Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hareket oluodur canim sana ole dusun:)

Iyi akşamlar kızlar.Ben de geliyorum zayıflamaya.32 yaşında en son 67 kilo bir hatundum.Yarıyıl tatiliyle bir haftadır kayınvalidede gelsin pişiler,gitsin gözlemeler noldum sabah görecegim.
Zaten hiçbir zaman çok zayıf olmadım.Ama son bir yılda 5-6 kilo aldım.Sizlerle yeni bir başlangıç yapmak bana iyi gelecek.

Hosgeldin cnm aramiza insanin gercekten bi uerden baslamasi gerekio

Bu topiğe geleli mi 5 kilo verdin ne kadar sürede verdin merak ettim bi de yemek yesen bile 1700 fazla çıkmazsın su içmek o kadar fazla çıkarmaz ilginççç

Günaydın kızlar..bu haftam gene sekteye uğradı.misafir falan bildirim yapmayı da unutmuşumkilo da vermiştim halbuki.neyse bu hafta yüzdemi 2 ye bölerim.bu hafta daha da sıkı tutucam işi.bakalım artık....
Sabah:
Tereyağında yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Yeşillik

Akşamı daha düşünmedim,hafif bişeyler yaparım büyük ihtimalle...

Merhabalar kizlar

Kaynanam gelmisti 2 haftadir, kahvalti oglen yemegi cayi kahvesi aksam yemegi meyvesi derken o.kadar kosturdum ki, ne diyet yapabildim, ne buraya yazabildim.

Kaynanam.gitti, insallah yarin oruc tutmaya baslayacagim bir sure.

hoşgeldin aramıza..başarılar
tatil yaramadı bana ..hem hastalık hem de kilo aldım

Merhabalar kizlar

Kaynanam gelmisti 2 haftadir, kahvalti oglen yemegi cayi kahvesi aksam yemegi meyvesi derken o.kadar kosturdum ki, ne diyet yapabildim, ne buraya yazabildim.

Kaynanam.gitti, insallah yarin oruc tutmaya baslayacagim bir sure.
koşturmaca ve misafirle olmuyor canım..hepimiz toparlanacağız artık

selam canlarımhastalığın nekahat dönemi derken bir de regl geldi..iyi ki yarın işe gidiyorum..bugün fena geliyor..halsizliğim hala geçmedi tabii..Azaldı ama..eşim evdeyken diyet olmuyor bu kesin..o işe başladı..ben de yeme düzenime dönerim artık..
sabah

ev sucuğu
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin

kızımla Türk kahvesi yanında 1 napoliten çikolata..çarşamba yürüyüşlerime başlarım diye umuyorum..hadi hayırlısı..her şeyin başı sağlık..insanın tadı tuzu olmuyor..Allah dermansız dert vermesin

Teşekkürler kızlar.
1 haftalık tatil +1kg mallodu.
Tartı 68.0 dedi.7yıl önceki dogum sonrama döndüm.yuh diyorum kendime.Kilo verme adına neredeyse her seyi bilmeme ve yanlislarimin farkinda olmama ragmen istikrarla kilo mu alinir arkadaş.
Ama dedim ya yeni başlangıc.
Boy:1.65
Kilo:68
Hedef:60

Selam kızlar ben geldim 5 gün oldu diyete başlayalı henüz tartılmadım tam bir hafta bitince tartılıcam :) ama irademe hakim olmayı başarıyorum sanırım.. haftasonu anneme gittim zorla bi sürü şey yedirmeye çalıştı ama yemedim azıcık tadına bakarsam devamı gelir dedim ve kendime hakim oldum istediğim kiloya ulaşınca tadımlık da olsa yerim kalorili şeylerden ama şimdi aslaaaa :)

Çok iyi zaten iradeli olunca erkasi geliyor resimdeki bebek senin mi yoksa öylesine mi yaptın onu eğer bu kadar küçük bebeğin varsa ve emziriyorsun diyet yapmak zararlı olabilir

Canım olabilir zamanla hepimiz kilo aldık bende 32 yaşındayım evlendiği zamanlar bel im incecikti ne gitsem yakisiyordu ama şimdi öyle mi bişey giyip dışarı çıkana kadar dolabı bosaltiyorum her seferinde biyerler fırlıyor disari

Kahvaltim iki dilim ekmek pulbiberimi ve limonlu zeytin ve peynir yedim uc bardak da az şekerli cay aksama fellah köftesi düşünüyorum salata yapacam kendi tabagimi ayrı yapmayı düşünüyorum cocuklarinkine de hiç karismayacam

Çok iyi zaten iradeli olunca erkasi geliyor resimdeki bebek senin mi yoksa öylesine mi yaptın onu eğer bu kadar küçük bebeğin varsa ve emziriyorsun diyet yapmak zararlı olabilir
Yok o resim çok eski ve benim bebeğim değil internetten almıştım :) 2 yaşında oğlum var emzirmiyorum yani 6 ay önce kestim sütten diyete başlamakta geç bile kaldım

Bu topiğe geleli mi 5 kilo verdin ne kadar sürede verdin merak ettim bi de yemek yesen bile 1700 fazla çıkmazsın su içmek o kadar fazla çıkarmaz ilginççç
Üç hafta sanırım şuan bilmiyorum yarın yazıcam bakıp biyere yaZmıştım tarihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…