Doktorun mu önerdi senin tercihin mi. Dün soylediklerin beni çok düşündürdü zayiflayayim derken acaba yanlış beslenme yağ yerine kas mi eritiyor yağ yakmak için nasıl beslenmliyim diye bugün biraz netten araştırdım dr a gitme imkanım zor malum hafta sonları kurs hafta içi hem eşimin hem kızların okulu hepsi bişey söylüyor kimisi ekmeksiz olmaz kimisi ekmek yemeyin diyor...Eki Görüntüle 1952723 cok ince ve uzun kizarmis citir ekmek gibi bir dilim ekmek yerine bundan yiyorum bu hafta
Diyetisyen verdi canim ekmekten skilmayim die ah mesmesercim ben bulundgum sehirdeki tum diyetisyenlere gittim okumadgim kitap kalmadi ekmekli ekmeksiz her turlu diyeti denedim 2 kg versem de sonra hep aldim cok sukur suanki doyetiyen ayni zamanda ic hastaliklari uzmani benim tum hayatimi degistirio ins ben ona gittigimde tartida 64 idim megersem ki 11 kg yagim varmis kaslarim bitik durumdaymis smdi de 64 um ama goruntum cok farkli cnku yag yakiorumDoktorun mu önerdi senin tercihin mi. Dün soylediklerin beni çok düşündürdü zayiflayayim derken acaba yanlış beslenme yağ yerine kas mi eritiyor yağ yakmak için nasıl beslenmliyim diye bugün biraz netten araştırdım dr a gitme imkanım zor malum hafta sonları kurs hafta içi hem eşimin hem kızların okulu hepsi bişey söylüyor kimisi ekmeksiz olmaz kimisi ekmek yemeyin diyor...
sağol canımOhh afiyet olsun canım
şimdiden mutlu yaşlara kuzuya canımBaya kolay bir tarifmiş canım ne güzel. Kızımın doğum gününde yapabilirim bundan cumartesi günü olacak kısmet olursa. Bu hafta full yoğunum herşeyi kendim yapacam inşallah.
çok fena değil mi...Sağol canım..
Aslında iyi de olmadı kötü de olmadı ama diyetisyenin bana bi faydası da yoktu açıkcası:)
Hoşbuldum canım,sağolasın
Sağol canımcım
Hoşbuldum canım benimya aynen benim de.yediklerim yüzünden oldu.misafir varken kaçırdım.2 gündür dikkat ediyorum sadece sırt ve göğüs ağrısı kaldı.bakalım o da geçer inşallah.
Ben de yürüyemedim bugün..akşam tv izlerken de sızıp kalmışım..Herkese iyi pazarlar...
Sabah:2 dilim ekmek,zeytin,peynir,salatalık
Akşam:balık,salata
Bugün yürüyüş yok
Wasa güzeldir ben de severimEki Görüntüle 1952723 cok ince ve uzun kizarmis citir ekmek gibi bir dilim ekmek yerine bundan yiyorum bu hafta
Menu guzel canm bravosselam canlarım...leylaka da dediğim gibi yürüyüş yattı..şimdi de hiç halim yok..tv karşısında sızıp kalmışım..
2. öğün
1 dolu kase şehriye çorbası
5-6 tane yaprak sarma (bulgurlu kıymalı)
yoğurt
şimdi de çayyy
Menu guzel canm bravos
afiyet olsunSon ogun sutlu kahvemi de ictim bitti ins
Sagol canm
afiyet olsun
sağol canım
şimdiden mutlu yaşlara kuzuya canım
çok fena değil mi...ikimizinki de geçer inşallah
Ben de yürüyemedim bugün..akşam tv izlerken de sızıp kalmışım..
Wasa güzeldir ben de severim
ilk kez görüyorum bunuEki Görüntüle 1952723 cok ince ve uzun kizarmis citir ekmek gibi bir dilim ekmek yerine bundan yiyorum bu hafta
Allah Allah nasıl yaniDiyetisyen verdi canim ekmekten skilmayim die ah mesmesercim ben bulundgum sehirdeki tum diyetisyenlere gittim okumadgim kitap kalmadi ekmekli ekmeksiz her turlu diyeti denedim 2 kg versem de sonra hep aldim cok sukur suanki doyetiyen ayni zamanda ic hastaliklari uzmani benim tum hayatimi degistirio ins ben ona gittigimde tartida 64 idim megersem ki 11 kg yagim varmis kaslarim bitik durumdaymis smdi de 64 um ama goruntum cok farkli cnku yag yakiorum
tamam hatırladım vasa dediğin şeyleri. güzel mi tadı.Gunaydin kizlar bugun kahvalttimin resmini cektim en iyisi dedim:))
yalnız itiraf etmeliyim ki şahane kahvaltı. ceviz de var içinde.Eki Görüntüle 1953012 ceviz peynir yumurta wasa yesillik yesil cay
Sagol canimcim evet wasa zaten kraker veya kzarmis ekme gibi dilekcim senim gordgun goruntu zaten benim duzelmeue baslamis halimdi ben cok sok diyet yapiodum snra da yiyodum smdi artik normal beslenme herkes gibiyalnız itiraf etmeliyim ki şahane kahvaltı. ceviz de var içinde.
Çok geçmiş olsun nasıl hasta çocuğu göndermezler ya bizim öğretmen hemen arar cocuk hasta ateşi var gelin alın diye .tamam hatırladım vasa dediğin şeyleri. güzel mi tadı.
ben kraker olarak almayı düşünmüştüm .
kahvaltımı yapamadım.
sabah kalktım eve pilav pişirdim. mercimek çorbası yaptım.
çocuklara sosisli omlet
kendime peynirli omlet. ama malesef yarısını yiyebildim. bitiremedim. koşturmaktan .
kendime öğlene yemekler hazırladım . ve koşarak çıktım. büyük oğlan hasta biraz . halsiz daha çok .
portakal da sıktım onlara kahvaltıya.
bi de dollven içirdim . çıkardım.
eğer kötü olursan eve gel dedim.
öğretmenler yollamıyor dedi.
telefonla arasınlar gerekirse dedim. tamam dedi.
inşallah iyi olur.
dün aslında rahatsızdı biraz . sadece boğazım batıyor biraz dedi . ateşi vs olmadı. gece de bi kaç kez kabus gördü. babası ilgilendi. ben yattım. çünkü kız da kalkıyor geceleri ben ona hazır ediyorum kendimi. her çocuğu paylaşıyoruz yerine göre.
canım hayırdır hasta mısın . iyi misinselam canlarım...leylaka da dediğim gibi yürüyüş yattı..şimdi de hiç halim yok..tv karşısında sızıp kalmışım..
2. öğün
1 dolu kase şehriye çorbası
5-6 tane yaprak sarma (bulgurlu kıymalı)
yoğurt
şimdi de çayyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?