Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eki Görüntüle 1952723 cok ince ve uzun kizarmis citir ekmek gibi bir dilim ekmek yerine bundan yiyorum bu hafta
Doktorun mu önerdi senin tercihin mi. Dün soylediklerin beni çok düşündürdü zayiflayayim derken acaba yanlış beslenme yağ yerine kas mi eritiyor yağ yakmak için nasıl beslenmliyim diye bugün biraz netten araştırdım dr a gitme imkanım zor malum hafta sonları kurs hafta içi hem eşimin hem kızların okulu hepsi bişey söylüyor kimisi ekmeksiz olmaz kimisi ekmek yemeyin diyor...

Diyetisyen verdi canim ekmekten skilmayim die ah mesmesercim ben bulundgum sehirdeki tum diyetisyenlere gittim okumadgim kitap kalmadi ekmekli ekmeksiz her turlu diyeti denedim 2 kg versem de sonra hep aldim cok sukur suanki doyetiyen ayni zamanda ic hastaliklari uzmani benim tum hayatimi degistirio ins ben ona gittigimde tartida 64 idim megersem ki 11 kg yagim varmis kaslarim bitik durumdaymis smdi de 64 um ama goruntum cok farkli cnku yag yakiorum

Ohh afiyet olsun canım
sağol canım
Baya kolay bir tarifmiş canım ne güzel. Kızımın doğum gününde yapabilirim bundan cumartesi günü olacak kısmet olursa. Bu hafta full yoğunum herşeyi kendim yapacam inşallah.
şimdiden mutlu yaşlara kuzuya canım

çok fena değil mi...ikimizinki de geçer inşallah

Herkese iyi pazarlar...

Sabah:2 dilim ekmek,zeytin,peynir,salatalık
Akşam:balık,salata

Bugün yürüyüş yok
Ben de yürüyemedim bugün..akşam tv izlerken de sızıp kalmışım..

Eki Görüntüle 1952723 cok ince ve uzun kizarmis citir ekmek gibi bir dilim ekmek yerine bundan yiyorum bu hafta
Wasa güzeldir ben de severim

selam canlarım...leylaka da dediğim gibi yürüyüş yattı..şimdi de hiç halim yok..tv karşısında sızıp kalmışım..
2. öğün

1 dolu kase şehriye çorbası
5-6 tane yaprak sarma (bulgurlu kıymalı)
yoğurt

şimdi de çayyy

sağol canım
şimdiden mutlu yaşlara kuzuya canım

çok fena değil mi...ikimizinki de geçer inşallah

Ben de yürüyemedim bugün..akşam tv izlerken de sızıp kalmışım..

Wasa güzeldir ben de severim

Çook fena hem de sersumuminşallah kısa sürede atlatırız,hayatını karartıyo insanın gerçekten...

ilk kez görüyorum bunu
Allah Allah nasıl yani
görüntünü gördüm canım. ne vardı ki . bence gayet de normaldin
ben spor yapmaya başladım. spuart yapıyorum. burdan biri yazmıştı sanki bana . senin çok kilon yok . spuart yap diy e

Gunaydin kizlar bugun kahvalttimin resmini cektim en iyisi dedim:))
tamam hatırladım vasa dediğin şeyleri. güzel mi tadı.
ben kraker olarak almayı düşünmüştüm .
kahvaltımı yapamadım.
sabah kalktım eve pilav pişirdim. mercimek çorbası yaptım.
çocuklara sosisli omlet
kendime peynirli omlet. ama malesef yarısını yiyebildim. bitiremedim. koşturmaktan .
kendime öğlene yemekler hazırladım . ve koşarak çıktım. büyük oğlan hasta biraz . halsiz daha çok .
portakal da sıktım onlara kahvaltıya.
bi de dollven içirdim . çıkardım.
eğer kötü olursan eve gel dedim.
öğretmenler yollamıyor dedi.
telefonla arasınlar gerekirse dedim. tamam dedi.
inşallah iyi olur.
dün aslında rahatsızdı biraz . sadece boğazım batıyor biraz dedi . ateşi vs olmadı. gece de bi kaç kez kabus gördü. babası ilgilendi. ben yattım. çünkü kız da kalkıyor geceleri ben ona hazır ediyorum kendimi. her çocuğu paylaşıyoruz yerine göre.

yalnız itiraf etmeliyim ki şahane kahvaltı. ceviz de var içinde.
Sagol canimcim evet wasa zaten kraker veya kzarmis ekme gibi dilekcim senim gordgun goruntu zaten benim duzelmeue baslamis halimdi ben cok sok diyet yapiodum snra da yiyodum smdi artik normal beslenme herkes gibi
Kuzuna gecmis olsun bncede iyi olmazsa eve gelsin veya sen yarin gondeezsin kotu olursa okula
Sabah en azindan yumurta yemissin az da olsa cok iyi oglen ne getrdin yaninda

Çok geçmiş olsun nasıl hasta çocuğu göndermezler ya bizim öğretmen hemen arar cocuk hasta ateşi var gelin alın diye .

canım hayırdır hasta mısın . iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…