- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Aynen canım..adam nöbet çıkışı uyuyamadı...bunlar tayin olmadan biz rahatlayamayız..umarım bizden önce giderler ..tabii onlardan daha kötüsü gelmezse..uyarman iyi olmus cnm benim de esim polis uykusu cok hassas o yuzden en ufak sesten rahatsiz oluo ust kattaki sesten majvolmustuk allhtan suan ustumuze cocuksuz biri tasindi suan cok rahatiz cok sukur bizde mustakil ev ostioruz ins kendi evimizi yapmak istiyoruz
ilaclarini yanina almayi unutma cnm gecmis olsun senin boy kacti

düzelicez elbet canımçok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralarçok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette
ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular![]()

Ayy o daha da fena..nefret ederim sigara kokusundan...gerzekler

Nice mutlu huzurlu yıllara canımkahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesibu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık

Nice mutlu yıllara kuzuya canımmmmSelam kızlar
Kızımın doğumgünü hazırlığında olduğum için ara ara girip okuyorum.
Kahvaltım
Peynir
Çok az yumurta omlet 3 çatal
3 bardak çay
1 tb ekmeği
2 kuru kayısı
Arada
Türk kahvesi
Minik lokum 1 tane
Öğlen yok
Az önce
Kayısılı bitki çayı
2 ceviz
5 tane badem
Akşam
Köfte 2 tane
Salata
1 bardak ayran

Sizin bakkaldaki stiksleri sen bitiriyon kısssbakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)
![]()