2017 nin ikinci listesi hayırlı olsun insallah
1.@leylak84 %976
2.@sabahvesen%916
3.@ozlemm1990 %794
4.@ficans%709
Aynı kalanlar
@zeze_35@sarfansari
Ve maalesef kilo alanlar
1.@mesmeser %976
2.@filiztoprak %953
3.@sersum %875
canım sen 75 direncini kırdın gerisi de gelecek uzulme..ben bi 75 e insem gene ..anlıyorum seni..biliyorsun hep yaşıyoruz bunu..
İnşallah iş görüşmesi istediği gibi geçer ve gönlünüze göre olsun
ellerine sağlık canım..leylağım tebrik ederim..haftaya daha iyi olsun inşallah
evet haklısın canım
biraz inancımı yitirmeye başladım sanırım
sanki böyle kalıcakmışım gibi geliyo tutarsız yiyorum bugün hiç dikkat etmedim spor desen yok yürüyüş bandı var herkez
çatır çatır yürüyo ben üşeniyom dikkat etsemde spor olmayınca veremiyorum neyse
yarın iş görüşmesi var eşimin ailecek gidelim diyoruz manavgatta hem gezeriz dedi saat 8 buçuk gibi çıkıcaz yola kahvaltı yapmıcaz gecikmemek için
Bişey yemedim canım su ictimgeç kaldım sanırım ama yeme onun yerine ayran iç diyecektim..
coo guzel cnm tam diyetlik menuGÜNAYDIN mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim iyi haftasonları
Artık tekrardan çok sıkı çalışmalara başladımhiç bırakmamıştım ama daha iyi olabilirim
Kahvaltım
Iki tb ekmeği kızarmış arasına peynir ve domates koyup yiyorum şu an
1 kupa şekersiz çay
2 kuru kayısı
1 ceviz
40 dk yürüyüş yapacağım
Arada bitki çayı içerim
Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 avuç leblebi
6 tane badem
Arada
türk kahvesi ve küçük 1 tane lokum yerim
Veee bol bol su
Başarılar dielerim canımÖğle yemegim
2 kepçe çorba
Salata ve
Azıcık peynir
Yemeğimi yiyeyim sınav için tekrar çıkacağım sabah git gel derken dondum resmen
Sağol canım :) seviyorum soğanı :)Başarılar dielerim canım
Maşallah menüde sogansiz gitmiyor
Bu azimden azıcık da ben alabilir miyim :)Bu defa çok hırs yaptım akşam acuktigim halde hiç bişey yemedim eşim küçük lokumlar almıştı bir tane bile yemedim bundan sonra kendime aldığım opsiyonu da asla gecmeyecem
Sen gayet azimli davrandım canım ben senin gibi olsaydın bende şimdi 65 olmuştum ama hep goturdun yemekleri artık dikkat etmek lazimBu azimden azıcık da ben alabilir miyim :)
Canım ben sinameki çayı yaptım dün içi e yeşil cay ve çubuk tarçın artık ben de o konuda çok muzdaribim ama dünden beri çok rahatım tabi bol su da iciyorumSalata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar
Kiz o kadar şu iciyorsun sınavda napcanSade Türk kahvemi de içiyorum 15-20 dakikaya çıkarım evden. Akşam da dolma var 1 tane yerim kabak yada patlıcan yanında yoğurtla şu an tek istediğim eve gelip uyumak.
1 litre suyumda icilip bitti
Sen gayet azimli davrandım canım ben senin gibi olsaydın bende şimdi 65 olmuştum ama hep goturdun yemekleri artık dikkat etmek lazim
Canım ben sinameki çayı yaptım dün içi e yeşil cay ve çubuk tarçın artık ben de o konuda çok muzdaribim ama dünden beri çok rahatım tabi bol su da iciyorum
Kiz o kadar şu iciyorsun sınavda napcan
Bravo canm cok iyi gdiosun masallahDünden yeşil cay + sinameki + çubuk tarçın na başladım çok güzel metabolizma çalıştırıyor sabah tartildim dunku den top gr eksik çıktım tabi akşam spor da yaptım
evet sogan iyidir bi de kikmasa misir gevregini cok severim benSağol canım :) seviyorum soğanı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?