Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun canım baş ağrısı da çok zor canım

Eline sağlık canım ev ekmeginin tadi da ayrı güzel ya bende gozleme yaptım akşam bol acılı bir tane yedim

Çocuklar hasta olunca huyları da değişiyor canım malesef. Tekrar çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah bu defa faydasını görürsün ilaçlarının.

Merhaba kızlar nasılsınız bugün uzun zamandır görmediğim en yakın arkadaşımı gördüm çok mutlu oldum doping gibi geldi :) :)

harika gözüküyor ellerine sağlık
Bnde aksam balik salata kahve 2 hurma yedim kizlar yuruyus yaptim bir saat daha snra da bir elma yicem aslinda yogurt yiuorum genelde yatmadan ama esim balik oldugu icin yedirmio bugun
ben balıkla ayran içen biriyim canım..o yanlış bir bilgi ..balık bayatsa zehirler yoğurt zehirlemez
canım sen hissetmesende nefesinden boğazımız oluyor ,dışarısı -6-7 derece boğaza direk soğuk hava girince hasta oluyoruz..off 15 iğne ağır geçiriyorsun gene..Acil şifalar dilerim

geçmiş olsun..kızılmayacak gibi değil

Benim esimde çok zayıf olunca sevmiyor bana 64 ol yeter diyor herkesin farklı bir tarzı var hatta ben geçen akşam 4km yürüyüş 40 dk pilates yaptım bana abartma dedi
benimki de aynı
Yarin günüm var karışık dolma yaptım bizim ekstra bir ikram olmuyor zaten sabah az bir kahvalti yapar akşam da yemem
off enfes ellerine sağlık
Merhaba hanimlar
50 sf ilerlemis hepsini okumadim herkes iyidir insallah.

Sinavi arlattim cok sukur yarindan itibaren menu bildirimlerimi yaparim.
hadi geçmiş olsun iyi geçmiştir inşallah
Bu aralar bi sandwich furyası başladı sırayla tüm topik yicez herhalde benim de canım çekti kaç gündür zor tutuyorum kendimi lütfen olmuyo böyleeee:) :)
ben bayıldım valla tam buğdaylı ve doyurucu tavsiye ederim.göründüğü gibi de lezzetliydi

Son düzenleme:
gün aşırı nöbetimi tutuyorum kızlar
çook yoğun neredeyse 3 yıldır buradayım bu kadar yoğun nöbet yaşamadım..şansıma tüküreyim
sabah

1 simit
klasik kahvaltılık

akşam

etli nohut
salata
bulgur pilavı

gece de 2-2.5 gibi belki tb dan bir sandviç yerim..
yarın teeeee öğleden sonra gelirim

Iyi nobetler canım kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…