- 30 Ocak 2013
- 29.439
- 43.939
- 798
bunları senmi yedin canımönce sade türk kahvemi içtim ardından hamburger ekmeğine karışık sandeviç yaptım 3 tane ev yapımı acı uzun biber turşusu ile yedim. 1 tane minik profiterol şimdi de sade sodamı içiyorum. akşam da nohut yerim artık. yanına salata yaparım 1 kase. yoğurtla
yok canım çok fark ettin evdekiler devamlı gördüğü çin anlamıyorlardırYine öncesi sonrası ile geldim ben şöyle resme baktığımda meğerse cidden güzel bir yol kat etmişim evdekilerin hadi be ne zayıflaması aynısın demesine rağmen
Eki Görüntüle 1938960
bi sofrada en çok turşu dikkatimi çeker bayıldım orda olmak istedim resmenAkşam yemeğm
3 yemek kaşığı nohut
1 dilim tam buğday ekmeği
Salata- acı biber turşusu
Haşlanmış tavuk
Çörek otlu 2 yemek kaşığı yoğurt
Eki Görüntüle 1939001
Ben yedim canım artık doymuyorum nedense :) bende normal yemek düzenine döndüm :)bunları senmi yedin canımalıştırdın bizi şaşarıyoz yanii
gözlerime inanamadım
yok canım çok fark ettin evdekiler devamlı gördüğü çin anlamıyorlardır
mesela ben ilk başladığımda 78 idim sonra 70-72 lere düştüm görenler inanamamıştı
şimdi gözleri alışdı anca 65 e falan düşersem şaşırtıcı olur heralde
bi sofrada en çok turşu dikkatimi çeker bayıldım orda olmak istedim resmen
Arada oluyor canım dikkatsizlikler toparlarsin insallahbiraz inancımı yitirmeye başladım sanırım
sanki böyle kalıcakmışım gibi geliyo tutarsız yiyorum bugün hiç dikkat etmedim spor desen yok yürüyüş bandı var herkez
çatır çatır yürüyo ben üşeniyom dikkat etsemde spor olmayınca veremiyorum neyse
yarın iş görüşmesi var eşimin ailecek gidelim diyoruz manavgatta hem gezeriz dedi saat 8 buçuk gibi çıkıcaz yola kahvaltı yapmıcaz gecikmemek için
Teşekkürler tebrikler canımEllerine sağlık canım
Hata mi var canimdüzenleme
Fark ettim senin yuzdeyi duzelttim kusura bakmadüzenleme
Rica ederim canım tebrikler sana daCanım ellerine sağlık
canım sen 75 direncini kırdın gerisi de gelecek uzulme..ben bi 75 e insem gene ..anlıyorum seni..biliyorsun hep yaşıyoruz bunu..biraz inancımı yitirmeye başladım sanırım
sanki böyle kalıcakmışım gibi geliyo tutarsız yiyorum bugün hiç dikkat etmedim spor desen yok yürüyüş bandı var herkez
çatır çatır yürüyo ben üşeniyom dikkat etsemde spor olmayınca veremiyorum neyse
yarın iş görüşmesi var eşimin ailecek gidelim diyoruz manavgatta hem gezeriz dedi saat 8 buçuk gibi çıkıcaz yola kahvaltı yapmıcaz gecikmemek için
ellerine sağlık canım
evet haklısın canımBir kusurum varsa affola kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum filiztoprak sersum ve ben lütfen kendimizi toparlayalim insallah haftaya
Bu saatten sonra bir tam elma yesem ne olurcanım sen 75 direncini kırdın gerisi de gelecek uzulme..ben bi 75 e insem gene ..anlıyorum seni..biliyorsun hep yaşıyoruz bunu..
İnşallah iş görüşmesi istediği gibi geçer ve gönlünüze göre olsun
ellerine sağlık canım..leylağım tebrik ederim..haftaya daha iyi olsun inşallah
evet haklısın canım
Bu saatten sonra bir tam elma yesem ne olurcanım sen 75 direncini kırdın gerisi de gelecek uzulme..ben bi 75 e insem gene ..anlıyorum seni..biliyorsun hep yaşıyoruz bunu..
İnşallah iş görüşmesi istediği gibi geçer ve gönlünüze göre olsun
ellerine sağlık canım..leylağım tebrik ederim..haftaya daha iyi olsun inşallah
evet haklısın canım
geç kaldım sanırım ama yeme onun yerine ayran iç diyecektim..Bu saatten sonra bir tam elma yesem ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?