- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Ohh afiyet olsun canımAnammm dışarısı bir soğuk bir soğuktu..şapka almadığıma pişman oldum...atkımı sardım kafama..
kahvaltım güzeldi..
sahanda yumurta
sosis sucuk
yeşillik domates salatalık
az patates kızartması
1 sigara böreği
3 lokma bal kaymak
1 dilim ekmek
bayağı da yürüdük..çoğu erimiştir..
Baya kolay bir tarifmiş canım ne güzel. Kızımın doğum gününde yapabilirim bundan cumartesi günü olacak kısmet olursa. Bu hafta full yoğunum herşeyi kendim yapacam inşallah.mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar
Coo gecmis olsun cnm leylakcim sen sanirim diyetisyeni birakinca daha iyi oldu:)
Hoşgeldin canım
Geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşirsin
Tebrikler canım emeklerinin karşılığını aldın
Maalesef canım
Geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canım ne var içinde
hoşgeldin bebeeemm
benim de azdı canım reflüm ..geçmiş olsun sana da..mevsim de tetkliyor heralde..ama yediklerim de fena benim bu ara
ellerine sağlık
afiyet olsunSelam kızlar
yazarhanim35 canım tarifini yaptım çok güZel oldu dagilmadi da. teşekkür ederim. Kahvaltı için değişik bir tarif oldu çok da doyurucuydu.
Fotoğraf çektim ama yüklenmedi nedense başka resim yukluyorum oluyor o olmadı
Yanında 2 bardak çay
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 tb ekmeği kızarmış
sagol canimAynen canım..her öğünde kahvaltı yapabiliriz biz ailecekhazır önüne gelince ayrı bir güzel oluyor tabii
ellerine sağlık kaydettim hemen..
evet kolay tadi da cok guzel oluo ayni browni gbi hafif islak bnde cok sevrim boyle dogum gunleri hazirlmayi falanBaya kolay bir tarifmiş canım ne güzel. Kızımın doğum gününde yapabilirim bundan cumartesi günü olacak kısmet olursa. Bu hafta full yoğunum herşeyi kendim yapacam inşallah.
mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar
Sagol canimcimBen de ekledim tarifi canım eline sağlık
Afiyet olsun canım güzel görünüyor valla vitamin deposuHavuçlu.taze soğanlı patatesli ıspanaklı şehriyeli çorbam
İçerken kaseme yarım çay kaşığı zencefil kattım şahane oldu
Ellerine saglik canmHavuçlu.taze soğanlı patatesli ıspanaklı şehriyeli çorbam
İçerken kaseme yarım çay kaşığı zencefil kattım şahane oldu
Bugün menümüz aynıymış canım.afiyet olsunAksam barbunya ayran patlican ve kirmizi biberli kozlenmis sebze bir adet wasa sebze ve barbunyanin toplami 6 kasik falan
Eve canm simdi gordum seninkini de sana da afiyet olsun barbunya beni cok tok tutuoBugün menümüz aynıymış canım.afiyet olsun
resmini gonderim canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?