Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Az önce esim yemege geldi.68 olduğumu duyunca hemen beni spor salonuna yazdırmaya karar verdi.
işe dönerken de yazdırmış.Bakalım yarın spor salonuna başlayacağım.

sabah 2 yumurta üzeri karabiberli yanına 5 zeytin küçük bir tam tahıllı ekmek dilimi yedim.
biraz önce tarçınlı suyunu içtim uyanır uyanmaz da yeşil çay içmiştim Akşama da yeşil mercimek çorbası içeceğim.

Geçen sene 1 ay bi gitmiştim.ama kilo kaybından ziyade incelme olmustu.ben hem incelme hem de kilo kaybı istiyorum.kas ağırlıgından tartı degismeden incelmistim.ama en önemlisi spor yaparken iştahım açılmıstı.
Spor yaparken nasıl beslenmem konusunda bilgisi veya deneyimi olanlar bi akıl verin nolur

Ben bişey sormak istiyorum kızlar dietisyen eşliğinde zayıflayan var mı etkili oluyor mu ben de gitmeyi düşünüyorum da

Gunaydin kizlar herkes gayet motive ve aktif masallah. Aramiza yeni gelenler var galiba. hosgeldiniz insallah sizlerde sabir ve azimle devam ederseniz kesinlikle istediginiz sonuca ulasirsiniz.
Dun bildirim yapamadim bir Turk arkadasla ve annesiyle butun gun alisveris merkezinde gezdik ve oglen hamburger yedik. aslinda hic guzel degildi ama cok acikmistim mecburen yedim. aksamda camide(ayni zamanda kulliye) yemek verdiler ama ben neredeyse hic yemedim baklava bile vardi ama tadina bile bakmadim. uzun suredir gormeyenler erimis bitmissin daha diyet yapma artik dediler ama gelde sen bunu benim amerikali iskelet sever kocise anlat Adam tutturdu 2-3 kilo daha ver diye. ben de biraz agirdan aliyorum gerci cok ugrasmiyorum ama yinede 2-3 ay icinde beyefendinin! istedigi kiloya duserim sanirim.
Bu sabah namazdan sonra 2 kayisi yedim ve su ictim. kahvaltida tahin pekmez ve 1 dilim ekmek yedim. bugunlerde kahvalti takintim tahin pekmez karisimi baska bisey canim istemiyor. simdi de kayisili form cayimi iciyorum.
oglen icin dun yemek yapmadigim icin bisey yok henuz ne yiyecegime karar vermedim.

Canım sen demek buraya gelince annenler ağıt yakar kızım gurbet ellerde erimiş gitmiş diye

hoşgeldin aramıza..başarılar
tatil yaramadı bana ..hem hastalık hem de kilo aldım

koşturmaca ve misafirle olmuyor canım..hepimiz toparlanacağız artık

Geçmiş olsun kuzum.benim de kociş evdeydi bu hafta.gerçekten diyet olmuyo o zaman.neyse bu hafta toparlarız artık.benim de sorunum spor.dışarda yürüyecek vakit bulamıyorum.bisiklet de sevmiyorum.koşu bandını da bu eve taşınırken getirmedim,boş odaya köşe takımı aldığım için.napıcam bilmiyorum.sporsuz da olmuyo

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Akşam. Yemeği tava böreği
Kaşar ,ezine peyniri
3 yumurta çırptım.arasına döktüm
Az tadına baktım yemedim
Ama aburcubur yedim bugün ,şeker vs.
Çocuk muyum neyim

Eklentiler

• image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 44
  • image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 34
Akşam ödem atıcı bireyler icebilirsin canım. Bu arada idda neyeydi kazanmak için çok cabaladin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…