Çok geçmiş olsun canım baş ağrısı da çok zor canımBu gavur doktorlar hep sinirlerimi hoplatiyorlar. dun goz doktoruna gittim basim agriyor gozlerim agriyor dedim. okurken yakini gormekte zorlaniyorum. los isikta goremiyorum. adam bana sag gozun sapasaglam sol gozunde az bir bozulma var onemsiz dedi.
neymis teknoloji yuzunden boyleymisim, tv, bilgisayar, telefon gozlerimi yoruyormus. iyide bunlari tek ben kullanmiyorumki herkes kullaniyor. bumu teshis yani. bide 300 dolar para odedim bana sadece okuma gozlugu yazdi sol gozumede lens koydu. lens fayda vermedi dedim en az 7 gun kullan sonra gorusuruz dedi sinir oldum. simdi yine gozlerim agriyor daha oglen bile olmadi.
Eline sağlık canım ev ekmeginin tadi da ayrı güzel ya bende gozleme yaptım akşam bol acılı bir tane yedimAçıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 1940983 Eki Görüntüle 1940982 Eki Görüntüle 1940984
Teşekkür ederim CnmEline sağlık canım ev ekmeginin tadi da ayrı güzel ya bende gozleme yaptım akşam bol acılı bir tane yedim
Çocuklar hasta olunca huyları da değişiyor canım malesef. Tekrar çok geçmiş olsun.Selam kızlar,geçmişi okuyabildim sonunda:)ben ve kızım bugün biraz daha iyiyiz.ama pek nazlı oldu kızım.o yüzden yürüyüşe çıkamıyorum hâlâ.o iyi olsun da önemli değil.
Yediklerime gelince:
Sabah:2 küçük pankek,1 haşlanmış yumurtanın sarısı,peynir,zeytin
Akşam:küçük bir tabak bulgur pilavı,ayran
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah bu defa faydasını görürsün ilaçlarının.Selam kızlar
Bugün tekrar dr a gittim 10 gündür içtiğim antibiyotik boşa gitti,şimdi de 15 tane antibiyotik iğne verdi bu sefer işe yarar inşallah
Sabah kahvaltım 2 haşlama yumurta peynir zeytin gün kurusu kayısıceviz 1 ekler pasta
Akşam zeytinyağlı barbunya az lazanya
Hepsi bir tuhafBenim esimde çok zayıf olunca sevmiyor bana 64 ol yeter diyor herkesin farklı bir tarzı var hatta ben geçen akşam 4km yürüyüş 40 dk pilates yaptım bana abartma dedi
Hoşgeldin canım sınav nasıl geçtiMerhaba hanimlar
50 sf ilerlemis hepsini okumadim herkes iyidir insallah.
Sinavi arlattim cok sukur yarindan itibaren menu bildirimlerimi yaparim.
Hosgeldin cnmmMerhaba hanimlar
Bu aralar bi sandwich furyası başladı sırayla tüm topik yicez herhalde benim de canım çekti kaç gündür zor tutuyorum kendimi lütfen olmuyo böyleeee:) :)
Hoşgeldin canım. Güzel sonuçlar alırsın inşallahMerhaba hanimlar
harika gözüküyor ellerine sağlıkAçıkçası dışarıdan alınan ekmeği sevmiyorum daha doğrusu tam buğday ekmeğini çünkü genelde yuvarlak oluyor ve yuvarlak ekmeğin dilimleri eşit olmuyor bu yüzden De kabuğu da kalın oluyor. Çok yağmur vardı ama dayanamadım gittim kendime un alıp ekmek yaptım :) hamburger ekmeği gibi olan çok lezzetliydi
Eki Görüntüle 1940983 Eki Görüntüle 1940982 Eki Görüntüle 1940984
ben balıkla ayran içen biriyim canım..o yanlış bir bilgi ..balık bayatsa zehirler yoğurt zehirlemezBnde aksam balik salata kahve 2 hurma yedim kizlar yuruyus yaptim bir saat daha snra da bir elma yicem aslinda yogurt yiuorum genelde yatmadan ama esim balik oldugu icin yedirmio bugun
canım sen hissetmesende nefesinden boğazımız oluyor ,dışarısı -6-7 derece boğaza direk soğuk hava girince hasta oluyoruzSağol canım ne kadar dikkat etsemde oluyor canım ben de anlamadım yürürken hiç üşümüyordum oysaki, çok terlemiyordum da,eşim kızıyor o yüzden hasta oldun diye, bir de direncim düştü galiba d vitaminim 4 çıktı
Sağol adacım ben de özledim, 2 haftadır yürümüyorum, hasta olunca menü de bildirmek pek olmuyor, diyet dışı oluyor çünkü
Önce iyi olalım sonra dikkat ederiz inşallah canım
Geçmiş olsun leylakım
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
geçmiş olsun..kızılmayacak gibi değilBu gavur doktorlar hep sinirlerimi hoplatiyorlar. dun goz doktoruna gittim basim agriyor gozlerim agriyor dedim. okurken yakini gormekte zorlaniyorum. los isikta goremiyorum. adam bana sag gozun sapasaglam sol gozunde az bir bozulma var onemsiz dedi.
neymis teknoloji yuzunden boyleymisim, tv, bilgisayar, telefon gozlerimi yoruyormus. iyide bunlari tek ben kullanmiyorumki herkes kullaniyor. bumu teshis yani. bide 300 dolar para odedim bana sadece okuma gozlugu yazdi sol gozumede lens koydu. lens fayda vermedi dedim en az 7 gun kullan sonra gorusuruz dedi sinir oldum. simdi yine gozlerim agriyor daha oglen bile olmadi.
benimki de aynıBenim esimde çok zayıf olunca sevmiyor bana 64 ol yeter diyor herkesin farklı bir tarzı var hatta ben geçen akşam 4km yürüyüş 40 dk pilates yaptım bana abartma dedi
off enfes ellerine sağlıkYarin günüm var karışık dolma yaptım bizim ekstra bir ikram olmuyor zaten sabah az bir kahvalti yapar akşam da yemem
hadi geçmiş olsun iyi geçmiştir inşallahMerhaba hanimlar
ben bayıldım valla tam buğdaylı ve doyurucu tavsiye ederim.göründüğü gibi de lezzetliydiBu aralar bi sandwich furyası başladı sırayla tüm topik yicez herhalde benim de canım çekti kaç gündür zor tutuyorum kendimi lütfen olmuyo böyleeee:) :)
Iyi nobetler canım kolay gelsin sanagün aşırı nöbetimi tutuyorum kızlar
çook yoğun neredeyse 3 yıldır buradayım bu kadar yoğun nöbet yaşamadım..şansıma tüküreyim
sabah
1 simit
klasik kahvaltılık
akşam
etli nohut
salata
bulgur pilavı
gece de 2-2.5 gibi belki tb dan bir sandviç yerim..
yarın teeeee öğleden sonra gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?