geçirip sütle islatir top top yapıp hindistancevizine bularim tam atom oluyorAyy demi tatlılara da konuyo bebe bisküvisi..güzel olmaz mı hiç
Selamlar
Kahvaltım
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim tb ekmeği
3 bardak çay
2 kuru kayısı
Öğlen
2 ceviz
1 bardak portakal suyu
Çok az leblebi
2 tane minik lokum canım çok fena tatlı istiyor bende lokum yedim. Eşim alayım diyor yok diyorum resmen rüyama girdi gece umarım geçer
Akşam
Izgara köfte 3 tane
Salata
1 bardak ayran
Ben içine kuru incir ceviz fındık fıstık portakal kabuğu tarcin ne bulursam koyarım biskuviyide robottan geçirip sütle islatir top top yapıp hindistancevizine bularim tam atom oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?