Haksız da sayılmaz canım masallahin var senin
Işimi bitirdim şimdi biraz lif isleyeyim zaman geçsin
ne güzel şaşırtmışsın herkesleridün anneannemlerdeydm teyzem annem anneannem ve kuzenler falan hep ne güzel zayıflamışsın bayağı hemde diyorlar :) uzun zamandır görmüyorlardı beni :)
annem bile ummuyordum zayıflayacağını iddiaya girseydik kaybederdim kesin diyor
öyle oldu cnm iltifatlarda bana motivasyon oldu :)ne güzel şaşırtmışsın herkesleri
Guzel canim ama sanki zeytini fazla yemissin bu arada zeytin odem yapio su toplayabilirsinSelam canlarım
Kahvaltım
Peynir
Domates
6 tane yeşil zeytin
5 tane siyah zeytin
1 buçuk dilim tb ekmeği
2 bardak çay
2 ceviz
2 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 küçük elmalı kurabiye
aferin sana iyi gdio canmbayağı sıkı tuttum kendmi :)) aynen bu şekilde devam bugünden sonra da
Teşekkür ederim tatlımafiyet olsun
Aaa öyle miGuzel canim ama sanki zeytini fazla yemissin bu arada zeytin odem yapio su toplayabilirsin
aferin sana iyi gdio canm
sabahve sen. bende resmin açılmadı yahu.afiyet olsun
aslında ben daha fazla yiyorum zeytini.Aaa öyle mibilmiyordum teşekkür ederim söylediğin icin yumurta yemek istemedim bugün o yüzden zeytini fazlalastirmiştim
allah allah neden acaba cnmsabahve sen. bende resmin açılmadı yahu.
aslında ben daha fazla yiyorum zeytini.
ama eğer şiddetle kilo vermek istiyorsan ve kilon fazla ise o zaman çok yememek lazım. ben yeşil zeytini 15 tane falan yerim .
Evet yerim15 tane mi
Ben zaten her kahvaltıda yemiyorum haftada toplasan 15 tane yiyorum. O halde 1 haftada 10 tane yerimaslında ben daha fazla yiyorum zeytini.
ama eğer şiddetle kilo vermek istiyorsan ve kilon fazla ise o zaman çok yememek lazım. ben yeşil zeytini 15 tane falan yerim .
ANLADIM canım .Ben zaten her kahvaltıda yemiyorum haftada toplasan 15 tane yiyorum. O halde 1 haftada 10 tane yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?