Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

2017 nin ikinci listesi hayırlı olsun insallah
1.@leylak84 %976
2.@sabahvesen%916
3.@ozlemm1990 %794
4.@ficans%709

Aynı kalanlar
@zeze_35 @sarfansari

Ve maalesef kilo alanlar
1.@mesmeser %976
2.@filiztoprak %953
3.@sersum %875

Ellerine sağlık canım...

Sağol canım beniminşallah haftaya görürüm 70 leri

Canım eşinin iş görüşmesi inşallah iyi geçer,hakkınızda hayırlısı olsun...

GÜNAYDIN mutlu huzurlu sağlıklı günler dilerim iyi haftasonları
Artık tekrardan çok sıkı çalışmalara başladım hiç bırakmamıştım ama daha iyi olabilirim

Kahvaltım
Iki tb ekmeği kızarmış arasına peynir ve domates koyup yiyorum şu an
1 kupa şekersiz çay
2 kuru kayısı
1 ceviz
40 dk yürüyüş yapacağım

Arada bitki çayı içerim

Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 avuç leblebi
6 tane badem

Arada
türk kahvesi ve küçük 1 tane lokum yerim
Veee bol bol su

coo guzel cnm tam diyetlik menu

Öğle yemegim

2 kepçe çorba
Salata ve
Azıcık peynir

Yemeğimi yiyeyim sınav için tekrar çıkacağım sabah git gel derken dondum resmen

Eklentiler

• camera_1484385840645.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 26
Dünden yeşil cay + sinameki + çubuk tarçın na başladım çok güzel metabolizma çalıştırıyor sabah tartildim dunku den top gr eksik çıktım tabi akşam spor da yaptım

Bu defa çok hırs yaptım akşam acuktigim halde hiç bişey yemedim eşim küçük lokumlar almıştı bir tane bile yemedim bundan sonra kendime aldığım opsiyonu da asla gecmeyecem

Sade Türk kahvemi de içiyorum 15-20 dakikaya çıkarım evden. Akşam da dolma var 1 tane yerim kabak yada patlıcan yanında yoğurtla şu an tek istediğim eve gelip uyumak.
1 litre suyumda icilip bitti

Salata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar

Salata zeytinyağ vs koymama rağmen zeytinyağlı yemek De yedigim halde tuvalete çıkmakta zorlanıyorum bir süredir. Diyette bu sorunu yaşayıp da önerisi olan var mı kızlar
Canım ben sinameki çayı yaptım dün içi e yeşil cay ve çubuk tarçın artık ben de o konuda çok muzdaribim ama dünden beri çok rahatım tabi bol su da iciyorum

Sade Türk kahvemi de içiyorum 15-20 dakikaya çıkarım evden. Akşam da dolma var 1 tane yerim kabak yada patlıcan yanında yoğurtla şu an tek istediğim eve gelip uyumak.
1 litre suyumda icilip bitti
Kiz o kadar şu iciyorsun sınavda napcan

Sen gayet azimli davrandım canım ben senin gibi olsaydın bende şimdi 65 olmuştum ama hep goturdun yemekleri artık dikkat etmek lazim

Bende daha dikkatli olacağım artık :)

Canım ben sinameki çayı yaptım dün içi e yeşil cay ve çubuk tarçın artık ben de o konuda çok muzdaribim ama dünden beri çok rahatım tabi bol su da iciyorum

Ben tarçın kullanamıyorum alerjim var ama sinameki alacağım

Kiz o kadar şu iciyorsun sınavda napcan

Evde boşaltım yapıp çıktım

Bende sabah 2 yumurtali omlet yaptim dun kacamak gunumdu arkadaslarim gelmisti diyetisyen bana bi ineri verdi cok yedigin bir ogunden snra aksam tavuk salata soda ic puff gder onlar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…