Hamarat hanimsin maşallah bu şekilde baya bu tasarruf ediyorsunduryukarı eklediğim pantolonu da ben diktim.
dün çektim bu resmi de.
tasarruftan öte kendimi iyi hissediyorum. yoksa sinirli oluyorum. sevdiğim bi şeyler yapmam lazım çünkü.Hamarat hanimsin maşallah bu şekilde baya bu tasarruf ediyorsundur
Evet yerim
Her zaman değil ama yerim
Az önce çektim
Eteği ben diktim
değil canım . ince fitilli kadife hem de likralı.Etegine bayildim.pazen kumas mi canim.
ne denek cnm yumurta protein zeytin yag yumurta yemiosan peyniri arttirabilirsin zeytin 4 5 tane onerilio canimcim afiyet olsunAaa öyle mibilmiyordum teşekkür ederim söylediğin icin yumurta yemek istemedim bugün o yüzden zeytini fazlalastirmiştim
canim acaba sen kendine fazla mi yukleniosun sabah yemedin oglen cok az yefin ve sadece corbalokum dağıttılar . ama var ya. 1 tane minik yedim. dayanamadım. elim ayağım titriyor şu an. iyi geldi lokum.
Cok güzelmis eline saglik.ben pek anlamam ama kaliptan mi cikararak dikiyorsun.değil canım . ince fitilli kadife hem de likralı.
yok canım sanmıyorumne denek cnm yumurta protein zeytin yag yumurta yemiosan peyniri arttirabilirsin zeytin 4 5 tane onerilio canimcim afiyet olsun
canim acaba sen kendine fazla mi yukleniosun sabah yemedin oglen cok az yefin ve sadece corba
hayır kalıp yok canım.Cok güzelmis eline saglik.ben pek anlamam ama kaliptan mi cikararak dikiyorsun.
caınm bravo sana. tebriklerAnaaaammm en güzel haberi vermedim. cumartesi saat 9da uyandigimda tarti 65ti.bugün sabah 65.2di. Yani her şekilde 66yi kirdim.
Kizlar yalniz kabizlik gibi bir problemin olmadığı halde Sabahları düzenli tuvalete çıkamıyorum.
Gün içinde de çok fazla olduğu söylenemez ama Kabız değilim.beynim benimle savas veriyo galiba.
ben de seni alkışlıyorum. ve yine de vermişsin . hayret bi şeySelam kızlar benim haftasonu da iyi gecti.tabi yediklerime dikkat etmek açısından.pazar günü arkadaşın kızının birinci yaş günü vardı saat 2 buçuk gibi başlayacaktı.
hemen 12 de açılan spor salonuna koştum.Bir saat spor yaptım.hazırlandım
partiye gittim.
orada da hep tuzlulardan yedim.Bir dilim pastanın 350 kalori olduğunu öğrenince Ağzıma bile sürmek istemedim. 3-5 kaşık kısır ,3-5 kaşık makarna salatası.Bir Dilim Börek.
Bir küçücük poğaçanın yarısı yedim.akşam yemek yemedim açlıktan kıvrana kıvrana uyudum.
Sabah kahvaltımı zaten hafif yapmıştım.herkes kola Fanta gazoz içerken Ben çay içtim.
kendimi bu konuda alkışlıyorum
Ne güzel canım elinden geliyor marifetli hatunsunyukarı eklediğim pantolonu da ben diktim.
dün çektim bu resmi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?