• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende sevgikiler gunu pastasi yatim yaparken azcik tatlarina baktim kivam nasi falan die o yetti bna o yuzden yemegi dusunmuorum bitsin resmini atarim size bugun cok suslemicem ama tadi guzel oldu
Aksam da mantarli tavuk sote 6 kasik
Ayran
Salata wasa yemiyim diorum cnku kekin tadina baktim

Fena sardin sen bunlara:)

Haha gercekten de komikmis tabi cnm cuzdansiz gezilmez
allah kabul etsin cnm benimde borclarim var acaba ara ara mi tutsam yoksa arka arkaya tutup bitirsem mi diorum
Canım arka arkaya zor olur arada tut ramazan orucu bana daha kolay geliyor inan böyle herkes yerken oruçlu olmak çok zor öğlen eşime yemek hazırlarken zor geldi valla

akşam yemeğim

nohutu 1 çay bardağından yaptım

16736073_961053830696767_597837457_n.jpg

Canım arka arkaya zor olur arada tut ramazan orucu bana daha kolay geliyor inan böyle herkes yerken oruçlu olmak çok zor öğlen eşime yemek hazırlarken zor geldi valla
dogru canm valla zor oluo ins bi baslasam devami gelcek de persembe baslim diorum yarin nobetciyim hemde full dersim var

Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Yolculuk esnasında diyet falan olmuyor. Ne bulduysam yedim.
Yarından itibaren yeniden başlıycam inşallah.
Herkese sevgiler.

Sonunda gelebildim.
Pazar günü uçağa bindikten sonra tam kalkış yaparken motoru arıza yaptı uçağı boşalttılar 1 gece daha kaldık mecburen, dün geç saatte eve dönebildik.
Yolculuk esnasında diyet falan olmuyor. Ne bulduysam yedim.
Yarından itibaren yeniden başlıycam inşallah.
Herkese sevgiler.
Hosgeldin cnm olsun gec olsun guc olmasin diyete devam edilr sonucta boyle ozel gunlerde bozuluo:)

Back
X