- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Valla mı e haklısın o zaman7 aylığım ben :))
Evet Cnm 7 aylık 1 kg 200 gram doğmuşum ben :)Valla mı e haklısın o zaman
Kiraz sapının etkisini gördün mü canım herkes söylüyorda denemedim iyiyse yarın alayım çarşıya gidecem deDayanamadım yarı avuç çerez yedim yarın nasılsa detoks yapacağım veririm oradan :) şimdi de kiraz sapı çayımn ilinmasni bekliyorum büyük bir kupa
Farkında değilim Cnm bir etkisi var mı yok mu :) etki ederse diye içiyorum bende duraklama dönemi bitsin diyeKiraz sapının etkisini gördün mü canım herkes söylüyorda denemedim iyiyse yarın alayım çarşıya gidecem de
Ödem atıcı etkisi var diye biliyorum ben yinede alayım olmazsa sonuçta vardır bir etkisiFarkında değilim Cnm bir etkisi var mı yok mu :) etki ederse diye içiyorum bende duraklama dönemi bitsin diye
Bende öyle biliyorum CnmÖdem atıcı etkisi var diye biliyorum ben yinede alayım olmazsa sonuçta vardır bir etkisi
Tavuk soteHala aksama ne yemek yapacagim karar vermedim
Cocuklar pilav istiyolardi zaten bayadir yapmadim.Tavuk sote
Pilav
Ben zaten 3 4 tane falan yiyodum
Hosgeldun cnm uzulme verirsin verilmeyen kilo yokHayır hiç denemedim
Kortizon kullandım ve kilo aldım malum istahimda arttı
Boyum 160 70 kiloyum
cok etkili ayni zamanda adet doneminde de ama ben butun caylari biraktim odem atcam dir cok fazla su atmisim vicudumda susuz kalmis o yuzden diyetisyen yasakladiFarkında değilim Cnm bir etkisi var mı yok mu :) etki ederse diye içiyorum bende duraklama dönemi bitsin diye
Cocuklar pilav istiyolardi zaten bayadir yapmadim.
Ben zaten 3 4 tane falan yiyodum
Hosgeldun cnm uzulme verirsin verilmeyen kilo yok
cok etkili ayni zamanda adet doneminde de ama ben butun caylari biraktim odem atcam dir cok fazla su atmisim vicudumda susuz kalmis o yuzden diyetisyen yasakladi
Dengeli beslenmek ve spor baska da yöntem yoktur sanırımYaa zayıflamak içim basit yöntemler yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?