- 30 Ocak 2013
- 29.440
- 43.939
- 798
Aynen öyle canımAslında günlük almamız gereken kalorinin üzerine çıkmayıp daha az kalorili yersek kilo verebiliriz değilmi
Canım ya bende yapmayı düşünüyorum yarın nasıl olacakyarın ve cuma hurma diyeti yapacağım duruma göre belki cumartesi de devam ederim
3 er öğün 1 er kase yoğurt ve 7 tane hurma. Her öğün 7 hurma gün içinde toplam 21 hurma canım ama ben 4 hurma ile yapacağımCanım ya bende yapmayı düşünüyorum yarın nasıl olacak
Nasıl dayanıcan3 er öğün 1 er kase yoğurt ve 7 tane hurma. Her öğün 7 hurma gün içinde toplam 21 hurma canım ama ben 4 hurma ile yapacağım
Sabah 4 hurma 1 kase yoğurt
Öğlen 4 hurma 1 kase yoğurt
Akşam 4 hurma 1 kase yoğurt şeklinde
Yoğurtla olması güzel. Sabah kahvaltımı yapsam en azından ekmeksiz yumurta mı yesem ama o zaman da olmaz dimi3 er öğün 1 er kase yoğurt ve 7 tane hurma. Her öğün 7 hurma gün içinde toplam 21 hurma canım ama ben 4 hurma ile yapacağım
Sabah 4 hurma 1 kase yoğurt
Öğlen 4 hurma 1 kase yoğurt
Akşam 4 hurma 1 kase yoğurt şeklinde
Aslında 7 günlük bir diyet Cnm bu 7 gün boyunca hurma ve yoğurt ben sadece 2 gün yapacağım ama sen o şekilde ayarlayabilirsinYoğurtla olması güzel. Sabah kahvaltımı yapsam en azından ekmeksiz yumurta mı yesem ama o zaman da olmaz dimi
Nasıl dayanıcan
Arada sanki benimde böyle detoks yapmam gerekmiş gibi hissediyorum baya oldu başlayalı diyete az yemeye de alıştım yapabilirim diye düşünüyorum. Hurma ve yoğurt daha çok içime sindiAslında 7 günlük bir diyet Cnm bu 7 gün boyunca hurma ve yoğurt ben sadece 2 gün yapacağım ama sen o şekilde ayarlayabilirsin
Arada sanki benimde böyle detoks yapmam gerekmiş gibi hissediyorum baya oldu başlayalı diyete az yemeye de alıştım yapabilirim diye düşünüyorum. Hurma ve yoğurt daha çok içime sindi
yazarhanim35 canım saat belirledin mi kendine?
Kaç kilo verdin ne zaman daArada sanki benimde böyle detoks yapmam gerekmiş gibi hissediyorum baya oldu başlayalı diyete az yemeye de alıştım yapabilirim diye düşünüyorum. Hurma ve yoğurt daha çok içime sindi
Sushi hiç yemedim yiyemem sanırım ama salata çok cezbedici görünüyor :) afiyet olsun canım
Sözde çörek otu bağırsak temizliyor ama bende etki etmedi hiç. Ben mı anormalim ne bakalım 2 gün deneyecegm
Aynen bu saatler benim içinde çok uygun kesin bende yapcam. Çaylardan bende var içmeyide seviyorum aralarda ondan içerim o zaman. teşekkür ederim canımmmmİlk zamanlarda daha fazlaydı :) yılbaşından sonra o eski irade kalmadı bende
Hurma lezzetli yoğurt da besleyici ya Cnm bende o yüzden deneyeceğim :) vücudu arada şoklamak gerekiyor
Sabah 7 De kardeşimi okula kaldırıyorum canım çörek otumu yutup ardından 8.15 gibi bir kase yoğurt ile iki hurma yiyeceğim
Öğlen De ya 1 De ya da 2 De yerim
Akşam üstü zaten en geç 6.30 da yemiş oluyorum yemek De yesem
Birde bu hurma diyetinde şekersiz bitki çayları da serbest Cnm. Ben 2 gün kahve De tüketmeyecegm kafeinden arinayim diye
SUSHI ilk yedigimde midem almamisti cikarmistim.
sonra alistirdim kendimi cunku disarda yiyebilecegim icine domuz urunu konulmamis yada saglikli yiyecek secenegi fazla yok. zorla alistirdim kendimi simdi seviyorum diyebilirim ama Turkiyede olsam yillarca aklima bile gelmez. Kokorec yemeyi bin kere tercih ederim.
Salata fena degildi ama yanindaki sosu koymadim ben genelde tatli oluyor bu soslar ve ben sevmiyorum. icine tuz dahil hic bisey katmadan yedim yarisini esim yedi.
hemen ise yaramiyor bildigim kadariyla 24 saat gecmesi lazim daha bagirsaklarina inmismidir oyle hemen....
Aynen bu saatler benim içinde çok uygun kesin bende yapcam. Çaylardan bende var içmeyide seviyorum aralarda ondan içerim o zaman. teşekkür ederim canımmmm
Ben 14 kasımda başladım 2 ay oldu 8 buçuk kilo verdim cuma günü tartılma günümüz bu hafta ne kadar vericem bakalım. 84 kiloydum 76. 5idimKaç kilo verdin ne zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?