Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

uyarman iyi olmus cnm benim de esim polis uykusu cok hassas o yuzden en ufak sesten rahatsiz oluo ust kattaki sesten majvolmustuk allhtan suan ustumuze cocuksuz biri tasindi suan cok rahatiz cok sukur bizde mustakil ev ostioruz ins kendi evimizi yapmak istiyoruz

ilaclarini yanina almayi unutma cnm gecmis olsun senin boy kacti

mesmeser bncede sabah ve aksam cok fark etmio sersumun deigi gbi ama ben aksam yapidum ki aksam yemeginden son ra acikmim die
canım bu vasa yı nereden aldın
netten baktım da bununla güzel pastalar yapmışlar .
denemeye değer belki. çocuklara ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız

çok kaçmış canım ama inanki bende sapıttım bu aralar çok sıkmaktan kaynaaklanıyo heralde toparlıcaz canım elbette

Çook fena hem de sersumuminşallah kısa sürede atlatırız,hayatını karartıyo insanın gerçekten...
noldu canım hastaamıydınız gelemedimya kaçırmışım

Buda benim mesgalem bende can sıkıntımı böyle atiyorum
bi lif örmesini beceremedim çok sık değiştiririm bende lifi bilseydim çeşit çeşit örerdim
çok güzel olmuş bayıldım

ah canım boş ver sende iyi yapmışın gezmiş almışsın bişeyler bazen anlamıyorlar canım bizleri büyük bişeyler takılar falan istemiyoruz ki biz hatırlanmak istiyoruz sadece bunu bi anlasalar olay bitecek
bizimde bugün evlilik yıldönümümüz eşim yemeğe götürcekmiş aslında ama annem yemeğe çağırdı bide ısrar etti kıramadık amannnn kaç yıl geçti bu seferde böyle olsun

Günaydın kızlar hepinize bugün orucluyum sabah menemen yaptım bir yumurtayla üç dilim ekmek bir tane de browni intens yedim birkactane de cay.
allah kbul etsin canım

büyük gaf yapmış sanki kendileri değişmedi çok kızıyorum birde kendine bakmayıp 2. evliliğinde daha genç biriyle evlenenler var ya pofffff

ayyyy bizimde alt kattaki komşumuz tuvalet ara benceresinden sigara kokusugeliyor uyardık daha fazla içmeye başladılar hasta ruhlu bular

kahvaltım=2 tb. ekmeğim+peynir zeytin+2 ceviz
öğllen= nescafe iile un kurabiyesi bu aralar dağıttım regl de yaklaşıyo ondanmı bilmem
akşam= anneme gidiicez ne yaparsa artık kızımında ödevi çokmuş ama yaşlılaar alınıyo anlamıyo kızımdan baya bi azar işiticem aartık

Canım yıldönümünüz kutlu olsun. Inşallah bir ömür boyu evinizden sağlık huzur eksik olmasın

canım bu vasa yı nereden aldın
netten baktım da bununla güzel pastalar yapmışlar .
denemeye değer belki. çocuklara ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız
mogrostan cnm hadi ya pasta mi yapiliormus bide

ne yedin öğlende
peynirli salata ayran 1 tane wasa cnm

hosgeldin cnmmm afiywtler olsun yok ya pek de sapik bi menu degil:)

Selam kızlar
Kızımın doğumgünü hazırlığında olduğum için ara ara girip okuyorum.

Kahvaltım
Peynir
Çok az yumurta omlet 3 çatal
3 bardak çay
1 tb ekmeği
2 kuru kayısı

Arada
Türk kahvesi
Minik lokum 1 tane

Öğlen yok

Az önce
Kayısılı bitki çayı
2 ceviz
5 tane badem

Akşam
Köfte 2 tane
Salata
1 bardak ayran

yıldönümünüz kutlu olsun canım.
nice yıllara
olsun bu kez de öyle olsun bari

Sevgililer gününüz kutlu olsun güzel hatunlar.

buda benm kendime sevgililer günü hediyem. Gerçi kendime sevgililer gnünü bahane ederek bir sürü hediye aldım. Avondan parfüm,ruj, göz kalemi. pentiden 3 sütyen derken en ucuzu bu oldu ah ah daha gelecek sütyenlerim nasılda sabırsızlıkla bekliyorum

Aynen bak guzel olur ole yap kalori de azmis
şimdiden limonunu ve tuzunu attım zaten cnm içine çeksin diye 1 çay bardağı hemen hemen 1 kase brokoli çorbasına eşit. içine çeyrek kuru soğan doğradım pul biber kimyon falan da atıcam biraz da nar ekşisi dökerim 1 kase yoğurtla ohh mis gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…