• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...dün 3.5 km yürüdüm..akşam yameği
actifryda karışık kızartma yoğurt
bu sabah
:kk77::kk77::kk77:
pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim cevizli kek

şimdi de çayy.:KK50:
.üst kat komşumuz çok gürültülü ..2.5 yıldır çekmediğimiz kalmadı..babamlar da 3 gün sonra gelecek ..dün eşim nöbet çıkışı gürültüden uyuyamadı yanii o derece:duduk: sürekli mobilya çekme sesi..dayanılmaz..bugün çıktım ve dedim rica ediyorum hepimiz çocuk büyüttük zaptetmek çok zor anlıyorum ama babam rahatsız ve biraz daha dikkatli olun lütfen..neyse olumlu karşıladı kusura bakmayın dedi..emekli olup da kendi müstakil evimize taşınmayı dört gözle bekliyorum.:işsiz::işsiz::işsiz:.Apartmanda oturmak çok fena..:KK47::KK47:
uyarman iyi olmus cnm benim de esim polis uykusu cok hassas o yuzden en ufak sesten rahatsiz oluo ust kattaki sesten majvolmustuk allhtan suan ustumuze cocuksuz biri tasindi suan cok rahatiz cok sukur bizde mustakil ev ostioruz ins kendi evimizi yapmak istiyoruz

Günaydın kızlar kayınvaldemlerde tiroid ilacımı içememiştim bu da bana kilo olarak dönmüş vücûd hormon üretemiyor sonuçta çok hamurişi yemedim neyse sonuç olarak 59 olmuşum tartıldım sabah başladım dikkat etmeye
ilaclarini yanina almayi unutma cnm gecmis olsun senin boy kacti

mesmeser mesmeser bncede sabah ve aksam cok fark etmio sersumun deigi gbi ama ben aksam yapidum ki aksam yemeginden son ra acikmim die
canım bu vasa yı nereden aldın
netten baktım da bununla güzel pastalar yapmışlar .
denemeye değer belki. çocuklara ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız

Eki Görüntüle 1952191 akşamki işyeri çiköfteee partisinden kalan...:KK48::KK48:
bu sabah eşim kahvaltıyı hazırlamış sağolsun..
yarına da o nöbetçi..
akşam yemeğinde pizza var kızım 1 haftadır istiyordu:KK47: incecik hamur olandan söyledim..lahmacun niyetine
yarın da arkadaşla kahvaltıya gideceğiz ben kendimi bi yerlerden atsam mı:kızgın::kızgın:
çok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralar:KK57: çok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette

Çook fena hem de sersumum:KK43::KK43:inşallah kısa sürede atlatırız,hayatını karartıyo insanın gerçekten...
noldu canım hastaamıydınız gelemedimya kaçırmışım:KK36:

Buda benim mesgalem bende can sıkıntımı böyle atiyorum
bi lif örmesini beceremedim çok sık değiştiririm bende lifi bilseydim çeşit çeşit örerdim
çok güzel olmuş bayıldım:confused:

Evim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
ah canım boş ver sende iyi yapmışın gezmiş almışsın bişeyler bazen anlamıyorlar canım bizleri büyük bişeyler takılar falan istemiyoruz ki biz hatırlanmak istiyoruz sadece bunu bi anlasalar olay bitecek:super:
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz eşim yemeğe götürcekmiş aslında ama annem yemeğe çağırdı bide ısrar etti kıramadık amannnn kaç yıl geçti bu seferde böyle olsun

Günaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
allah kbul etsin canım:KK68:

Dün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım
büyük gaf yapmış sanki kendileri değişmedi çok kızıyorum birde kendine bakmayıp 2. evliliğinde daha genç biriyle evlenenler var ya pofffff:sinirli:

selam kızlar...dün 3.5 km yürüdüm..akşam yameği
actifryda karışık kızartma yoğurt
bu sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim cevizli kek

şimdi de çayy.:KK50:
  1. .üst kat komşumuz çok gürültülü ..2.5 yıldır çekmediğimiz kalmadı..babamlar da 3 gün sonra gelecek ..dün eşim nöbet çıkışı gürültüden uyuyamadı yanii o derece:duduk: sürekli mobilya çekme sesi..dayanılmaz..bugün çıktım ve dedim rica ediyorum hepimiz çocuk büyüttük zaptetmek çok zor anlıyorum ama babam rahatsız ve biraz daha dikkatli olun lütfen..neyse olumlu karşıladı kusura bakmayın dedi..emekli olup da kendi müstakil evimize taşınmayı dört gözle bekliyorum.:işsiz::işsiz::işsiz:.Apartmanda oturmak çok fena..:KK47::KK47:
ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular:kızgın:

kahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesi:kızgın: bu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık

öğllen= nescafe iile un kurabiyesi:kızgın: bu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık
Canım yıldönümünüz kutlu olsun. Inşallah bir ömür boyu evinizden sağlık huzur eksik olmasın :KK200::nazar::KK200:

canım bu vasa yı nereden aldın
netten baktım da bununla güzel pastalar yapmışlar .
denemeye değer belki. çocuklara ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız
mogrostan cnm hadi ya pasta mi yapiliormus bide

ne yedin öğlende
peynirli salata ayran 1 tane wasa cnm

hosgeldin cnmmm afiywtler olsun yok ya pek de sapik bi menu degil:)

Selam kızlar:halay:
Kızımın doğumgünü hazırlığında olduğum için ara ara girip okuyorum. :kahve:

Kahvaltım :kk77:
Peynir
Çok az yumurta omlet 3 çatal
3 bardak çay
1 tb ekmeği
2 kuru kayısı

Arada
Türk kahvesi
Minik lokum 1 tane

Öğlen yok :KK56:

Az önce
Kayısılı bitki çayı
2 ceviz
5 tane badem

Akşam :kk77:
Köfte 2 tane
Salata
1 bardak ayran

çok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralar:KK57: çok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette

noldu canım hastaamıydınız gelemedimya kaçırmışım:KK36:

bi lif örmesini beceremedim çok sık değiştiririm bende lifi bilseydim çeşit çeşit örerdim
çok güzel olmuş bayıldım:confused:

ah canım boş ver sende iyi yapmışın gezmiş almışsın bişeyler bazen anlamıyorlar canım bizleri büyük bişeyler takılar falan istemiyoruz ki biz hatırlanmak istiyoruz sadece bunu bi anlasalar olay bitecek:super:
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz eşim yemeğe götürcekmiş aslında ama annem yemeğe çağırdı bide ısrar etti kıramadık amannnn kaç yıl geçti bu seferde böyle olsun

allah kbul etsin canım:KK68:

büyük gaf yapmış sanki kendileri değişmedi çok kızıyorum birde kendine bakmayıp 2. evliliğinde daha genç biriyle evlenenler var ya pofffff:sinirli:

ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular:kızgın:
yıldönümünüz kutlu olsun canım.
nice yıllara
olsun bu kez de öyle olsun bari

bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)

16754802_960947167374100_190770217_n.jpg

Sevgililer gününüz kutlu olsun güzel hatunlar. :KK200:

buda benm kendime sevgililer günü hediyem. Gerçi kendime sevgililer gnünü bahane ederek bir sürü hediye aldım. Avondan parfüm,ruj, göz kalemi. pentiden 3 sütyen derken en ucuzu bu oldu :D ah ah daha gelecek sütyenlerim nasılda sabırsızlıkla bekliyorum :D

16603024_960940020708148_7209211037406619610_n.jpg

Aynen bak guzel olur ole yap kalori de azmis
şimdiden limonunu ve tuzunu attım zaten cnm içine çeksin diye 1 çay bardağı hemen hemen 1 kase brokoli çorbasına eşit. içine çeyrek kuru soğan doğradım pul biber kimyon falan da atıcam biraz da nar ekşisi dökerim 1 kase yoğurtla ohh mis gibi olur

Back
X