hareket oluodur canim sana ole dusun:)Selam kızlar nasılsınız kaç gündür okuyorum ama yazamadım bir türlü dün temizlik yaptım cam balkon falan bugün de kızı avm ye oyun oynamaya götürdük sonra da yemek tatlı derken şimdi girebildim bu arada tatlıdan ben yemedim iki gündür çocuklar mahvediyor beni kızım çok hareketli ve laf dinlemiyor yordukça yoruyor beni
Hosgeldin cnm aramiza insanin gercekten bi uerden baslamasi gerekioIyi akşamlar kızlar.Ben de geliyorum zayıflamaya.32 yaşında en son 67 kilo bir hatundum.Yarıyıl tatiliyle bir haftadır kayınvalidede gelsin pişiler,gitsin gözlemeler noldum sabah görecegim.
Zaten hiçbir zaman çok zayıf olmadım.Ama son bir yılda 5-6 kilo aldım.Sizlerle yeni bir başlangıç yapmak bana iyi gelecek.
Bu topiğe geleli mi 5 kilo verdin ne kadar sürede verdin merak ettim bi de yemek yesen bile 1700 fazla çıkmazsın su içmek o kadar fazla çıkarmaz ilginçççGün içinde yemekten ziyade su içtiğim için 1.700 fazla çıkıorum bu sabah 63.700 (düz hesap olsun die hedefim 63tü garantilemek için ama boşver) 63.300 olunca beş kilo gidio iddiayı kazanıyorum inş (400 gram gitmeli)
hoşgeldin aramıza..başarılarIyi akşamlar kızlar.Ben de geliyorum zayıflamaya.32 yaşında en son 67 kilo bir hatundum.Yarıyıl tatiliyle bir haftadır kayınvalidede gelsin pişiler,gitsin gözlemeler noldum sabah görecegim.
Zaten hiçbir zaman çok zayıf olmadım.Ama son bir yılda 5-6 kilo aldım.Sizlerle yeni bir başlangıç yapmak bana iyi gelecek.
tatil yaramadı bana ..hem hastalık hem de kilo aldımGünaydın kızlar..bu haftam gene sekteye uğradı.misafir falan bildirim yapmayı da unutmuşumkilo da vermiştim halbuki.neyse bu hafta yüzdemi 2 ye bölerim.bu hafta daha da sıkı tutucam işi.bakalım artık....
Sabah:
Tereyağında yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Yeşillik
Akşamı daha düşünmedim,hafif bişeyler yaparım büyük ihtimalle...
koşturmaca ve misafirle olmuyor canım..hepimiz toparlanacağız artıkMerhabalar kizlar
Kaynanam gelmisti 2 haftadir, kahvalti oglen yemegi cayi kahvesi aksam yemegi meyvesi derken o.kadar kosturdum ki, ne diyet yapabildim, ne buraya yazabildim.
Kaynanam.gitti, insallah yarin oruc tutmaya baslayacagim bir sure.
Eline saglikreklam yapıyor canım hallettim ben
Çok iyi zaten iradeli olunca erkasi geliyor resimdeki bebek senin mi yoksa öylesine mi yaptın onu eğer bu kadar küçük bebeğin varsa ve emziriyorsun diyet yapmak zararlı olabilirSelam kızlar ben geldim 5 gün oldu diyete başlayalı henüz tartılmadım tam bir hafta bitince tartılıcam :) ama irademe hakim olmayı başarıyorum sanırım.. haftasonu anneme gittim zorla bi sürü şey yedirmeye çalıştı ama yemedim azıcık tadına bakarsam devamı gelir dedim ve kendime hakim oldum istediğim kiloya ulaşınca tadımlık da olsa yerim kalorili şeylerden ama şimdi aslaaaa :)
Canım olabilir zamanla hepimiz kilo aldık bende 32 yaşındayım evlendiği zamanlar bel im incecikti ne gitsem yakisiyordu ama şimdi öyle mi bişey giyip dışarı çıkana kadar dolabı bosaltiyorum her seferinde biyerler fırlıyor disariTeşekkürler kızlar.
1 haftalık tatil +1kg mallodu.
Tartı 68.0 dedi.7yıl önceki dogum sonrama döndüm.yuh diyorum kendime.Kilo verme adına neredeyse her seyi bilmeme ve yanlislarimin farkinda olmama ragmen istikrarla kilo mu alinir arkadaş.
Ama dedim ya yeni başlangıc.
Boy:1.65
Kilo:68
Hedef:60
Yok o resim çok eski ve benim bebeğim değil internetten almıştım :) 2 yaşında oğlum var emzirmiyorum yani 6 ay önce kestim sütten diyete başlamakta geç bile kaldımÇok iyi zaten iradeli olunca erkasi geliyor resimdeki bebek senin mi yoksa öylesine mi yaptın onu eğer bu kadar küçük bebeğin varsa ve emziriyorsun diyet yapmak zararlı olabilir
Kolay gelsin o zamanYok o resim çok eski ve benim bebeğim değil internetten almıştım :) 2 yaşında oğlum var emzirmiyorum yani 6 ay önce kestim sütten diyete başlamakta geç bile kaldım
Üç hafta sanırım şuan bilmiyorum yarın yazıcam bakıp biyere yaZmıştım tarihiBu topiğe geleli mi 5 kilo verdin ne kadar sürede verdin merak ettim bi de yemek yesen bile 1700 fazla çıkmazsın su içmek o kadar fazla çıkarmaz ilginççç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?