• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

uyarman iyi olmus cnm benim de esim polis uykusu cok hassas o yuzden en ufak sesten rahatsiz oluo ust kattaki sesten majvolmustuk allhtan suan ustumuze cocuksuz biri tasindi suan cok rahatiz cok sukur bizde mustakil ev ostioruz ins kendi evimizi yapmak istiyoruz

ilaclarini yanina almayi unutma cnm gecmis olsun senin boy kacti
Aynen canım..adam nöbet çıkışı uyuyamadı...bunlar tayin olmadan biz rahatlayamayız..umarım bizden önce giderler ..tabii onlardan daha kötüsü gelmezse..:kızgın:
çok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralar:KK57: çok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette

ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular:kızgın:
düzelicez elbet canım:KK5:
Ayy o daha da fena..nefret ederim sigara kokusundan...gerzekler:KK62:

kahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesi:kızgın: bu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık
Nice mutlu huzurlu yıllara canım:KK36::KK36:..kaçıncı yılınız..bu yıl bizim 20 olacak inşallah..Allahım ne çabuk geçti..:KK51:

Selam kızlar:halay:
Kızımın doğumgünü hazırlığında olduğum için ara ara girip okuyorum. :kahve:

Kahvaltım :kk77:
Peynir
Çok az yumurta omlet 3 çatal
3 bardak çay
1 tb ekmeği
2 kuru kayısı

Arada
Türk kahvesi
Minik lokum 1 tane

Öğlen yok :KK56:

Az önce
Kayısılı bitki çayı
2 ceviz
5 tane badem

Akşam :kk77:
Köfte 2 tane
Salata
1 bardak ayran
Nice mutlu yıllara kuzuya canımmmm:KK36::KK36:Allahım sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin:KK36:

bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)

16754802_960947167374100_190770217_n.jpg
Sizin bakkaldaki stiksleri sen bitiriyon kısss:KK70::KK70:

cumartesi günü çok sevdiğim bir yazarın söyleşisi var şehir dışında oraya gidicem adam en son beni diyete başladğmn haftası gördü 74.5 kilo idim şimdi daha zayıfım :D bakalm fark edecek mi :D akşamına da kardeşimle ceylan ertem konserine gideceğiz hiç gidesim yok ama abla kardeş gitmek istiyormuş beyimiz :KK68:

ayy çok komik birşey yaşadım..Ankamall a gidip migrostan bişeyler alayım azcık ta dolanayım dedim arabayı parkettim ve çantama elimi bir attım cüzdanım yok..evde kalmış..yanımda 5 kuruş yok..aynen arabaya binip geri döndüm..parasız gezmenin ne anlamı var..eve geldim geri gitmeye üşendim :işsiz:..evi sildim süpürdüm.3.2 km yürüyüş yaptım..alışverişi de sanal marketten yapıcam artık..:KK51::KK51:

Sevgililer gününüz kutlu olsun güzel hatunlar. :KK200:

buda benm kendime sevgililer günü hediyem. Gerçi kendime sevgililer gnünü bahane ederek bir sürü hediye aldım. Avondan parfüm,ruj, göz kalemi. pentiden 3 sütyen derken en ucuzu bu oldu :KK70: ah ah daha gelecek sütyenlerim nasılda sabırsızlıkla bekliyorum :KK70:

16603024_960940020708148_7209211037406619610_n.jpg
Oooo çok güzel hediyeler almışsın kendine canım güle güle kullan :KK19:

Aynen canım..adam nöbet çıkışı uyuyamadı...bunlar tayin olmadan biz rahatlayamayız..umarım bizden önce giderler ..tabii onlardan daha kötüsü gelmezse..:kızgın:
düzelicez elbet canım:KK5:
Ayy o daha da fena..nefret ederim sigara kokusundan...gerzekler:KK62:

Nice mutlu huzurlu yıllara canım:KK36::KK36:..kaçıncı yılınız..bu yıl bizim 20 olacak inşallah..Allahım ne çabuk geçti..:KK51:

Nice mutlu yıllara kuzuya canımmmm:KK36::KK36:Allahım sağlıklı mutlu uzun bir ömür versin:KK36:

Sizin bakkaldaki stiksleri sen bitiriyon kısss:KK70::KK70:
Teşekkür ederim canım :KK200:
Cumartesi günü olacak inşallah :KK36:

ayy çok komik birşey yaşadım..Ankamall a gidip migrostan bişeyler alayım azcık ta dolanayım dedim arabayı parkettim ve çantama elimi bir attım cüzdanım yok..evde kalmış..yanımda 5 kuruş yok..aynen arabaya binip geri döndüm..parasız gezmenin ne anlamı var..eve geldim geri gitmeye üşendim :işsiz:..evi sildim süpürdüm.3.2 km yürüyüş yaptım..alışverişi de sanal marketten yapıcam artık..:KK51::KK51:
:KK70::KK70:

işin komik yanı annem babam boşanalı 9 sene oldu bugün . hakim durdu durdu 14 şubatta kararını verdi
oo bu kötü bir tarihmiş..ama böyle hayatları daha güzel ve daha mutlularsa en hayırlısı budur..

Aksama mercimekli köfte yapmayı düşünüyorum salata ayran da yaparım orucu açınca form cay icerim
Allah kabul etsin canım

bakkala ekmek ayırtmaya gidince alayım dedm bnde bulmuşken :)

16754802_960947167374100_190770217_n.jpg
Fena sardin sen bunlara:)
Haha gercekten de komikmis tabi cnm cuzdansiz gezilmez
Aksama mercimekli köfte yapmayı düşünüyorum salata ayran da yaparım orucu açınca form cay icerim
allah kabul etsin cnm benimde borclarim var acaba ara ara mi tutsam yoksa arka arkaya tutup bitirsem mi diorum

Back
X