- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Afiyet olsun canımEve geldim bahçeden fasulye topladım ve pişirdim. Yanındada pilav.
Bu bilgilerinizi arasıra paylaşmanın iyi oluyor peki ac karnına mi yiyecezAksam 100 gram kofte kizlenmis sebze ve ayran ictim bir adet de elma bir saatlik yuruyusumu de yaptim cok sukur ben yatar bu aradayazarhanim35 sabah yogurdun icine bir tatli kasigi coretotu kiy ben ole yapiorum doktor dedi yag yakio
Elmalı çayın tarifini verebilirmisin canım ben de yapayım çok kolay ödem oluyor bende sabah alyansi oynatamadim parmagimdanGünaydın kızlar bir gün önceden -500 u gördüm 65 in artık şu 5'den 64 e bir düşsem ondan sonra devamı gelecek sanki bugün yoğurt ve hurma diyetine başlıyorum. Biraz önce çörek otumu çiğneyip yuttum su ile ardından bir bardak yaptığım elma çayını içtim ödem attırıcı olandan. Birazdan uyurum 2-3 saat dha öğlen 1-2 gibi De yogurt ile hurmami yerim çörek otunun üzerinden 1 saat geçip De yoğurt ile hurma yemeyi bekleyemeyecgm uykudan gözlerim kapanıyor
ac karnina verdi canim bir ay o sekilde yedim bu haftada aksam 9 gibi yiyorum o sekilde bu arada kombe yapmissin yine ellerine saglikBu bilgilerinizi arasıra paylaşmanın iyi oluyor peki ac karnına mi yiyecez
Teşekkürler canimac karnina verdi canim bir ay o sekilde yedim bu haftada aksam 9 gibi yiyorum o sekilde bu arada kombe yapmissin yine ellerine saglik
Ekmek yemiyorsun canimGünaydın
Bir çay kaşığı çörekotu yağı bir çay bardağı sıcak su
Bir haşlama yumurta
İki siyah zeytin
Üç yeşill zeytin
Bir salatalık
İki dal maydanoz
Bir kase yoğurt
Yok yemiyorumEkmek yemiyorsun canim
güzel canım.Günaydın
Bir çay kaşığı çörekotu yağı bir çay bardağı sıcak su
Bir haşlama yumurta
İki siyah zeytin
Üç yeşill zeytin
Bir salatalık
İki dal maydanoz
Bir kase yoğurt
Üretiker tedavisinde olduğum için bir ay fındık ceviz badem fıstık yasak ama evde kuru incir var öğlen bir kase yoğurt ve iki kuru incir yerim birde elma olurmugüzel canım.
tok tutması için varsa taze kuruyemiş ye . 1 ajda çay bardağı .
4-5 saat tok tutuyor . karatay diyetinde kahvaltıda var zaten bu .
Allah kabul etsinben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
2 yumurta ve bol peynirli omlet
az taze fındık kalmış onu yedim . 1 avuç kadar ancak vardı. belki yoktu.
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
1 limon sıktım . su ekleyip içtim. bu da oruç tuttuğum günlerde c vitamini olsun . hastalıklardan korusun direk.
iftarda erişteli yeşil mercimek var.
az az bi şeyler kalmış dünden yemekler. onlar bugün biter sanıyorum . evdekiler yer .
olur bence. çorba vs içmezsen acaba ne kadar tok tutar seni yoğunt kuru incir ve elma. yani eğer doyarım tok kalırım diyorsan olur tabi . güzel menu . sağlıklı da bence.Üretiker tedavisinde olduğum için bir ay fındık ceviz badem fıstık yasak ama evde kuru incir var öğlen bir kase yoğurt ve iki kuru incir yerim birde elma olurmu
İlk günden çokmu yoruyorum kendimi acabaolur bence. çorba vs içmezsen acaba ne kadar tok tutar seni yoğunt kuru incir ve elma. yani eğer doyarım tok kalırım diyorsan olur tabi . güzel menu . sağlıklı da bence.
şehriye çorba ve yoğrut yersinİlk günden çokmu yoruyorum kendimi acababelki şehriyeli çorba yaparım
Anladım canım bir kuru incir yiyimşehriye çorba ve yoğrut yersin
ara öğün yapıyor mu burdakı arkadaşlar bilmiyorum ama elma çok tatlı değilse eğer ara öğün yapabilirsin
saat 12 de öğlen yemeğini yersin mesela
elmanı da saat 3 buçuk gibi yersin .
5 de de akşam yemeğini yersin .
diyetisyenler böyle yapıyor genellikle.
bizim burda çalıştığım yerde diyetişsene giden çok bayan var .
aynı diyetisyene gidiyorlar .
ara öğün meyve veriyorlar genellikle. ya da meyve kurusu
mesela incir ama o da sanıyorum 1 incir olur. çok şekerli olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?