Canım sen demek buraya gelince annenler ağıt yakar kızım gurbet ellerde erimiş gitmiş diyeGunaydin kizlar herkes gayet motive ve aktif masallah. Aramiza yeni gelenler var galiba. hosgeldiniz insallah sizlerde sabir ve azimle devam ederseniz kesinlikle istediginiz sonuca ulasirsiniz.
Dun bildirim yapamadim bir Turk arkadasla ve annesiyle butun gun alisveris merkezinde gezdik ve oglen hamburger yedik. aslinda hic guzel degildi ama cok acikmistim mecburen yedim. aksamda camide(ayni zamanda kulliye) yemek verdiler ama ben neredeyse hic yemedim baklava bile vardi ama tadina bile bakmadim. uzun suredir gormeyenler erimis bitmissin daha diyet yapma artik dediler ama gelde sen bunu benim amerikali iskelet sever kocise anlatAdam tutturdu 2-3 kilo daha ver diye. ben de biraz agirdan aliyorum gerci cok ugrasmiyorum ama yinede 2-3 ay icinde beyefendinin! istedigi kiloya duserim sanirim.
Bu sabah namazdan sonra 2 kayisi yedim ve su ictim. kahvaltida tahin pekmez ve 1 dilim ekmek yedim. bugunlerde kahvalti takintim tahin pekmez karisimi baska bisey canim istemiyor. simdi de kayisili form cayimi iciyorum.
oglen icin dun yemek yapmadigim icin bisey yok henuz ne yiyecegime karar vermedim.
Canım sen demek buraya gelince annenler ağıt yakar kızım gurbet ellerde erimiş gitmiş diye
akşam yemeğim
1 kepçe brokoli çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
tavuklu patates
pancar turşusu
Afiyet olsun menu super gorunuyor. burda saat 10:45 ve ben cok aciktim.
Aaa hayırdır canım hastamisin yoksaslm arkadaşlar
iyisinizdir umarım
pek tadım yok bu ara bugünde diyete başlayamadım
ama bırakmak yok tabi
hoşgeldin aramıza..başarılar
tatil yaramadı bana ..hem hastalık hem de kilo aldım
koşturmaca ve misafirle olmuyor canım..hepimiz toparlanacağız artık
selam canlarımhastalığın nekahat dönemi derken bir de regl geldi..iyi ki yarın işe gidiyorum..bugün fena geliyor..halsizliğim hala geçmedi tabii..Azaldı ama..eşim evdeyken diyet olmuyor bu kesin..o işe başladı..ben de yeme düzenime dönerim artık..
sabah
ev sucuğu
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
kızımla Türk kahvesi yanında 1 napoliten çikolata..çarşamba yürüyüşlerime başlarım diye umuyorum..hadi hayırlısı..her şeyin başı sağlık..insanın tadı tuzu olmuyor..Allah dermansız dert vermesin
Akşam ödem atıcı bireyler icebilirsin canım. Bu arada idda neyeydi kazanmak için çok cabaladinBıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah
Börek güzel görünüyor çayla da iyi gider pek ugramadin sanırım bugünAkşam. Yemeği tava böreği
Kaşar ,ezine peyniri
3 yumurta çırptım.arasına döktüm
Az tadına baktım yemedim
Ama aburcubur yedim bugün ,şeker vs.
Çocuk muyum neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?