Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öğlene dündü sebzeli çorbamdan getirdim. çokça. içine yine zencefil attım.
bir de fasulye turşusu kavurmuştum hafta sonu . bi kase de ondan getirdim.

az önce ekşi elma yedim bi tane.
ama acıktım canım. sabah yiyemedim. hazırlık yapayım derken çocuklara eve.
karanfil attım şimdi ağzıma.
arada bunu da yapacağım. dün 4 tane karanfili 1 saat kadar ağzımda beklettim. yazın suya koyup içmek lazım. karanfil tarçın vs
ben de baya baya sıkılaştım sanki. kendime mi öyle geliyorum bilmiyorum ama iyiyim daha. daha bi hevese geliyorum tabi öyle olunca

Çok geçmiş olsun nasıl hasta çocuğu göndermezler ya bizim öğretmen hemen arar cocuk hasta ateşi var gelin alın diye .
yani ateşi yok .
cumartesinden biraz boğazım acıyor anne dedi.
her sabah portakal sıkarım . arada pekmez yediririm peşlerinde. ne bileyim . zencefil veririm ağızlarına . taze olandan . 1 dilim . kışın hasta olmadılar öyle yatak döşek. şükür .
ateş de pek öyle olmadı sanki.
şimdi de ateş yok . boğazım da öyle acımıyor dedi sabah ama halsizim dedi.
gece kabus görmekten uyuyamadı dedi babası ondan halsiz .
hafta sonu ipad oynuyorlar . 1 er saat . ama 2 saati buldu galiba dun oynamaları.
oyunlara kendini çok kaptırıyor . aşırı hırs yapıyor .
slathero mu ne oynuyor . yılan oyunu. yem yiyor büyüyor. ama biri gelip de ona çarparsa ölüyor .
biraz onu sayıkladı . çok kaptırıyor kendini . ne yapacağımızı bilemiyoruz . acıyorum ona da.

öğretmen göndermez dedi zaten . 5. sınıf . kapıda da güvenlik var . bırakmazlar sanıyorum . ama eğer çok hasta olursa en azından telefonum var . ararlar beni. ben onay verirsem belki gönderirler diye düşündüm. inşallah açılmıştır da gerek kalmaz eve gitmeine.

3km yürüyüş 10 dk spor zencefilli tarcinli bir bardak ayran

geçmiş olsun canım..

canım hayırdır hasta mısın . iyi misin
canım hasta değilim ama halsizim ..geniz akıntım devam ediyor,yorgun kalkıyorum..vitamin de alıyorum ama..havalardan sanırım..
Bizim lise olduğu halde göndermiyorlar ben gelip almadan canım..göndermesinler de zaten..allah korusun yolda bişey olur yalnız..babası alsın zorda kalırsa..

günaydın..sabah gene zor kalktım..eşim nöbet iznine geldi..kahvaltımızı yaptık..yatağımız ve benim yatış pozisyonum sanırım yorgun kalkmama sebep..
kahvaltım

kuymak
kaysı yumurta
peynir zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

gece kızımla sapıttık ..gitti pizza ısıttı ben de 1 dilim yedim ayranla..off off motivasyonum gene sıfır..toparlanmalıyım ama nasıl

Karanfil neden alıyorsun canım faydası ne

Sabah ac karnına bir portakal yedim eşimin dersi kahvaltiyi beraber yapmak için bekledim onu biraz önce yedim herzamanki klasik kahvalti arada yemem galiba çünkü geç yedim bol su ve evi bir silip supureyim

Afiyet olsun cnm hadi hadi devam simardik bitti:)
Sabah ac karnına bir portakal yedim eşimin dersi kahvaltiyi beraber yapmak için bekledim onu biraz önce yedim herzamanki klasik kahvalti arada yemem galiba çünkü geç yedim bol su ve evi bir silip supureyim
guzel canm afiyet olsun

Karanfil neden alıyorsun canım faydası ne
canım dün akşam balık yaptık.
yanında soğan doğradım. tuz ve limon sıktık üstüne sadece
4-5 diş sarımsak da ayıkladım koydum. eşim ve ben yedik . kocaman 2 diş sarımsağı yedim. soğandan da bol yedim. öyle olunca bugün karanfil attım ağzıma. koku yapmasın . ve diş etlerine de faydası var zaten .

Selam canlarım

Kahvaltım
Peynir
Domates
6 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
1 buçuk dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 ceviz
2 kuru kayısı

Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye

Çok güzel değilmi insan nasil da motive oluyor

Afiyet olsun canım.
Kolay gelsin

Haksız da sayılmaz canım masallahin var senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…