geçmiş olsun canımAynen canım,evde herkes hastasağol canım benim
Geçmiş olsun canimgeçmiş olsun canım
bugün evdesin o zaman . çok iyi.
canım benim . eşine hayret ettim. zapzayıf seviyor .
çubuk kraker olacaksın inşallah . hadi devam o zaman .
Öğle yemegim :)
Karışık salata
2 tane buruksel lahanası
Yarım kepçe brokoli çorbası
Eki Görüntüle 1940792
cuma gnü tartıda bir değişiklik göremezsem cumartesi-pazar-pazartesi 3 günlük bir bozma dönemi yapacağım ardından daha sıkı diyete döneceğim bir yazı da okudum
bnce mantikli bi karar olur canm sasirt metoyu sen bir benm de dieytte hurma vardi bugun kahveyle 2 tane yedimcuma gnü tartıda bir değişiklik göremezsem cumartesi-pazar-pazartesi 3 günlük bir bozma dönemi yapacağım ardından daha sıkı diyete döneceğim bir yazı da okudum
Nefis gorunuo ellerine saglikAçıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 1940983 Eki Görüntüle 1940982 Eki Görüntüle 1940984
Benim esim de cok zayif sevio canim ben de anca kilo veriorum heo yavas gder hayatim.boyunca hep iri bir kiz oldum evlenmeden once esimin istegiyle bi zayiflamistim 10 kiko verdim manken gbiydim.snra bir ac bi tok o kiloda kalcam die cok yordum kendimi hergun detoks yapiodum ya cok ac geziodum acliktan bayilcak kadar ki bayildim da ya da kisana kadar yiyodum ertesi bikac gun yine detoks artik normal beslenmeyi unittum ve yavas yavas geldi kilolar smdi beslenmeyi ogrendim insGunaydin kzlar anca gelebildim ofise.sabah belediyede isim vardi baya bi sira bekledim.
Kahvaltim 1 dilim kaymakli ve tulum peynirli ev ekmegi, balli cay.
Oglen icin nohut corbasi ve tursu getirdim yaninda 1 dilim ev ekmegi yicem.
Aksam tavuk haslamayi dusunuyorum, suyuylada sehriye corbasi yaparim daha kesin karar vermedim.
bu sabah tartildim ayni ciktim. benim kilo vermem dirhem dirhem olacak gibi gorunuyor ama umursamiyorum. zaten baya bi inceyim bundan sonrasi yavasta olsa sorun degil kendimi cokta kasmak istemiyorum. sirf esim mutlu olsun diye vermek istiyorum acikcasi bana kalsa hic gerek yok aslinda.
bnce mantikli bi karar olur canm sasirt metoyu sen bir benm de dieytte hurma vardi bugun kahveyle 2 tane yedim
Nefis gorunuo ellerine saglik
8 kaşık iyiymiş kıss.
hayırlısı olsun canım..gönlünüze en güzel gelen olsun inşallah
benim eşim de hep diyet yaparken ama çok fazla da zayıflama deyip duruyor..aman bizimkiler klasik Türk erkeği..sanki ben de hooop 0 beden oldum da nerdeeeeee
Ah canımm dikkat et kendine
Coo gecmis olsun canimcim ya ozledik seni
bnde farkettim seni canim ama inan bu halinle bile cok azimli sayilirsin ki ben bu hafta yiuerek daha kolay verebilecegini dusunuorum
öpüyoruz .
yediklerine dikkat etmelisin . falaka var bak . sersum seni falakaya yatırır sonra
Aynen canım,evde herkes hastasağol canım benim
Açıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 1940983 Eki Görüntüle 1940982 Eki Görüntüle 1940984
Benim esimde çok zayıf olunca sevmiyor bana 64 ol yeter diyor herkesin farklı bir tarzı var hatta ben geçen akşam 4km yürüyüş 40 dk pilates yaptım bana abartma dediBenim esim de cok zayif sevio canim ben de anca kilo veriorum heo yavas gder hayatim.boyunca hep iri bir kiz oldum evlenmeden once esimin istegiyle bi zayiflamistim 10 kiko verdim manken gbiydim.snra bir ac bi tok o kiloda kalcam die cok yordum kendimi hergun detoks yapiodum ya cok ac geziodum acliktan bayilcak kadar ki bayildim da ya da kisana kadar yiyodum ertesi bikac gun yine detoks artik normal beslenmeyi unittum ve yavas yavas geldi kilolar smdi beslenmeyi ogrendim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?