- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
afiyet olsun canım :)Ara ogunum iki dilim peynir iki tane şekersiz cay
Ayni benim taktikler :) oruc tutmak iyidir cnm madem ole o zaman pasta sart:)abBenim eşimin annesi eski kadın oğlunun doğum tarihini bilmiyor Kara kışta oldu diyortahmini ocak sonu şubat başı olmuştur diyor bende kendi kendime 14 şubatı eşimin doğumgünü olan ettim onun icin abartili degil ama bir pasta yaparim dışarıda cikmayiz bu keyfi ondan ve cocuklardan kisamam kendi bogazimi tutarim yada o gun oruc tutarim aksami kurtarmis olurum
hurmayi kahveyle ic canm cok tok tutuo bide kahvenin kalorusi yok ama selulit yapio dikkat:)arada 2 tane de sade türk kahvesi içtim kalorisi 0 olunca unutuyorum yazmayı :)
canım Türk kahvesi daha çok metoyu hızlandırıyor çok faydalı..nescafe türü kahveler selulıt yapıyor..geçen okuduğum yazıyı paylaştım bak sizinle..Ayni benim taktikler :) oruc tutmak iyidir cnm madem ole o zaman pasta sart:)
hurmayi kahveyle ic canm cok tok tutuo bide kahvenin kalorusi yok ama selulit yapio dikkat:)
Hayir yapio yankis biliosunuz yapio dedim mi yapio:))saka saka ins yapmiodur ben gunde sirf o yuzden bitane iciorum
ben içiyorum günde 3-4Hayir yapio yankis biliosunuz yapio dedim mi yapio:))saka saka ins yapmiodur ben gunde sirf o yuzden bitane iciorum
Hayir yapio yankis biliosunuz yapio dedim mi yapio:))saka saka ins yapmiodur ben gunde sirf o yuzden bitane iciorum
Sağlıklı ve Doğru bir şekilde yağ oranınızı mutfak tarafında düşürmenin en kolay ve bilimsel yolu, gereken zamanda doğru besin ve besin takviyesi ile birlikte kalori takibi yapmak ve günlük almanız gereken optimum kalori miktarından açık bırakarak öğün tüketiminize
devam etmektir.
Söz konusu Antrenman'a sıra geldiğinde ise doğru vücut ısısı ile birlikte yakmanız gereken kalori miktarı
kilo rakamanıza göre değişecektir ancak bu sizi yanıtlmasın çünki ortalama 45 dk - 1 saat süreli kardiyo ve ağırlık antrenmanları sizleri istediğiniz form'a ulaştırmayı kolaylaştıracaktır.
şutlamışlarBenim kilo vermek gibi bir amacım yok o yüzden kan şekerim düşmemektedir.
İyi akşamlar dilerim.
hic sorma selulit yapmasin diye kahve icmiorum zamaninda bi ton sey yiyip kilo almisim madem ozenceksin vicuduna o zaman yap dmi saflik bndekide:)ben içiyorum günde 3-4aman zaten bir kahve keyfimiz var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?