Allah kabul etsin cnm me un guzelmisben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
2 yumurta ve bol peynirli omlet
az taze fındık kalmış onu yedim . 1 avuç kadar ancak vardı. belki yoktu.
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
1 limon sıktım . su ekleyip içtim. bu da oruç tuttuğum günlerde c vitamini olsun . hastalıklardan korusun direk.
iftarda erişteli yeşil mercimek var.
az az bi şeyler kalmış dünden yemekler. onlar bugün biter sanıyorum . evdekiler yer .
ben incirin zeytinyagina batirip yendginde cok ama cok sifali oldgunu hemde tok tuttugu u biliorum alternetif tipta okumistum peygamberimizde bu sekilde tuketirmisolur bence. çorba vs içmezsen acaba ne kadar tok tutar seni yoğunt kuru incir ve elma. yani eğer doyarım tok kalırım diyorsan olur tabi . güzel menu . sağlıklı da bence.
aa bunu duymamıştım ama zaten aydınlılar böyle şeyleri yapıyor . yiyor öyle .Allah kabul etsin cnm me un guzelmis
ben incirin zeytinyagina batirip yendginde cok ama cok sifali oldgunu hemde tok tuttugu u biliorum alternetif tipta okumistum peygamberimizde bu sekilde tuketirmis
Allah kabul etsin insallah canımben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
1 limon sıktım . su ekleyip içtim. bu da oruç tuttuğum günlerde c vitamini olsun . hastalıklardan korusun direk.
az az bi şeyler kalmış dünden yemekler. onlar bugün biter sanıyorum . evdekiler yer .
Güzel Cnm afiyet olsunÖğlen
Bir kase şehriye çorbası
Bir sıkma mercimek köftesi
İki kaşık yoğurt
Nasıl
çok güzel. afiyet olsun . harikasınÖğlen
Bir kase şehriye çorbası
Bir sıkma mercimek köftesi
İki kaşık yoğurt
Nasıl
Allah kabul etsin canımben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
Ayy bu çocuklar alem oluyorlarGünaydın hepinize kızlar
Sabah sabah kızıma çok güldüm ikinci sınıfa gidiyor kızım diye demiyorum ama çok güzel bir kizsıra arkadaşının ısrarlarına dayanayip öğretmeni onun yanına oturtmuş dün sıra arkadaşı gelmeyince iki çocuk kavga etmiş ben oturacam diye sonra biri diğerini dövmüş öğretmeni de dayak yiyeni yanına oturtmuş kızım anne insallah ramazan gelir yoksa onlar yine kavga edecekler diyor.... ahh şimdikiler çok fena
2 kaşık yedim canım onu da yemesem çok acıkıyorum nöbette..aynen koştur koştur erimiş zatenay ay kuzum . keşke pilav almasaydın . arnavut ciğeri ve çorbayı fazla alma imkanın yok mu. pilav almayıp da.
afiyet olsun. nöbet olunca aç durulmaz . sürekli koşturuyorsun çünkü. gece boyu otursan neyse.
Ayy ne bu yaa saplantılıymış kız resmen ahh kıyamam oğluna haklı valla ben lisede bile bana aşık olan bi çocuk vardı kurtulana kadar bunalıma girmiştim..İnsanın istemediği biri tarafından sürekli taciz edilmesi bunalıma sokuyor insanı ki..Bunlar daha çocuk kıyamam yaaa..neyse uzaklaşmış şükürhahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fena
geçen yıl da bizim oğlana bi kız aşık olmuştu. 4. sınıf. ve kız gerçekten brezilya dizisi gibi bizim oğlana neler etmiş . psikolojisi bozuldu oğlanın . bi de ağresif oldu. kızdan nefret ediyormuş . ama kız seni seviyorum diye yüzüne söylüyormuş. sınıf arkadaşları da oğlum ile dalga geçiyormuş . zeynep emir e aşık diye. öyle bunalmıştı ki . öğretmen de farketmiş sıkıntıyı. çok sinirli diyordu. sonunda öğretmen anlamış . çünkü zeynep in velisi öğretmeni aramış ve emir diye bi çocuk varmış . sürekli onu anlatıyor . neler söylüyoruz dinlemiyor demiş. öğretmen beni aradı. sıkıntıyı buldum diye.
neyse bu kız öyle yapıştı kı oğlana . kızın annesi babası kızı özel okula aldı. düşün artık. bu yaşta bu saplantıyı. çok şükür giti.
fakat yıl sonu kızın okuduğu okul fetö olayları yüzünden kapatıldı. yine bizim okula gelmiş . ama başka sınıfa vermişler . nasıl sevindik anlatamam. çok şükür . kız her yerde kendine aşık olacak birini bulabilecek potansiyelde. melankoni halinde yaşıyor her gününü
hımmm enfes gözüküyor ellerine sağlık
bu da benim yaptığım etli çorba.
bununla kk da yarışmaya katılmıştım.
havuç taze soğan et , et suyu ile yapmıştım
kalorisine takılma iyi kilo verdiriyor
ben de onu diyordum biz yaptık sonuç iyiydi..Aldim zaten canim hic kiramam onlari aldim da o gormeden arkadssima verdim
ben bi ara hurma yogurt diyeti yapmistim ender saracin cok lezzetli ve guzel bir diyetti istersen onu dene kafana gore yaptigimiz yiyecekler iyi gelmiodur belki
dene göreceksin. 7 tane yiyemiyorsun zaten
fatsecret indir çok güzel program ..kullanıyorum ben..@demirleke yediğim bir çok şeyin kalorisini araştırarak yiyorum ben 3-4 gün sadece 600 kalori ile besleneyim diyorum. vücudumu harekete geçirmek için
hoşgeldin aramıza..başarılar canımTamAm inşallah yarın başlıyorum
fazlamız vardır valla.@demirleke profesyonel diyetisyenliğe başlayacağız biz bu gidişle :)) devlet hastanelerndeki diyetisyenlerden ne eksiğimiz kaldı ki
çok güzel gözüküyorlarÇorbanın yanında yemek için Eşime sandviç almaya markete gittim. Bu salatayla sushiyi de kendimi aldım ama hepsini yiyemem eşimle paylaşırım.
Günaydın kızlar bir gün önceden -500 u gördüm 65 in artık şu 5'den 64 e bir düşsem ondan sonra devamı gelecek sanki bugün yoğurt ve hurma diyetine başlıyorum. Biraz önce çörek otumu çiğneyip yuttum su ile ardından bir bardak yaptığım elma çayını içtim ödem attırıcı olandan. Birazdan uyurum 2-3 saat dha öğlen 1-2 gibi De yogurt ile hurmami yerim çörek otunun üzerinden 1 saat geçip De yoğurt ile hurma yemeyi bekleyemeyecgm uykudan gözlerim kapanıyor
Akşam kiymali kömbe yapmıştım iki dilim yedim birkaç bardak ta limonlu cay
Allah kabul etsin canımben de bugün oruç tutuyorum. Allah kabul ederse
sahur
1 ekşi elma.
2-3 zeytin
1 ince dilim ekmek .
Ne yapacaksın canım?Öğle yemegim
Yemekteyiz kısmındaki yarışmaya katılmaya karar verdim onunla uğraşıyorum o yüzden biraz geç kaldım öğle yemegi için :)
Eki Görüntüle 1938394
Afiyet olsun canım.cok gecmis olsun inşallah ilerlemez. Eee gelmez sen böyle olurkızlar o ne yaaaaaabundan sonra mıhtarınız olarak 5 sayfadan fazla yazmanızı yasaklıyorum
oku oku zor bitirdim..gözden kaçanlar affetsin
dün uyku yorgunluk gelemedim..akşam balık yedik actifry da yani kaçamak yok..
bugün
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yanında
Eki Görüntüle 1938409
şekil 2 A
akşamı düşünmedim..
nöbette üşüttüm heralde..halsizim ve faranjit başladı..ilaç alıyorum..ilerlemez inşallah
az önce de sade kahvem ve 1 napoliten çikolatam
afiyet olsunkızlar o ne yaaaaaabundan sonra mıhtarınız olarak 5 sayfadan fazla yazmanızı yasaklıyorum
oku oku zor bitirdim..gözden kaçanlar affetsin
dün uyku yorgunluk gelemedim..akşam balık yedik actifry da yani kaçamak yok..
bugün
kahvaltım
2 dilim çavdar ekmeği
yanında
Eki Görüntüle 1938409
şekil 2 A
akşamı düşünmedim..
nöbette üşüttüm heralde..halsizim ve faranjit başladı..ilaç alıyorum..ilerlemez inşallah
az önce de sade kahvem ve 1 napoliten çikolatam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?