uyarman iyi olmus cnm benim de esim polis uykusu cok hassas o yuzden en ufak sesten rahatsiz oluo ust kattaki sesten majvolmustuk allhtan suan ustumuze cocuksuz biri tasindi suan cok rahatiz cok sukur bizde mustakil ev ostioruz ins kendi evimizi yapmak istiyoruzselam kızlar...dün 3.5 km yürüdüm..akşam yameği
actifryda karışık kızartma yoğurt
bu sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim cevizli kek
şimdi de çayy.
.üst kat komşumuz çok gürültülü ..2.5 yıldır çekmediğimiz kalmadı..babamlar da 3 gün sonra gelecek ..dün eşim nöbet çıkışı gürültüden uyuyamadı yanii o derecesürekli mobilya çekme sesi..dayanılmaz..bugün çıktım ve dedim rica ediyorum hepimiz çocuk büyüttük zaptetmek çok zor anlıyorum ama babam rahatsız ve biraz daha dikkatli olun lütfen..neyse olumlu karşıladı kusura bakmayın dedi..emekli olup da kendi müstakil evimize taşınmayı dört gözle bekliyorum. .Apartmanda oturmak çok fena..
ilaclarini yanina almayi unutma cnm gecmis olsun senin boy kactiGünaydın kızlar kayınvaldemlerde tiroid ilacımı içememiştim bu da bana kilo olarak dönmüş vücûd hormon üretemiyor sonuçta çok hamurişi yemedim neyse sonuç olarak 59 olmuşum tartıldım sabah başladım dikkat etmeye
idare eder cnm. yani 1 çay bardağı doyurur insanı ki ben onu yarımdan biraz fazla olarak ayarlarımaz demi. az mı ?ne düşünüyorsun
Aynen bak guzel olur ole yap kalori de azmisidare eder cnm. yani 1 çay bardağı doyurur insanı ki ben onu yarımdan biraz fazla olarak ayarlarım
evt cnm :)Aynen bak guzel olur ole yap kalori de azmis
canım bu vasa yı nereden aldınmesmeser bncede sabah ve aksam cok fark etmio sersumun deigi gbi ama ben aksam yapidum ki aksam yemeginden son ra acikmim die
ne yedin öğlendeAynen bak guzel olur ole yap kalori de azmis
Haslayip dolaba koysak oglene salata seklinde yapip yanina yogurtla guzel bir ogun olurAynen bak guzel olur ole yap kalori de azmis
çok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralarEki Görüntüle 1952191 akşamki işyeri çiköfteee partisinden kalan...
bu sabah eşim kahvaltıyı hazırlamış sağolsun..
yarına da o nöbetçi..
akşam yemeğinde pizza var kızım 1 haftadır istiyorduincecik hamur olandan söyledim..lahmacun niyetine
yarın da arkadaşla kahvaltıya gideceğiz ben kendimi bi yerlerden atsam mı
noldu canım hastaamıydınız gelemedimya kaçırmışımÇook fena hem de sersumuminşallah kısa sürede atlatırız,hayatını karartıyo insanın gerçekten...
bi lif örmesini beceremedim çok sık değiştiririm bende lifi bilseydim çeşit çeşit örerdimBuda benim mesgalem bende can sıkıntımı böyle atiyorum
ah canım boş ver sende iyi yapmışın gezmiş almışsın bişeyler bazen anlamıyorlar canım bizleri büyük bişeyler takılar falan istemiyoruz ki biz hatırlanmak istiyoruz sadece bunu bi anlasalar olay bitecekEvim evim güzel evim geldim evime bugün evlilik yıldönümümüzdü kocam genelde yemeğe çıkarırdı bu yüzden nerdeyse bugün yemek yapmayacaktım evde bulunsun diye yaptım sonuç benim herif yemeğe falan götürmedi neymiş efendim hava soğukmuş herhalde soğuk olcak yazın evlenmedik demii hediyede almamış bende bugün iki çocuğu evde anneme bırakıp koştur koştur avm ye gidip aldım birsürü hediye daha da birtanesi de yetişmedi kargoda pasta yapacaktım yapamadım o alır dedim o da yok o yok bu yok anlıcanız bamyeyi yedik oturduk bana sa geçmiş olsa
allah kbul etsin canımGünaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
büyük gaf yapmış sanki kendileri değişmedi çok kızıyorum birde kendine bakmayıp 2. evliliğinde daha genç biriyle evlenenler var ya pofffffDün akşam eşim fotoğraflara bakmış ben spor yaparken bana sen eskiden çok guzeldin dedi yüzüm de değişen bişey yok aslında sadece fiziksel değişim var üzüldüm aslında bugüne kadar hiç kiloma laf etmezdi arada gülüp şişko der. Ev işine çocuklarla uğraşmaktan bakımsız da kaldım
selam kızlar...dün 3.5 km yürüdüm..akşam yameği
actifryda karışık kızartma yoğurt
bu sabah
pastırmalı omlet
peynir zeytin
1 dilim cevizli kek
şimdi de çayy.
- .üst kat komşumuz çok gürültülü ..2.5 yıldır çekmediğimiz kalmadı..babamlar da 3 gün sonra gelecek ..dün eşim nöbet çıkışı gürültüden uyuyamadı yanii o derece
sürekli mobilya çekme sesi..dayanılmaz..bugün çıktım ve dedim rica ediyorum hepimiz çocuk büyüttük zaptetmek çok zor anlıyorum ama babam rahatsız ve biraz daha dikkatli olun lütfen..neyse olumlu karşıladı kusura bakmayın dedi..emekli olup da kendi müstakil evimize taşınmayı dört gözle bekliyorum. .Apartmanda oturmak çok fena..
Canım yıldönümünüz kutlu olsun. Inşallah bir ömür boyu evinizden sağlık huzur eksik olmasınkahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesibu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık
mogrostan cnm hadi ya pasta mi yapiliormus bidecanım bu vasa yı nereden aldın
netten baktım da bununla güzel pastalar yapmışlar .
denemeye değer belki. çocuklara ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız
peynirli salata ayran 1 tane wasa cnmne yedin öğlende
hosgeldin cnmmm afiywtler olsun yok ya pek de sapik bi menu degil:)kahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesibu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık
yıldönümünüz kutlu olsun canım.çok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralarçok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette
noldu canım hastaamıydınız gelemedimya kaçırmışım
bi lif örmesini beceremedim çok sık değiştiririm bende lifi bilseydim çeşit çeşit örerdim
çok güzel olmuş bayıldım
ah canım boş ver sende iyi yapmışın gezmiş almışsın bişeyler bazen anlamıyorlar canım bizleri büyük bişeyler takılar falan istemiyoruz ki biz hatırlanmak istiyoruz sadece bunu bi anlasalar olay bitecek
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz eşim yemeğe götürcekmiş aslında ama annem yemeğe çağırdı bide ısrar etti kıramadık amannnn kaç yıl geçti bu seferde böyle olsun
allah kbul etsin canım
büyük gaf yapmış sanki kendileri değişmedi çok kızıyorum birde kendine bakmayıp 2. evliliğinde daha genç biriyle evlenenler var ya pofffff
ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular
şimdiden limonunu ve tuzunu attım zaten cnm içine çeksin diye 1 çay bardağı hemen hemen 1 kase brokoli çorbasına eşit. içine çeyrek kuru soğan doğradım pul biber kimyon falan da atıcam biraz da nar ekşisi dökerim 1 kase yoğurtla ohh mis gibi olurAynen bak guzel olur ole yap kalori de azmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?